KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

31-10-2013, 15:25

Z radością wszedłem do sklepu Selfmadegod, ale ostatni Protector już wyszedł i mi się odechciało zakupów...
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-11-2013, 17:15

Fallen Temple, Pagan - zajebiście. Agonia - czas realizacji 2 tygodnie...
all the monsters will break your heart
satanking666
rozkręca się

04-11-2013, 18:16

Werewolf ok, z 10 dni czekałem, ale koles pisze ze wysylka w ciagu tygodnia

Btw wie ktoś gdzie w EU dostać split hate forest/ildjarna na CD? oprócz merchant of death
Psychomantum
rozkręca się

04-11-2013, 19:13

Btw wie ktoś gdzie w EU dostać split hate forest/ildjarna na CD? oprócz merchant of death

Tu jest na stanie: http://www.amor-fati-productions.de/shop/
Sklep solidny i godny polecenia.
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

04-11-2013, 22:00

Oki pisze:Nine Records szybko i sprawnie
kolejny raz jak wyżej
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

05-11-2013, 10:31

nicram pisze:Agonia - czas realizacji 2 tygodnie...
zaryzykowałem i ostatni raz tam coś zamówiłem, mogą wypierdalać. nie to, żebym już KONIECZNIE w tym momencie musiał mieć zamówione płyty, ale przy obecnie panujących standardach w innych firmach jest to jakaś kpina i niepoważne podejście do klienta. teraz jeszcze pytanie w jakim stanie przyjdzie towar i czy będą na nim odbite tłuste paluchy....
Awatar użytkownika
nicram

05-11-2013, 11:17

Na szczęście towar był zapakowany dobrze i nie mam do niego najmniejszych zastrzeżeń, ale tak jak piszesz - w dzisiejszych czasach, w których działa Pagan, WHP, Mystic, Hellthrasher, Sova, Wielka Płyta to taki czas realizacji to naprawdę kpina z klienta. Nic to, kij im w oko.
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

05-11-2013, 21:40

+ TO:
"Wszelkie reklamacje należy składać w ciągu 10 dni licząc od daty otrzymania zamówienia. Reklamacje muszą być kierowane wyłącznie na adres: complaint@agoniarecords.com.

Nie odpowiadamy za uszkodzenia Towaru powstałe podczas transportu. Towar należy sprawdzać w obecności kuriera lub pracownika poczty polskiej. Jeżeli przesyłka z Towarem zostanie odebrana od pracownika poczty polskiej lub kuriera bez zastrzeżeń późniejsze reklamacje uszkodzeń Towaru powstałych podczas transportu nie będą rozpatrywane."

dla mnie pojebane no chyba, że to ja nie otwieram paczek z płytami przy pracowniku poczty polskiej / kurierze ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

05-11-2013, 21:46

Chory zapis, ale rozumiem, że tak się zabezpieczają na wszelki wypadek.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

05-11-2013, 21:49

tak, na wypadek chujowego pakowania i porysowanych płyt - jak to w agonii ...
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Lurtz
postuje jak opętany!

05-11-2013, 21:52

Silent_Sea pisze:dla mnie pojebane no chyba, że to ja nie otwieram paczek z płytami przy pracowniku poczty polskiej / kurierze ?
tez nie otwieram. listonosz by mnie chyba zajebal, jaky musial czekac az sie przegryze przez te wszystkie tasmy klejace, folie babelkowe,strecz, kartony i inne 'dodatki', a pozniej zaczne odfoliowywac kazda plyte z kolei, zeby sprawdzic czy sa cale. Poza tym listonosz nie musi wiedziec co zamawiam i co mi przynosi w paczce. Jesli uszkodzenia bylyby duze i widoczne bez otwierania przesylki, to wtedy sprawa jest jasna - nie odbieram i robimy reklamacje. Ale jeszcze mi sie nie zdarzylo.
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

