BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BLAZE OF PERDITION
Takie pierdolenie na pewno nie jest w stanie urazić ani mojej moralności, ani dumy, zwyczajnie kojarzy mi sie ze szczylem, który głosi najradykalniejsze poglądy w swojej piaskownicy, żeby wszyscy patrzyli i mówili "łaaaał, te Kuba to jest prawdziwy stone cold motherfucker", nie dostrzegający przy tym, jak bardzo żenująco dziecinne i głupie są takie teksty. Ten o wykopywaniu czaszki wraz z pytaniem " Is it too gory for you cunts?" to już spazmy.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Taki groźny black metalowiec i "prawo tego zakazuje".
LOL
LOL
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Bo użalają się kurwa jakieś dzieciaki, które pochodzą z różnych zadupi tego świata, nie mając pojęcia kto i co. Rozstrzelać. To wy jesteście groźni black metalowcy, a nie ja. Mi bliżej do poglądów mojej babci mimo wszystko :)
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- rasowy masterfulowicz
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Tak mi się rzuciło z tym prawem, bo w Czechach możesz sobie kogoś w ogródku pochować.
-
- rasowy masterfulowicz
Or is it too gory for you, cunt?So_It_Is_Done pisze:Wolałbym mieć ich na półce niż w parku sztywnych, ale niestety prawo tego zakazuje.
- flow
- postuje jak opętany!
Pytanie czy istnieje ktoś taki jak groźny metal/metalowiec i ile osób bierze na poważnie błazenady black metalowych ekip?
W sumie spinanie dupy o nic.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja biore na poważnie jak najbardziej i nie rozumiem innego nastawienia w tym przypadku.
-
- rasowy masterfulowicz
SIID - taki biały czarnuch muzyki metalowej.flow pisze:Pytanie czy istnieje ktoś taki jak groźny metal/metalowiec i ile osób bierze na poważnie błazenady black metalowych ekip?
KVLT lizania CZASZKI
To kiedy kończysz gimnazjum? Mama wie, że ty taki groźny jesteś?So_It_Is_Done pisze:Ja biore na poważnie jak najbardziej i nie rozumiem innego nastawienia w tym przypadku.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- flow
- postuje jak opętany!
Czyli co, ten cały przekaz zawarty w tekstach plus image i wypowiedzi w wywiadach bierzesz na poważnie?So_It_Is_Done pisze:Ja biore na poważnie jak najbardziej i nie rozumiem innego nastawienia w tym przypadku.
-
- rasowy masterfulowicz
no wlasnie wszyscy sie ciebie stary o to pytaja:DSo_It_Is_Done pisze:I na chuj ta durna gadka?
KVLT lizania CZASZKI
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, ciężko się z wami dyskutuje. Tylko dlatego, że moja opinia jest praktycznie odosobniona i jesteście wszyscy fumflami tak cięzko wam przełknąć kilka faktów.
-
- rasowy masterfulowicz
nie chodzi o to. ale te twoje ejakulaty o popielniczce z czaski itp to jest poziom gimnazjum a nie doroslego typa. Serio, kuceusz 100%
KVLT lizania CZASZKI
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ale jakie ejakulaty, zwykłe złote myśli w dobrze wam zananej estetyce.
Estetyce czego, przepraszam? Bo to twoje pierdolenie skwarów i potem zgrywanie oburzonego, że ludzie cię ani powiażnie nie biorą, ani nie traktują, jak dorosłego ciężko podciągnąć pod jakąkolwiek inną estetykę, niż blekmetalowego forumowego radykła z mlecznym wąsem lat 14. To nie idzie o to, że koledzy czy coś, po prostu te twoje deklaracyjki to coś, co może robić wrażenie bezkompromisowego podejścia do BM na młodzieży wczesnogimnazjalnej, albo niedocofach. Nie każę ci lubić BoP czy popierać całej akcji, ale miejże litość sam nad sobą chłopie...
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
To w jaki sposob odbierasz to co pisze, to juz twoj problem.