TERRORIZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: TERRORIZER
Za koncertowanie się wzięli. Oczywiście tylko utwory z jedynki:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Akurat jedynkę na żywo to z miłą chęcią bym zobaczył i posłuchał.
-
Trasa po Europie z Repulsion, Nausea, Atrocity (US) czy Righteous Pigs byłaby wyprzedana.Nasum pisze:Akurat jedynkę na żywo to z miłą chęcią bym zobaczył i posłuchał.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Atrocity na żywca i wykonujący w całości "Infected" - taaaa, to byłoby coś... pomarzyć można.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Oprócz koncertu w Polsce, który zostałby odwołany ew. przeniesiony do Proximy ;DDD.Pacjent pisze:Trasa po Europie z Repulsion, Nausea, Atrocity (US) czy Righteous Pigs byłaby wyprzedana.Nasum pisze:Akurat jedynkę na żywo to z miłą chęcią bym zobaczył i posłuchał.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
W sumie obawiam się że mógłbyś mieć rację - nie wiem czy Terrorizer to na tyle duża nazwa, by przez przypadek nie odwołano ich koncertu z powodu nikłej frekwencji. Jasne, nie spodziewam się że wypełniliby Spodek, ale ciekawe ile osób by sie zjawiło na takim gigu?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Zależy jeszcze w jakim składzie. Jeśli to prawda, że grają wszystko z "World Downfall", a gościnnie dołączyłby do składu David Vincent to ja z wielką chęcią bym się na taki gig pofatygował nawet do stolicy. A jakby z Jessem to nawet na Kamczatkę :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Skład to sprawa w sumie drugorzędna - ile to kapel pozmieniało swój skład od momentu kiedy nagrali debiutancki album który dla wielu jest klasyką, gra koncerty i ludzie mimo wszystko przychodzą. Ja na serio chciałbym usłyszeć "World downfall" w całości na żywca, pofatygowałbym się do stolca, eeee, znaczy do stolicy bez wahania.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
:DNerwowy pisze:Oprócz koncertu w Polsce, który zostałby odwołany ew. przeniesiony do Proximy ;DDD.
-
Teraz kiedy Pete oficjalnie nie jest już członkiem okultystyczno satanistycznej grupy Morbid Angel z powodów religijnych, które to nie pozwalają mu na dalszą grę w tym zespole, niechaj znajdzie inne źródło dochodu, bo rachunki za prąd czy media płacić trzeba. Pozostaje Terrorizer, którego teksty poruszają kwestie z gruntu religijnego raczej neutralne, by nie powiedzieć nieistotne. Tak więc panie , panowie - czekacie na nowy album pod tym szyldem, czy może po śmierci Jessego powinni dać sobie spokój? Mi to nie przeszkadza, jeśli będzie to na dobrym poziomie, Pete może kontynuować karierę w tym kierunku.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
- COFFIN
Jest jeszcze coś takiego, jak poczucie własnej tożsamości i nie robienie z siebie cienkiego wafla. A o tym pierwszym widać zapomniał. Mój komentarz odnośnie tego gościa w temacie o MA, i tyle.Nasum pisze:Teraz kiedy Pete oficjalnie nie jest już członkiem okultystyczno satanistycznej grupy Morbid Angel z powodów religijnych, które to nie pozwalają mu na dalszą grę w tym zespole, niechaj znajdzie inne źródło dochodu, bo rachunki za prąd czy media płacić trzeba. Pozostaje Terrorizer, którego teksty poruszają kwestie z gruntu religijnego raczej neutralne, by nie powiedzieć nieistotne. Tak więc panie , panowie - czekacie na nowy album pod tym szyldem, czy może po śmierci Jessego powinni dać sobie spokój? Mi to nie przeszkadza, jeśli będzie to na dobrym poziomie, Pete może kontynuować karierę w tym kierunku.
'Come the Blessed Madness'
- vicek
mi się bardzo podoba nowa płyta i te jednostajne blasty pana z żylastym i obrzezanym penisem
- COFFIN
Co kto lubi.vicek pisze: pana z żylastym i obrzezanym penisem
'Come the Blessed Madness'
- vicek
ja tylko lubię swego kutasa
- TheDude
Dobre hobby.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dlaczego go tylko lubisz? Ja swojego kocham :)vicek pisze:ja tylko lubię swego kutasa
-
- w mackach Zła
No to mamy dwa Terrorizery :D
https://www.facebook.com/terrorizerla" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/terrorizerla" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nie czaję... o co tu chodzi?