BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: BLAZE OF PERDITION
Albo zabójstwami.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- shesnotcominghome
- rozkręca się
no to może teraz czas na ciebie, co?So_It_Is_Done pisze:Niezłe wygłupy kończące się niejednokrotnie samobójstwami.
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
- vicek
- zahartowany metalizator
no i podpaleniami kościołów , i co i gdzie jest teraz black metal a gdzie watykan ,kto wygrał ????So_It_Is_Done pisze:Niezłe wygłupy kończące się niejednokrotnie samobójstwami.
to było tak , kurwa ale ten venom jest zajebisty i bathory też ale my zrobimy jeszcze bardziej chujowe brzmienie , będziemy zli , będziemy malowali mordy i robili grożne miny , nie można się smiać ani machać włosami , ale mamy długie włosy bo to jest trv i brudno wyglądamy . Daj spokój tego nie można brać na poważnie <black metal jako otoczkę> a muzyka jest zajebista i zawsze będę słuchał tych pierdów bo to najbardziej lubię i tyle ... i nie wyobrażam sobie tej muzyki z tekstami o różowej polanie itp to coś jak z filmami horror , to fikcja no może oprócz tego z bóg jest be i go nie ma ..
Ostatnio zmieniony 07-11-2013, 10:11 przez vicek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Lekarz
- świeżak
SIID umrzyj. Jednej małpiej gęby w białym świecie będzie mniej.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Gdybym prezentował postawę BOP to bym już dawno się zajebał, na szczęście mam jeszcze w sobie trochę wiary, siły, lub może tchórzostwa przed samobójem.shesnotcominghome pisze:no to może teraz czas na ciebie, co?So_It_Is_Done pisze:Niezłe wygłupy kończące się niejednokrotnie samobójstwami.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
metalowcy wybierają sasmobója a katole mordobója...Only_True_Believers pisze:Albo zabójstwami.
http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/ ... ,id,t.html
nawet w takim spokojnym miescie jak moje znajdą się pierdolcy
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Lekarz pisze:SIID umrzyj. Jednej małpiej gęby w białym świecie będzie mniej.
zbieracie kase do puszek jak dzieci z WOŚP a innym życzycie śmierci bo ma inne zdanie.... ładnie ładnie. Do nieba pójdziesz.
Ostatnio zmieniony 07-11-2013, 10:16 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
każdy "przeciętny" człowiek nie ateista musi być od razu katolem żyjącym zgodnie z zasadami kościoła?morbid pisze:metalowcy wybierają sasmobója a katole mordobója...Only_True_Believers pisze:Albo zabójstwami.
- Lekarz
- świeżak
Ja nic nie zbieram zakuty łbie.Only_True_Believers pisze:Lekarz pisze:SIID umrzyj. Jednej małpiej gęby w białym świecie będzie mniej.
zbieracie kase do puszek jak dzieci z WOŚP a innym życzycie śmierci bo ma inne zdanie.... ładnie ładnie. Do nieba pójdziesz.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
o zaczynają sie wyzywanki, zawsze do tego dochodzi gdy ten głupszy nie ma juz argumentów :)
Ostatnio zmieniony 07-11-2013, 10:23 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
osoba która to zrobiła była "bardzo wierząca"Only_True_Believers pisze:każdy "przeciętny" człowiek nie ateista musi być od razu katolem żyjącym zgodnie z zasadami kościoła?morbid pisze:metalowcy wybierają sasmobója a katole mordobója...Only_True_Believers pisze:Albo zabójstwami.
- Lekarz
- świeżak
Całe szczęście potrafisz się sam zdiagnozować.Only_True_Believers pisze:o zaczynają sie wyszywanki, zawsze do tego dochodzi gdy ten głupszy nie ma juz argumentów :)
- krz63
- weteran forumowych bitew
Zdecydowanie najmądrzejsza wypowiedź w tym temacie. Nie ma obowiązku dawania kasy na BoP, jeśli ktoś nie lubił, nie słuchał, kpił, to nie musi przecież dawać. Każdy dysponuje własną kasą jak chce i nikomu nic do tego.MinT pisze:No już nie pierdolcie.
Nie lubiliście - nie pomagajcie. Nikt Wam za to prztyczka nie da.
Aż się boję, jak Vitriol zareaguje na naszą pomoc (a jak Słyżtof wspomniał, odzew jest duży). W każdym razie oby mu na dobre wyszło.
I nie ma co tu uprawiać polityki i prać brudów.
Na Vitka nie dałem, na Docenta nie dałem, bo się 1. nie znaliśmy 2. nie pracowaliśmy razem.
