podobno
koncert zajebisty. fajnie bylo zobaczyc wreszcie garcie na zywo. poza tym - subiektywnie - dobrze, ze grali duzo numerow kyuss, bo lepszy odbior koncertu w moim przypadku jest wtedy, gdy znam repertuar. reakcja publiki dowodzila, ze nie jestem odosobniony. na zdecydowany plus supporty - monster truck i elvis deluxe, ktore mialy chyba lepsze brzmienie niz glowni goscie, a zagrali tez rownie dobrze
KYUSS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: KYUSS
No właśnie był, ale czekam na relację kolegi. Płytę wypożyczyłem, słucham sobie i chyba to nie jest dobry dzień na nią. Od czasów fascynacji i łykania wszystkiego w jakiś sposób wiązało się z Kyuss minęło jednak sporo czasu. Klasyczne wałki znam na pamięć i kopią nadal jak trzeba, ale czy potrafię przyjąć coś nowego w stonerowej konwencji? Nie wiem. Wezmę do auta i wtedy zobaczymy, jak tam nie chwyci, to już nic nie pomoże.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
" onclick="window.open(this.href);return false; sapmle z solowej płyty Johna Garcii, stylistycznie nie odbiega to od tego co robił ostatnio z Vista Chino czy wcześniej w Hermano. Dla mnie małe rozczarowanie ponieważ liczyłem na trochę więcej akustycznego grania, powiedzmy takiego jak tutaj " onclick="window.open(this.href);return false;.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Dwie piosenki z solowej płyty Garcii, premiera na koniec lipca. Trochę przypomina to to co robił w Hermano.
[youtube][/youtube]
http://www.rollingstone.com/music/news/ ... r-20140722" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://www.rollingstone.com/music/news/ ... r-20140722" onclick="window.open(this.href);return false;
- plasterchrist
- rozkręca się
Szału ni ma. Sporo z tego, co po Kyuss nagrał/zaśpiewał Garcia jest do siebie mniej lub bardziej podobne, Hermano, Slo-Burn, Unida czy Vista Chino. Ale jest piach, więc jest dobrze...
one pill makes you larger and one pill makes you small
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ostatnio odswiezalem Sky Valley i to wcionga cale to Queens of stone age
jedna dziurka
jedna dziurka
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Pieśni dla głuchych, Kołysanki czy ...Luke clockwork spokojnie wytrzymują porównanie z Blues, Sky Valley czy Circussem.Triceratops pisze: ↑01-01-2022, 02:18Ostatnio odswiezalem Sky Valley i to wcionga cale to Queens of stone age
jedna dziurka
Poza tym to zupełnie inny odcień rocka.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
zdecydowanie, chociaż pierwsza płyta QOTSA była utrzymana stylistyce zbliżonej do kyussa i jeszcze kolejną Rated R da się lubić.Triceratops pisze: ↑01-01-2022, 02:18Ostatnio odswiezalem Sky Valley i to wcionga cale to Queens of stone age
jedna dziurka
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Pierdolicie Hipolicie. Kyuss i qotsa to dwie różne rzeczy. Jedynka qotsa, fakt, jest przeciętna, bo próbuje być Kyussem i to zupełnie niepotrzebnie, za to Rated R i Songs... to doskonałe rzeczy, których z Kyuss w ogóle nie ma co kojarzyć. Potem Homme wywalił Nicka z zespołu i qotsa dla mnie się skończyło.Triceratops pisze: ↑01-01-2022, 02:18Ostatnio odswiezalem Sky Valley i to wcionga cale to Queens of stone age
jedna dziurka
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Queens of the stone age na przyszłorocznym Heńku.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.