DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
Gylve po raz kolejny bierze sie za temat chujowego brzmienia perkusji;)
mozna wczytac angielskie napisy..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- morbid
- rasowy masterfulowicz
[V] pisze:
Gylve po raz kolejny bierze sie za temat chujowego brzmienia perkusji;)
mozna wczytac angielskie napisy..
wesołek z niego :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
2:58 umarłem :D
- vicek
- zahartowany metalizator
fajną ma tą katanę z debiutem kreatury
- morbid
- rasowy masterfulowicz
koleś rozdaje i tyle....podoba mi sie jego postawa
- morbid
- rasowy masterfulowicz
po raz kolejy NIE PRZESADZAJ :):)535 pisze:Przestał trzymać płyty ze skarpetkami. Brawo Hank.
-
morbid pisze:koleś rozdaje i tyle....podoba mi sie jego postawa
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- morbid
- rasowy masterfulowicz
nie mów klimat zajebisty....porzadek,schludniei pogoda za oknem sprzyjajaca słuchaniu....czego chciec wiecej ( do tego paczka na poczcie)535 pisze:Stwierdzam fakt. Przeprowadził się do czworaków.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
chłopie zacznij postrzegac pozytywy ....535 pisze:Dwie osoby na poczcie, ale numerki twardo maszyna wydaje.
Przecież to pozytywne było. Na moim osiedlu, emeryci rozjebaliby to urządzenie w dwa dni.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
oj taki sprzet to jest haj-tek. na dworcu na pradze jak zamontowali cos takiego to wielu delikwentow mialo spory problem ze zrozumieniem idei takiego urzadzenia...
this is a land of wolves now
-
- zaczyna szaleć
U mnie na poczcie to stan niemożliwy.535 pisze:Dwie osoby na poczcie, ale numerki twardo maszyna wydaje.
Ja przestałem do siebie "wysyłać", tylko dlatego, żeby tam nie chodzić.raphi pisze:U mnie na poczcie to stan niemożliwy.535 pisze:Dwie osoby na poczcie, ale numerki twardo maszyna wydaje.
-
morbid pisze:nie mów klimat zajebisty....porzadek,schludniei pogoda za oknem sprzyjajaca słuchaniu....czego chciec wiecej ( do tego paczka na poczcie)535 pisze:Stwierdzam fakt. Przeprowadził się do czworaków.
widok..ma brzydki widok z okna;)) lokatorzy sasiedniego bloku powinni sie domyslec,ze na przeciwko mieszka Fenriz I wspanialomyslnie opuscic swoje mieszkania,wówczas budynek móglby zostac wyburzony a z okna listonosza rozposcieralby sie widok na bezkresne lasy,góry,fiordy ;))
[V] pisze: lokatorzy sasiedniego bloku powinni sie domyslec,ze na przeciwko mieszka Fenriz I wspanialomyslnie opuscic swoje mieszkania,wówczas budynek móglby zostac wyburzony a z okna listonosza rozposcieralby sie widok na bezkresne lasy,góry,fiordy ;))
-
jakby ktos dalej szukal
cover UNIVERSE rozpierdala.
cover UNIVERSE rozpierdala.