DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
calosc mi bardzo lezy..ma taki fajny,ponury klimat. Chetniej siegam po Gift of Gods niz ostatnie plyty Sarke np
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- longinus696
- zahartowany metalizator
Hehe... Nikt nie zauważył, że Fenriz puścił z winyla "Rosensfole" duetu Garbarek / Buen Garnas?[V] pisze:
Gylve po raz kolejny bierze sie za temat chujowego brzmienia perkusji;)
mozna wczytac angielskie napisy..
Poczułem się teraz totalnie kultowy (dzięki Riven) :D
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
dzięki za cynk, bo szukałem co to ;)longinus696 pisze:Hehe... Nikt nie zauważył, że Fenriz puścił z winyla "Rosensfole" duetu Garbarek / Buen Garnas?[V] pisze:
Gylve po raz kolejny bierze sie za temat chujowego brzmienia perkusji;)
mozna wczytac angielskie napisy..
Poczułem się teraz totalnie kultowy (dzięki Riven) :D
Hjertet mitt slår i mørket
Podobnie miałem, gdy w którymś z wywiadów, Gylve pytany o najdziwniejszą płytę w kolekcji, raczył wymienić Sun Of Jamaica.longinus696 pisze: Poczułem się teraz totalnie kultowy
Kurwa mać, jaki to był cios. Oni przecież wyprzedzali epokę. Przekraczali morza, oceany, a na końcu, samych siebie.
- longinus696
Swego czasu Riven założył zajebisty temat o rzeczach z ECM. Reckę "Rosensfole" masz tutaj --> viewtopic.php?p=394689atr pisze: dzięki za cynk, bo szukałem co to ;)
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
-
- zaczyna szaleć
Riven pisze:numer 'Receive' zajebisty.
- Riven
- Kontakt:
Haha, ogladalem to w autobusie i nie zauwazylem :D Nice :). Kolejne propsy dla Fenriza.longinus696 pisze:Swego czasu Riven założył zajebisty temat o rzeczach z ECM. Reckę "Rosensfole" masz tutaj --> viewtopic.php?p=394689atr pisze: dzięki za cynk, bo szukałem co to ;)
this is a land of wolves now
-
- rozkręca się
za gówniarza ta płyta ostro mi zryła beret, pamiętam jak przez kilka dni te motywy hulały mi po głowie, piękne czasy535 pisze:Podobnie miałem, gdy w którymś z wywiadów, Gylve pytany o najdziwniejszą płytę w kolekcji, raczył wymienić Sun Of Jamaica.longinus696 pisze: Poczułem się teraz totalnie kultowy
Kurwa mać, jaki to był cios. Oni przecież wyprzedzali epokę. Przekraczali morza, oceany, a na końcu, samych siebie.
-
I jakie wrażenia? słuchał ktoś?[V] pisze:jakby ktos dalej szukal
cover UNIVERSE rozpierdala.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
Ja właśnie kończę odsłuch. Fajne granie, w sumie bliżej BLACK SABBATH niż black metalu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
tak, daje tam upust bardziej swoim hard rockowym/heavy fascynacjom..podobają mi się utwory autorskie ale to od coveru UNIVERSE nie mogę się uwolnić..jest zagrany na takim fantastycznym luzie, wokale są świetne i jest tam doskonała partia solowa..
-
- weteran forumowych bitew
Bardzo fajne to GIFT OF GODS, rzeczona epa robi mi ogólnie znacznie lepiej niż ostatni DARKTHRONE. Masa hard rocka i hejwimietalu pozbawionych właściwie naleciałości bm. Brzmi to wszystko bardzo bezpretensjonalnie i nie karykaturalnie, w przeciwieństwie do ostatniego DT. A do tego dochodzi przyjemny, jesienny nastrój. Cover UNIVERSE bardzo ok, właściwie nie ma się do czego przyczepić. Nawet długośc jest optymalna.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- manieczki
było?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
https://www.burningshed.com/store/peace ... /add/5439/" onclick="window.open(this.href);return false;
tylko tej książki jestem ciekaw..mogliby dać info ile to ma stron, nie będę wydawał 40 fuli na jakąś broszurę i vinylowy best off.
tylko tej książki jestem ciekaw..mogliby dać info ile to ma stron, nie będę wydawał 40 fuli na jakąś broszurę i vinylowy best off.
- tomder
- zaczyna szaleć
Heheh wszystkie zdjęcia z płyt Darkthrone'a pewnie :D Na ostatnich albumach troche ich było więc z 50 stron się uzbiera, Peaceville lubi zarabiać :D[V] pisze:https://www.burningshed.com/store/peace ... /add/5439/
- Riven
- Kontakt:
jednak ten fenriz nie kuma o co chodzi w Darkthrone :))Certain discoveries were made, like the song I think is worst by Darkthrone is HANS SISTE VINTER (Scoring only 12 out of 60 points)
Fajnie, dołączę sobie do CVALL PRE-ORDERS OF ‘BLACK DEATH AND BEYOND’ ALSO COME WITH A SIGNED CERTIFICATE FROM THE BAND.
- Riven
- Kontakt:
ta, pewnie te gowniane patatajce z cyrklow i wagonow lepsze :))
this is a land of wolves now
- vicek
agent steel najlepsze