Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Analripper pisze:Haxan chyba bedzie mial repress na czarnym placku
To już pewna informacja Niemiec z O.C.S.R. się za to bierze zapominałem tylko dopytać ile tego wypuszcza. No i jak się pochwaliłem że mnie ten pomysł wkurwił to już nie chciał się wygadać czy będą jakieś różnice między jednym a drugim :)
Edytka
Jednak będą różnice w detalach pomiędzy pierwszy a drugim wydaniem jak np. brak loga Fog of the Apocalypse Records, O.C.S.R. wydaje to samodzielnie co mnie cieszy.
Ktoś wie z jakiego filmu pochodzi sampel umieszczony w "Vintage Black Magic"? Chodzi o frazę "I z królestwa swego przybędzie Szatan, który Cię pobłogosławi..."?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
niedługo wznowienia Henbane i Haxan na winylach. rzecz jasna dostępne w latającym kramiku monty sovy.
uprzedzając pytania :
1. nie, pikczerów Henbane nie będę miał na sprzedaż, tylko wersje z dwoma zielonymi plackami i dwoma czarnymi.
2. tak, Henbane DLP ukazało się/ukaże w 4 wersjach winylowych: zielono-szare (wyprzedane), zielone, czarne i pikczery ( lim. 111, więc zamawiajcie w HHR )
3. Haxan wznowi Of Crawling Shadows. też czarne winyle, mogą byc lekkie zmiany w booklecie ale jeszcze nie wiadomo. same winyle już sie tłoczą
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Sova pisze:
pikczery poszły w 1 dzień u wydawcy. pisałem wcześniej żeby kupować w HHR.
Trzeba było mieć też trochę farta bo pojawiły się na stronach HHR bez podania wcześniej jakiegoś bardziej precyzyjnego terminu, a płyta rozeszła się w takim tempie że na głównej dalej wisiało OUT NEXT kiedy już dawno było pozamiatane.
Pytałem Sadista o te pikczery - napisał, że zespół dostanie kilka sztuk i nie będą na sprzedaż ale napisał też to: "Być może rozważymy wznowienie picLP z HHR później, bo nakład był tylko 111 sztuk."
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Dobrze, jakby rozważyli, bo wyglądają pięknie i super chętnie bym takiego pikczera se kupił. Dziś odświeżam sobie "Henbane" i nadal brzmi niesamowicie.