BLACK SABBATH 11.06.2014 Łódź
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Dragazes
- w mackach Zła
BLACK SABBATH 11.06.2014 Łódź
BLACK SABBATH NA KONCERCIE W POLSCE
11 CZERWCA 2014, ATLAS ARENA, ŁÓDŹ
Live Nation z dumą prezentuje koncert legendarnej grupy Black Sabbath.
Zespół zagra 11 czerwca 2014 w łódzkiej Atlas Arenie.
W sprzedaży od 8.11.2013 na www.livenation.pl
Po szalenie udanej trasie w Ameryce Północnej i Południowej , Australii , Azji i Europie (która rozpoczyna się 20 listopada w Helsinkach, Finlandia), Black Sabbath ogłosili koncert w Polsce .
Występ ten będzie częścią ostatniej światowej trasy koncertowej zespołu promujący ich pierwszy od 35 lat studyjny album „13”, który wszedł na pierwsze miejsca list przebojów w 13 krajach (w tym w USA).
Przez ponad trzy dekady , fani rocka mieli wielkie nadzieję na powrót Black Sabbath, ale nikt nie przewidział tak spektakularnego powrotu do formy jaki osiągnęli z albumem „13”, wyprodukowanym przez Ricka Rubina laureata 7 nagród Grammy.
Ekspresyjne utwory jak "God Is Dead? ", " End of the Beginning " i " Loner", czynią cały album „13” świadectwem trwałej, ponadczasowej roli i znaczenia Black Sabbath w muzyce.
Black Sabbath sprzedał ponad 70 milionów albumów na całym świecie .
Black Sabbath - Ozzy Osbourne (wokal ) , Tony Iommi (gitara) i Geezer BUTLER (bass) – ogłosiło światową trasę koncertową 20 kwietnia . Ogłoszenie europejskiej trasy zbiega się z wydaniem nakręconego w Melbourne, Australia 29 kwietnia i 1 maja koncertu “Black Sabbath: Live…Gathered in Their Masses” . Wydany na DVD, Blue-Ray, combo pack i wersji deluxe koncert uwiecznia pierwszy występ na żywo promujący album „13” oraz największe utwory w historii muzycznej Black Sabbath.
Black Sabbath 11.06.2014
Atla Arena, Łódź
Ceny biletów:
Trybuny 378 pln – 298 pln
GC EE* 440 pln
GC 330 pln
Płyta 220 pln
Osoby niepełnosprawne 220 pln
Oferta VIP dostępna tutaj.
*golden circle early entrance:
To oferta dla prawdziwych fanów! Bilet GC EE daje Ci możliwość wcześniejszego wejścia na teren imprezy poprzez specjalnie wydzieloną bramkę. Oferta dostępna tylko w sprzedaży internetowej.
Do posiadaczy biletów EE, szczegóły wyślemy mailem.
11 CZERWCA 2014, ATLAS ARENA, ŁÓDŹ
Live Nation z dumą prezentuje koncert legendarnej grupy Black Sabbath.
Zespół zagra 11 czerwca 2014 w łódzkiej Atlas Arenie.
Po szalenie udanej trasie w Ameryce Północnej i Południowej , Australii , Azji i Europie (która rozpoczyna się 20 listopada w Helsinkach, Finlandia), Black Sabbath ogłosili koncert w Polsce .
Występ ten będzie częścią ostatniej światowej trasy koncertowej zespołu promujący ich pierwszy od 35 lat studyjny album „13”, który wszedł na pierwsze miejsca list przebojów w 13 krajach (w tym w USA).
Przez ponad trzy dekady , fani rocka mieli wielkie nadzieję na powrót Black Sabbath, ale nikt nie przewidział tak spektakularnego powrotu do formy jaki osiągnęli z albumem „13”, wyprodukowanym przez Ricka Rubina laureata 7 nagród Grammy.
Ekspresyjne utwory jak "God Is Dead? ", " End of the Beginning " i " Loner", czynią cały album „13” świadectwem trwałej, ponadczasowej roli i znaczenia Black Sabbath w muzyce.
Black Sabbath sprzedał ponad 70 milionów albumów na całym świecie .
Black Sabbath - Ozzy Osbourne (wokal ) , Tony Iommi (gitara) i Geezer BUTLER (bass) – ogłosiło światową trasę koncertową 20 kwietnia . Ogłoszenie europejskiej trasy zbiega się z wydaniem nakręconego w Melbourne, Australia 29 kwietnia i 1 maja koncertu “Black Sabbath: Live…Gathered in Their Masses” . Wydany na DVD, Blue-Ray, combo pack i wersji deluxe koncert uwiecznia pierwszy występ na żywo promujący album „13” oraz największe utwory w historii muzycznej Black Sabbath.
Black Sabbath 11.06.2014
Atla Arena, Łódź
Ceny biletów:
Trybuny 378 pln – 298 pln
GC EE* 440 pln
GC 330 pln
Płyta 220 pln
Osoby niepełnosprawne 220 pln
Oferta VIP dostępna tutaj.
