IXXI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IXXI
+ 666:) Może wyjść ciekawe połączenieDCI Hunt pisze:Na chwile obecną mój ulubiony wokal w BM.manieczki pisze:"Nord/Nebiros" (Malign,ex-Ofermod)
Efekty głupiego pomysłu by wydać to w jakiejś nieznanej wytwórence widac do dzisiaj. Gdyby puścili to np. w THR, to plyta by leżała wszędzie. Ja kupiłem w Agonii, gdy się pokazała na chwilę. Od tamtej pory nie widziałem w żadnym polskim distro/sklepie.DCI Hunt pisze:Mogliby zrobić reedkę dwójki.
'Come the Blessed Madness'
- Lykantrop
W którymś wywiadzie koleś z IXXI na pytanie o reedycje 2ki stwierdził, że koleś odpowiedzialny za jej wydanie przez 10 lat ma jeszcze do niej prawa tymczasowe i nic z tego. A, że w dodatku przepadł w siną otchłań razem ze swoją wytwórnią to i jest jak jest...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Za ile? ;)DCI Hunt pisze:Na chwile obecną mój ulubiony wokal w BM.manieczki pisze:"Nord/Nebiros" (Malign,ex-Ofermod)
Mogliby zrobić reedkę dwójki. Morph sprzedawał jakiś czas temu, ale poszła za dużo więcej niż byłem gotowy dać za płytę tego zespołu.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
to jeszcze poczekam ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
Lykantrop pisze:W którymś wywiadzie koleś z IXXI na pytanie o reedycje 2ki stwierdził, że koleś odpowiedzialny za jej wydanie przez 10 lat ma jeszcze do niej prawa tymczasowe i nic z tego. A, że w dodatku przepadł w siną otchłań razem ze swoją wytwórnią to i jest jak jest...

'In connection with the release of the brand new album Skulls n Dust Osmose Productions will also re-release the legendary IXXI album Assorted Armament. New artwork has been done by M. Taccardi. Don't miss it!'
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... m-samples/
Sampelki nadchodzącego albumu
Sampelki nadchodzącego albumu
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Nawet bardzo przyzwoity, szczególnie nieszczęsna dwójka do dzisiaj regularnie gości w szufladzie odtwarzacza. Hit na hicie, industrialna motoryka, piana z pyska i tryskanie bdb pomysłami aranżacyjno - kompozycyjnymi. Sampelki zwiastują, że będzie kontynuacja obranej raz drogi. Git, na pewno się obada :)Kurt pisze:O, fajnie. Całkiem przyzwoity to był zespół, z tego co kojarzę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Self
- rasowy masterfulowicz
Myślałem, że nasz forumowy bdb kolega Lykantrop woli Elect Darkness ze względu na utwór Vindicator. :-)))))))
AA oczywiście najleprza, a sampelki motzno dobre są, będzie słuchane. Szkoda tylko Totalscorna, jego obleśne wokale idealnie współgrały z muzyką IXXI.
AA oczywiście najleprza, a sampelki motzno dobre są, będzie słuchane. Szkoda tylko Totalscorna, jego obleśne wokale idealnie współgrały z muzyką IXXI.
- COFFIN
A ja sobie ostatnio wrzuciłem 1 i 2 i nadal lubię te płyty. Nie wiedzieć czemu 3 słyszałem chyba tylko raz, zaraz po premierze. Co do nowej - na początku myślałem, że cała płyta będzie z wokalami Jonasa, a tu tylko gościnny udział:/