05-11-2013, 21:59

Lurtz pisze:
Silent_Sea pisze:dla mnie pojebane no chyba, że to ja nie otwieram paczek z płytami przy pracowniku poczty polskiej / kurierze ?
tez nie otwieram. listonosz by mnie chyba zajebal, jaky musial czekac az sie przegryze przez te wszystkie tasmy klejace, folie babelkowe,strecz, kartony i inne 'dodatki', a pozniej zaczne odfoliowywac kazda plyte z kolei, zeby sprawdzic czy sa cale. Poza tym listonosz nie musi wiedziec co zamawiam i co mi przynosi w paczce. Jesli uszkodzenia bylyby duze i widoczne bez otwierania przesylki, to wtedy sprawa jest jasna - nie odbieram i robimy reklamacje. Ale jeszcze mi sie nie zdarzylo.
no a jakby komuś dostarczył pakę z dajmy na to 40 CD i każdą sprawdzać to jak nic doręczycielowi by dniówka pykła:) a tak poważnie to też nie sprawdzam w obecności listonosza stanu płyt, ale biorąc od uwagę jakość niektórych firm kurierskich to nie dziwię Agonii, że zawarła taki zapis
Awatar użytkownika
uglak

06-11-2013, 00:53

Silent_Sea pisze:Nie odpowiadamy za uszkodzenia Towaru powstałe podczas transportu. Towar należy sprawdzać w obecności kuriera lub pracownika poczty polskiej. Jeżeli przesyłka z Towarem zostanie odebrana od pracownika poczty polskiej lub kuriera bez zastrzeżeń późniejsze reklamacje uszkodzeń Towaru powstałych podczas transportu nie będą rozpatrywane."
to od paru lat klauzula niedozwolona wedlug UOKiK, jesli bedziecie miec problem z reklamacja z tego powodu wystarczy tylko powolac sie na rejestr klauzul niedozwolonych i firma zacznie z wami inaczej rozmawiac ;-)
Numer wpisu 2503, data wpisu 13.09.2011:

Po otrzymaniu przesyłki należy rozpakować ją w obecności doręczyciela i w razie stwierdzenia uszkodzeń mechanicznych produktu powstałych w czasie transportu, sporządzić protokół przez Klienta i doręczyciela. Tylko w tym przypadku uznajemy reklamacje z tytułu wad powstałych w czasie transportu
Numer wpisu 2519, data wpisu 19.09.2011:

Uszkodzenia powstałe w czasie dostawy i transportu będą rozpatrywane tylko wtedy, gdy usterka zostanie odkryta w obecności pracownika firmy kurierskiej. W takim przypadku niezbędne jest spisanie protokołu szkody w obecności pracownika firmy kurierskiej.
Guilty of being right
Heretyk

07-11-2013, 10:40

Silent_Sea pisze:+ TO:
"Wszelkie reklamacje należy składać w ciągu 10 dni licząc od daty otrzymania zamówienia. Reklamacje muszą być kierowane wyłącznie na adres: complaint@agoniarecords.com.

Nie odpowiadamy za uszkodzenia Towaru powstałe podczas transportu. Towar należy sprawdzać w obecności kuriera lub pracownika poczty polskiej. Jeżeli przesyłka z Towarem zostanie odebrana od pracownika poczty polskiej lub kuriera bez zastrzeżeń późniejsze reklamacje uszkodzeń Towaru powstałych podczas transportu nie będą rozpatrywane."

dla mnie pojebane no chyba, że to ja nie otwieram paczek z płytami przy pracowniku poczty polskiej / kurierze ?
z tym że pakują ostatnio wszystko zajebiście, praktycznie nie ma opcji żeby się coś uszkodziło.
haath
zaczyna szaleć

07-11-2013, 16:43

Już miesiąc czekam na pake z Agonii....ciekawe ile jeszcze.
Awatar użytkownika
Lykantrop

07-11-2013, 16:46

Pociesz się słowami naszego zbawiciela Jezusa Chrystusa: "ostatni będą pierwszymi".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
nicram

07-11-2013, 16:57

haath pisze:Już miesiąc czekam na pake z Agonii....ciekawe ile jeszcze.
a określili termin wysyłki? Bo jak nie to może to jeszcze trochę potrwać...:-)
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

08-11-2013, 22:41

U mnie wysłali jakoś tydzień po dostaniu kasy.

Zastanawiam się skąd u was tyle analności jeżeli chodzi o termin wysyłki. Mama wam nie dawała jeść na czas, koledzy nie oddawali zabawek na następny dzień?
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

08-11-2013, 22:53

No wiesz, to rzecz pierwszej potrzeby. Jak masz tysiąc płyt, to bez trzech kolejnych tygodnia nie przeżyjesz :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
wlood
postuje jak opętany!

08-11-2013, 22:55

Ja przelałem 7, a wysłać mają do 13, czyli krótko, biorąc pod uwagę 3-dniowy weekend.
ODPOWIEDZ