BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BLAZE OF PERDITION
człowiek człowiekowi człowiekiem, a zombi zombi zombi jak to mówią.
tutaj widze najazd na osoby krytykujace, a awanture wszczynaja co jakis czas Ci "dobrzy" dopierdalajac się do "złych". kazdy moze miec swoja opinie i tyle.
nowe info z interii http://muzyka.interia.pl/metal/news/wyp ... 1963106,47
tutaj widze najazd na osoby krytykujace, a awanture wszczynaja co jakis czas Ci "dobrzy" dopierdalajac się do "złych". kazdy moze miec swoja opinie i tyle.
nowe info z interii http://muzyka.interia.pl/metal/news/wyp ... 1963106,47
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- flow
- postuje jak opętany!
Bycie polaczkiem do czegoś zobowiązuje . To taki naród, zawsze się będzie między sobą napierdalał ku uciesze innych.trup pisze:Czy Wy to widzicie?? Co się z Wami dzieje ludzie.... coś pozytywnego się zdarzy - żrecie się, coś negatywnego żrecie się... nie na argumenty, na jakieś wypisywane emocje... to jest niskie... Mniejsza co kto uważa... sam fakt napierdalania na siebie na wzajem... jak ktoś nigdy nie przeżył śmierci kogoś WAŻNEGO dla niego i bliskiego czy zwyczajnie dobrego kumpla... a przy okazji ma problemy ze swoją tożsamością to nie zrozumie... jedyny sposób to ignorancja.
-
mnie śmieszą zarówno ci którzy się z tego nabijają, jak i ci którzy ich pouczają :)
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Wyrazy współczucia dla rodziny zmarłego. Chłopakom poszkodowanym w wypadku życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
RIP Morsu.
RIP Morsu.
support music, not rumors
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Informacja o Pawle z ostatniej chwili:
Stan nie jest ciężki tylko przepierdolony. Podczas wypadku wyleciał z samochodu przez okno i reanimowali go 8 minut po dotarciu na miejsce. W tym momencie ma operację na kręgosłup, która kończy się o 14.00, zatem być może później będzie więcej info. Następne 3-4 dni będą decydujące o tym, co z nim będzie.
Wiec teraz zamknac sie wszyscy i trzymac kciuki.
Stan nie jest ciężki tylko przepierdolony. Podczas wypadku wyleciał z samochodu przez okno i reanimowali go 8 minut po dotarciu na miejsce. W tym momencie ma operację na kręgosłup, która kończy się o 14.00, zatem być może później będzie więcej info. Następne 3-4 dni będą decydujące o tym, co z nim będzie.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- lucass
Niestety musze potwierdzic to info, które dostałem od brata Dziencioła.Deathless King pisze:Informacja o Pawle z ostatniej chwili:
LEGALISE DRUGS & MURDER
- COFFIN
Szkoda gościa, poczucie humoru miał nie do wyjebania:/Rattlehead pisze:RIP Morsu.
'Come the Blessed Madness'
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
DaRattlehead pisze:RIP Morsu.

-
- postuje jak opętany!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
:-)))Hellthrasher pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=3684299862
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
pojawily sie prosby o wymoderowanie tematu.
nie zamierzam.
pozostawiam lekturę dla chłopaków z BOP .
nie zamierzam.
pozostawiam lekturę dla chłopaków z BOP .
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
Bardzo dobrze.
- maciek z klanu
yossarian84 pisze::-)))Hellthrasher pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=3684299862
ta a(u)kcja z allegro to juz przegiecie :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Etam, ja tam się cieszę, że mentalność metaluchów zmieniła się przez ostatnie lata i tak jak dawniej były śmichy-chichy i szydery, bo np Azarath zagrał koncert charytatywny dla rodziny Docenta, tak teraz już śmichów-chichów nie ma :-) Młodzież dojrzała widocznie. To dobrze.maciek z klanu pisze:ta a(u)kcja z allegro to juz przegiecie :)
A jakby ktoś mi chciał napisać teraz coś niemiłego, to zapewniam że ten wypadek mnie wcale nie cieszy i nie życzę Vitriolowi żeby zmarł, mimo że nim gardzę. Morsa natomiast mi autentycznie żal. Nabijał się tu ze mnoe, ale przynajmniej jako jedyny robił to w sposób zabawny i nieobraźliwy :-)
- MinT
- Kontakt:
No już nie pierdolcie.
Nie lubiliście - nie pomagajcie. Nikt Wam za to prztyczka nie da.
Aż się boję, jak Vitriol zareaguje na naszą pomoc (a jak Słyżtof wspomniał, odzew jest duży). W każdym razie oby mu na dobre wyszło.
I nie ma co tu uprawiać polityki i prać brudów.
Na Vitka nie dałem, na Docenta nie dałem, bo się 1. nie znaliśmy 2. nie pracowaliśmy razem.
A Mawłowi kasę za zrobienie ostatniego plakatu dla mnie wręczę osobiście. W końcu złego diabli nie biorą.
Nie lubiliście - nie pomagajcie. Nikt Wam za to prztyczka nie da.
Aż się boję, jak Vitriol zareaguje na naszą pomoc (a jak Słyżtof wspomniał, odzew jest duży). W każdym razie oby mu na dobre wyszło.
I nie ma co tu uprawiać polityki i prać brudów.
Na Vitka nie dałem, na Docenta nie dałem, bo się 1. nie znaliśmy 2. nie pracowaliśmy razem.
A Mawłowi kasę za zrobienie ostatniego plakatu dla mnie wręczę osobiście. W końcu złego diabli nie biorą.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
-
- zaczyna szaleć
Ostatnio zmieniony 04-11-2013, 19:30 przez dave, łącznie zmieniany 1 raz.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Spierdalaj konfidencie i pedale w jednym.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- zaczyna szaleć
- Zenek
Ja bym się bał, dogoni Cię nawet ze zgrzewką coli z Biedronki. (chyba nie pojebalem userów).

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
No własnie, rajd z colą większym kultem od BOP i dobrze. Użalanie sie nad kolegami rozumiem, ale jeśli chodzi o wygląd, przesłanie i muzykę to dobrze, że już koniec tego gówna, bo wstyd Polsce przynosili.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.