BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- starszy świeżak
Re: BLAZE OF PERDITION
Ponawiam pytanie do mojego imiennika - czy chodzisz na psy? Nurtuje mnie to bardzo, gdyż nie wiem czy mam cie odwiedzić na N...., na G.... czy jeszcze gdzie indziej?
Nazywam się Jakub Pedalewski, mieszkam przy ulicy Grenady w Warszawie i lubię ssać męskie członki jak Espedal Gaahl. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
No taką szmate jak ty, Borówa, to i na psy powinno się podać, także zapraszam najpierw na wpierdol a później na dołek.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Mnie tylko zastanawia ilu panów piewców prawdziwości ma na półkach płyty Nargaroth czy Judas Iscariot, do których wraca i słucha.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
- weteran forumowych bitew
coś ci sie popierdoliło synu kurwy i menelaSo_It_Is_Done pisze:No taką szmate jak ty, Borówa, to i na psy powinno się podać, także zapraszam najpierw na wpierdol a później na dołek.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
W lesie pierwszy śnieg, a tymczasem prawdziwki walą przez ściółkę jak wściekłe.anth123 pisze:Większosc ludzi sluchających BM to pizdy które tak samo jak katole pluja jadem a gdy przychodzi do prawdziwej męskiej konfrontacji face to face to spierdala albo zaczyna lizać dupe. EOT
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Kto jak nie ty jest takim spierdoleńcem, ze robi takie pojazdy i za bardzo się interesuje, bękarcie z kurwy i bezpańskiego psa.boroowa pisze:coś ci sie popierdoliło synu kurwy i menelaSo_It_Is_Done pisze:No taką szmate jak ty, Borówa, to i na psy powinno się podać, także zapraszam najpierw na wpierdol a później na dołek.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- flow
- postuje jak opętany!
Ale się dowartościowałem, w końcu pogardzam BM, katolami też pogardzam. Ale, ale szczupły tak z ciekawości, daj namiary ile targasz na wąskiej i ile masz w bicu, lepiej wiedzieć gdyby doszło do ewentualnej konfrontacji w którym momencie palić podeszwy.anth123 pisze: Większosc ludzi sluchających BM to pizdy które tak samo jak katole pluja jadem a gdy przychodzi do prawdziwej męskiej konfrontacji face to face to spierdala albo zaczyna lizać dupe. EOT
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
flow pisze:Ale się dowartościowałem, w końcu pogardzam BM, katolami też pogardzam. Ale, ale szczupły tak z ciekawości, daj namiary ile targasz na wąskiej i ile masz w bicu, lepiej wiedzieć gdyby doszło do ewentualnej konfrontacji w którym momencie palić podeszwy.anth123 pisze: Większosc ludzi sluchających BM to pizdy które tak samo jak katole pluja jadem a gdy przychodzi do prawdziwej męskiej konfrontacji face to face to spierdala albo zaczyna lizać dupe. EOT
jakbyś cokolwiek o tym wiedział, to byś wiedział, ze bicek i targanie sztangi nijak się ma do siły ciosu, ale nie wiesz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Ja zaś jestem ciekaw jaka jest zależność między siłą ciosu, bickiem i targaniem sztangi, prawdziwą męską konfrontacją, a spierdalaniem. Szczególnie tutaj na forum.Tak w trzech zdaniach.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
ilosć postów podzielona przez prędkość łącza= poziom siły internatowego black metalowca.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- flow
- postuje jak opętany!
swoją siłę ciosu doskonalisz jadąc na ręcznym czy słuchając bm?Only_True_Believers pisze: jakbyś cokolwiek o tym wiedział, to byś wiedział, ze bicek i targanie sztangi nijak się ma do siły ciosu, ale nie wiesz.
No to ja mam tylko ilość postów odpowiednią, bo łącze kiepskie, a za sugerowanie, iż jestem "black metalowcem" to chyba powinienem się przynajmniej obrazić.Only_True_Believers pisze:ilosć postów podzielona przez prędkość łącza= poziom siły internatowego black metalowca.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ostatnie strony tego tematu są lepsze, niż cały mój trolling od początku mojej obecności na forum :D
A tak w ogóle, to co jest ciotowatego w pójściu na psy, gdy się dostanie w łeb? Od tego chyba są, żeby łapać takich wiesniaków. Jak burak dostanie wyrok, wypierdolą go z roboty i nie bedzie mógł znaleźć następnej, to jest to przecież znacznie dotkliwsza zemsta, niż wpierdol w odwecie. Proste jak budowa cepa. Nie wiedziałem że tutaj tylu prawilniaków. Gdzie grypsowaliście, chłopaki? Wronki? Rawicz? Zapodajcie bajerę!
A tak w ogóle, to co jest ciotowatego w pójściu na psy, gdy się dostanie w łeb? Od tego chyba są, żeby łapać takich wiesniaków. Jak burak dostanie wyrok, wypierdolą go z roboty i nie bedzie mógł znaleźć następnej, to jest to przecież znacznie dotkliwsza zemsta, niż wpierdol w odwecie. Proste jak budowa cepa. Nie wiedziałem że tutaj tylu prawilniaków. Gdzie grypsowaliście, chłopaki? Wronki? Rawicz? Zapodajcie bajerę!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
To się chyba mówi "chętnie podpierdolę do was na bajerę" ;)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Siid to raczej dzieciak z problemami a nie zły black metalowiec, on nie ma o tym pojęcia, naprawdę nie wie o co tutaj chodzi. Może żyć tylko w świecie swoich marzeń, podczas gdy nie jest w stanie stanąć oko oko z życiem. Rzeczywistość prędzej czy później to skonfrontuje, póki co smutna emo-pipa.
-
- rasowy masterfulowicz
PO prostu są rzeczy z których się nie żartuje. A tak w tym temacie nabito około 10 stron na r.i.p.y, wywody Siida i inne banały. Tylko po co to...
Stay clean! 

- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Od razu wiadomo, ze nie widziales diabla.Czesław pisze:Siid to raczej dzieciak z problemami a nie zły black metalowiec, on nie ma o tym pojęcia, naprawdę nie wie o co tutaj chodzi. Może żyć tylko w świecie swoich marzeń, podczas gdy nie jest w stanie stanąć oko oko z życiem. Rzeczywistość prędzej czy później to skonfrontuje, póki co smutna emo-pipa.
-
- mistrz forumowej ceremonii
jego dusza jest czarna i nabuzowana jak cola z biedronki, to jest zło przed erupcją!