A Mawłowi kasę za zrobienie ostatniego plakatu dla mnie wręczę osobiście. W końcu złego diabli nie biorą.
Szydera z Sonneillona i zespołu w kontekście zbiórki pieniędzy trochę nie na miejscu, bo nikt z zespołu za nią nie stoi. Pewnie każdy z nas w podobny sposób pomógłby swoim kolegom. Obojętnie czy byliby elektrykami, strażakami czy grim and evil black metalowcami. Całą szyderę mogę wziąć na siebie, nie widzę w tym najmniejszego problemu. W tym momencie najważniejsze jest dla mnie by moi kumple wrócili do jak najlepszej formy.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Skoro tak jest, to dlaczego źli black metalowcy z forum dziwią się komentarzom na interii czy innych portalach? To chyba normalna reakcja, że jak przeciętny Polak widzi brudasów w bandażach to szydzi.
- Clochard
Jaka ty ciota jesteś :D
Ech... Miałem się nie odzywać, ale chyba jednak sie odezwę. Jeśli ten potok gnoju określasz "szyderstwem", to gratuluję. Komentarzy na Interii czy Onecie z gruntu nie czytam, bo cenię sobie własne nerwy, fanem muzyki Blaze nie jestem największym w kosmosie, o czym chłopaki zrestą wiedzą, ale Paweł jest moim kumplem, podobnie jak Wojtek. Jeżeli twierdzisz, że to, że muzyka i image BoP usprawiedliwia twoje pierdolenie o tym, jak to wykopiesz pawłową czaszkę i zrobisz sobie z niej popielniczkę, jak sie dumnie przechwalałes na forum NWN, to radzę poważnie zastanowić sie kto tu nadaje się do bieżnikowania kory mózgowej: zespół bądź co bądź metalowy, co poniekąd zakłada wyrazistość image'u, a przy tym wszystkim znając chłopaków, nieco głębszy i bardziej metaforyczny wymiar warstwy interpretacyjnej, niż tylko dosłowne odczytanie warstwy lirycznej, czy może dorosły chłop plujący jakimiś śmiesznymi oskarżeniami i groźbami, zapluwający sie po same pachy na forach, jaki to on nie jest zły i groźny, bo bezkarnie wylewa żenujące wiaderka pomyj w sytuacji, kiedy nikt nie ma ani czasu ani energii z nim polemizować, a wszystko dla tego, że muzyka razi wrażliwe uszki, a image wrażliwe oczęta jasniepana...So_It_Is_Done pisze:Skoro tak jest, to dlaczego źli black metalowcy z forum dziwią się komentarzom na interii czy innych portalach? To chyba normalna reakcja, że jak przeciętny Polak widzi brudasów w bandażach to szydzi.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Słuchaj typie, taka jest estetyka tych klimatów i każdy kto w tym gównie siedzi automatycznie godzi się na barbażyńskie teksty. Jeśli to urazilo twoją moralność, czy dume to mam to gdzieś. To twoi koledzy, rozumiem, ze ich bronisz, ale nie moi i chętnie miałbym jego czache, albo kogokolwiek innego na komodzie, bo tak mi podpowiada wyczucie smaku i subtelność.
- Silent_Sea
jak jesteś taki cwany to pierdolnij sobie na komodę czachę swojego ojca lub matki, a jeżeli jeszcze się nie zabili mając świadomość połogu tak ciężko upośledzonego dziecka to proponuję czaszeczkę dziadzi lub babki - rodzice będą dumni :) ... sorki, nie było tematu - przypomniałem sobie, że jesteś z domu dziecka i od urodzenia wykorzystuje Cię wychowawca na zmianę z plebanemSo_It_Is_Done pisze:Słuchaj typie, taka jest estetyka tych klimatów i każdy kto w tym gównie siedzi automatycznie godzi się na barbażyńskie teksty. Jeśli to urazilo twoją moralność, czy dume to mam to gdzieś. To twoi koledzy, rozumiem, ze ich bronisz, ale nie moi i chętnie miałbym jego czache, albo kogokolwiek innego na komodzie, bo tak mi podpowiada wyczucie smaku i subtelność.
Ostatnio zmieniony 07-11-2013, 14:03 przez Silent_Sea, łącznie zmieniany 1 raz.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To chyba jest wystarczający powód, żeby go zbanować?So_It_Is_Done pisze: barbażyńskie teksty.
all the monsters will break your heart
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wolałbym mieć ich na półce niż w parku sztywnych, ale niestety prawo tego zakazuje. A ty idź płacz gdzie indziej kocie.