BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: BLAZE OF PERDITION
Szkoda zachodu na takiego idiotę jak SIID...
Ostatnio zmieniony 04-11-2013, 19:32 przez dave, łącznie zmieniany 3 razy.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- lucass
- weteran forumowych bitew
Dobra wiadomość. Wizun nie bedzie miał operacji. maja usztywnic mu jedynie szyję. To wiadomość od Mscicha, który jeszcze dzis był w Austrii.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- empir
- zahartowany metalizator
A wydawało mi się że tylko stare baby mają chujowe życie a cały swój czas poświęcają na nielubienie kogoś. Szkoda czasu i miejsca na pierdolenie.dave pisze:http://nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=40619&start=45
SIID bryluje na salonach... Gdybyś zmarł, jedyną osobą, która by się zorientowała jest właściciel mieszkania, które wynajmujesz (za zapomogę z MOPS'u), bo pewnie nawet twoi starzy maja na ciebie wyjebane heh.
-
- rasowy masterfulowicz
Siid jak w tych słowianskich ciżmach zdazyłeś spierdolić z tym czteropakiem?So_It_Is_Done pisze:No własnie, rajd z colą większym kultem od BOP i dobrze. Użalanie sie nad kolegami rozumiem, ale jeśli chodzi o wygląd, przesłanie i muzykę to dobrze, że już koniec tego gówna, bo wstyd Polsce przynosili.
Ostatnio zmieniony 04-11-2013, 19:30 przez Pan_Kimono, łącznie zmieniany 1 raz.
KVLT lizania CZASZKI
- vicek
łysa głowa, rivendz - ja bym się bał
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bardzo dobre info!lucass pisze:Dobra wiadomość. Wizun nie bedzie miał operacji. maja usztywnic mu jedynie szyję. To wiadomość od Mscicha, który jeszcze dzis był w Austrii.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Kojarzę człowieka z gigów.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
U mnie nawet kiedyś z Mścichem i starym składem Abusiveness nocował. To była niezapomniana noc, pełna niespodzianek w postaci wspólnego śpiewania pieśni patriotycznych i bezlitosnego jam session. Dlatego ta wiadomość mnie cieszy, bo może będzie dane powtórzyć jeszcze taką nielichą zabawę :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Kurwa ale bagno w temacie. Koś wyżej pisał, że na forach onetu, interii jest młyn co do BOP.To co jest tutaj bije wszystko ! W swoim gnieździe takie brudy.
Szkoda mister Morsa, widziałem kilka razy na żywca, kilka słów zamieniłem, tyczy sie całej reszty BOP. Normalne swoje chopaki, trzymam kciuki, oby reszta wyszła jakoś z tej sytuacji !
Szkoda mister Morsa, widziałem kilka razy na żywca, kilka słów zamieniłem, tyczy sie całej reszty BOP. Normalne swoje chopaki, trzymam kciuki, oby reszta wyszła jakoś z tej sytuacji !
- ugan666
- starszy świeżak
To teraz czekamy na dobre wieści o Dzięciole.
- Kingu
Dlatego w kraju wciąż chujnia, w sejmie teatr, na 11 listopada 5 marszów, a każda kapela, która wyjdzie przed szereg jest jebana ze względu na syndrom trabanta.trup pisze:Czy Wy to widzicie?? Co się z Wami dzieje ludzie.... coś pozytywnego się zdarzy - żrecie się, coś negatywnego żrecie się...
Chyba czas sięgnąć po książkę Ziemkiewicza - Polactwo.
Tu do odsłuchu, za darmo.
Teraz się zacznie, jaki to cynik, chuj i dorobkiewicz z Ziemkiewicza, bo śmie pisać książki i brać za nie pieniądze :)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ale wy jesteście wszyscy pojebani, jedni sobie kpią bo nie lubili ich muzyki, inni muszą im skorygować rozumowanie aby wyszło ,że mają racje, następny się chwali publicznie ile wpłacili na konto a teraz kurwa wrzucie prywatne zdjęcie człowieka do Internetu i za chwile zaczniecie się zjeżać do warszawy i go szukać. Nie wypada prowadzić takich rozmów gdy jeden kolega z forum NIE ŻYJE, a z drugim nie wiadomo co będzie…
Ostatnio zmieniony 04-11-2013, 19:40 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Nie będę się silił na oryginalność i napiszę: RIP! Zajebiście szkoda...
A bagno zrobiło raptem 2-3 buraków. Nie dajmy się w to wmanewrować.
A bagno zrobiło raptem 2-3 buraków. Nie dajmy się w to wmanewrować.
- flow
- postuje jak opętany!
Przecież z polactwa cały świat jebie od dawna.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Operacja Vitriola zakończona powodzeniem, jednak nadal będzie pozostawał w śpiączce farmakologicznej
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- lucass
Dziencioł jest po operacji. Miał zmiażdżone kregi, które mu wzmocnili śrubami. Ciągle jest w spiączce z której beda go w najblizszym czasie wybudzać i wtedy sie okaze w jakim stanie bedzie i czy organizm sam da rade funkcjonować. Musi byc dobrze bo to jest wbrew pozorom twardy skurwiel. Poza tym dostalismy info, ze jest w najlepszym szpitalu w Austrii. Jest dobrze, ze operacja udana i wytrzymał to.
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
Bardzo dobra wiadomość oby jak najszybciej wracali do kraju i do zdrowia.lucass pisze:Dziencioł jest po operacji. Miał zmiażdżone kregi, które mu wzmocnili śrubami. Ciągle jest w spiączce z której beda go w najblizszym czasie wybudzać i wtedy sie okaze w jakim stanie bedzie i czy organizm sam da rade funkcjonować. Musi byc dobrze bo to jest wbrew pozorom twardy skurwiel. Poza tym dostalismy info, ze jest w najlepszym szpitalu w Austrii. Jest dobrze, ze operacja udana i wytrzymał to.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
dobre info! paweł może masy nie ma, ale charakter to i owszem
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Najprzewielebniejszy
Tera to bedzie 120% metala w metalowcu ;-)lucass pisze:Miał zmiażdżone kregi, które mu wzmocnili śrubami. .
dobre info.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769