*golden circle early entrance:
To oferta dla prawdziwych fanów! Bilet GC EE daje Ci możliwość wcześniejszego wejścia na teren imprezy poprzez specjalnie wydzieloną bramkę. Oferta dostępna tylko w sprzedaży internetowej.
Do posiadaczy biletów EE, szczegóły wyślemy mailem.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: BLACK SABBATH 11.06.2014 Łódź
Zobaczy się w Pradze i wtedy się pomyśli nad ew. powtórką.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- weteran forumowych bitew
O, zajebiście. Jadę!
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
nie bylem jeszcze na black sabbath, nie bylem jeszcze w lodzi - chyba sie skusze
EDIT:
EDIT:
troche sie chlopaki z live nation rozpedzilyDragazes pisze:promujący ich pierwszy od 35 lat studyjny album
Guilty of being right
- Riven
- Kontakt:
jak bedzie nadmiar kasy to pojade, ale ogolnie przereklamowany zepsol i chujowe miasto wiec raczej nie
this is a land of wolves now
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
ja tezBaton pisze:O, zajebiście. Jadę!
-
Tak jest. Chociaż Łódź podobno chujowa i Ozzy podobno też, ale drugiej okazji pewno nie będzie, a w każdym razie aż tak pojebany żeby za granicę na BLEK SZABAT jechać to ja nie jestem.uglak pisze:nie bylem jeszcze na black sabbath, nie bylem jeszcze w lodzi - chyba sie skusze
- Nerwowy
Wiadomo, lepiej zostać w domu i se posłuchaś Bitelsów ;DDDBaton pisze:Tak jest. Chociaż Łódź podobno chujowa i Ozzy podobno też, ale drugiej okazji pewno nie będzie, a w każdym razie aż tak pojebany żeby za granicę na BLEK SZABAT jechać to ja nie jestem.uglak pisze:nie bylem jeszcze na black sabbath, nie bylem jeszcze w lodzi - chyba sie skusze
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Kontakt:
Jesli sie wybiore i Nerwowy tez bedzie to robimy znow wycieczke sladem nożowników w bramach :D.
this is a land of wolves now
-
W przypadku wyjazdu za granicę na BS to raczej tak :DNerwowy pisze:Wiadomo, lepiej zostać w domu i se posłuchaś Bitelsów ;DDDBaton pisze:Tak jest. Chociaż Łódź podobno chujowa i Ozzy podobno też, ale drugiej okazji pewno nie będzie, a w każdym razie aż tak pojebany żeby za granicę na BLEK SZABAT jechać to ja nie jestem.uglak pisze:nie bylem jeszcze na black sabbath, nie bylem jeszcze w lodzi - chyba sie skusze
- Żułek
tylko jeśli Widzew przestanie istnieć :DKurt pisze:Ale Łódź to Wy szanujcie.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- witchfinder
W 2 obiegu kupiłem bilet na praski koncert (GC) taniej niż tutaj jest od organizatora. Plus przy okazji ładne miasto do pozwiedzania, odległość podobna, żadnych GCEE + koncert w sobotę, a nie w środę :D Także ten, zdecydowanie lepiej za granicę :DBaton pisze:W przypadku wyjazdu za granicę na BS to raczej tak :DNerwowy pisze:Wiadomo, lepiej zostać w domu i se posłuchaś Bitelsów ;DDDBaton pisze: Tak jest. Chociaż Łódź podobno chujowa i Ozzy podobno też, ale drugiej okazji pewno nie będzie, a w każdym razie aż tak pojebany żeby za granicę na BLEK SZABAT jechać to ja nie jestem.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
Ale trzeba jeszcze dojechać no i posiedziec na miejscu, jak już się dotelepało do tej Pragi :D A z mojej perspektywy (ściana wschodnia) do Łodzi jest znacznie bliżej, ergo taniej.witchfinder pisze: W 2 obiegu kupiłem bilet na praski koncert (GC) taniej niż tutaj jest od organizatora. Plus przy okazji ładne miasto do pozwiedzania, odległość podobna, żadnych GCEE + koncert w sobotę, a nie w środę :D Także ten, zdecydowanie lepiej za granicę :D
Oczywiście każdy robi jak uważa, położenie geograficzne nie jest tu rzecz jasna bez znaczenia.
- Nerwowy
Możemy ;).Riven pisze:Jesli sie wybiore i Nerwowy tez bedzie to robimy znow wycieczke sladem nożowników w bramach :D.
-
- rozkręca się
no kurwa, świetny news, obecny
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Zapraszam zatem do mnie. Powtórzysz to moim sąsiadom.Żułek pisze:tylko jeśli Widzew przestanie istnieć :DKurt pisze:Ale Łódź to Wy szanujcie.
The madness and the damage done.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Prosto w twarz płynnym neandertalskim?
Nie wiem, co to ten Black Sabbath, pewnie jakaś chujnia dla dziadygów, ale trzeba wpaść, może Nergala spotkam.
Nie wiem, co to ten Black Sabbath, pewnie jakaś chujnia dla dziadygów, ale trzeba wpaść, może Nergala spotkam.
- nicram
Jeżeli dożyję to chciałbym tam być. :-)
all the monsters will break your heart