NAJBARDZIEJ NISZCZĄCE WYWIADY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: NAJBARDZIEJ NISZCZĄCE WYWIADY
http://www.cdn.ug.edu.pl/?p=3679
zgrywuski
zgrywuski
Hjertet mitt slår i mørket
-
- rasowy masterfulowicz
bdb wywiad. Rozbawiła mnie ta akcja z płaczem Wyszkoni. co za głupia psitamegawat pisze:Nie wiem czy to dobre miejsce, ale polski nurt główny obnażony i bez złudzeń. http://m.onet.pl/rozrywka/muzyka/pop,cw973
Nie to, żebym tego gówna słuchał, ale wywiad ciekawy. :D
KVLT lizania CZASZKI
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pan_Kimono pisze:bdb wywiad. Rozbawiła mnie ta akcja z płaczem Wyszkoni. co za głupia psitamegawat pisze:Nie wiem czy to dobre miejsce, ale polski nurt główny obnażony i bez złudzeń. http://m.onet.pl/rozrywka/muzyka/pop,cw973
Ktos jednak tego gówna słucha, skoro z tantiem i koncertów zarobił jakies 10 milionów. Można się śmiać, szydzić, ale to jego konto jest zapełnione ta kapustą. A patrząc na polski rynek muzyczny od tej bardziej brudnej strony, to wiele ciekawych rzeczy wypływa. Im wiekszy mainstream tym wieksze gówno jednym słowem. Bo i pieniądze wieksze.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ja. Pierwsza płyta Łez jest bardzo fajna. Jak coś nie pasuje, to mogę podejść i przypierdolić i tyle.Nasum pisze:Pan_Kimono pisze:bdb wywiad. Rozbawiła mnie ta akcja z płaczem Wyszkoni. co za głupia psitamegawat pisze:Nie wiem czy to dobre miejsce, ale polski nurt główny obnażony i bez złudzeń. http://m.onet.pl/rozrywka/muzyka/pop,cw973
Ktos jednak tego gówna słucha, .
-
- mistrz forumowej ceremonii
masakrycznie zajebisty wywiad
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- manieczki
wywiad z kraju dotkniętego kryzysem, ale stół mają zacny...cóz, STAĆ.
edit:
Dobry wywiad.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Cezary okazał się niezłym rip offem ostatnio, wykołował paru kolegów na wymianę i udaje, że nie żyje :)Duvelor pisze:Właśnie jestem ciekawy kto ukrywa się pod szyldem "Mega Skurwiel" i tak pojechał po Cezarym (nie wiedziałem, że ten koleś tak ma na imię). Tak, czy inaczej, zabawa murowana!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Świeżutka i pachnąca rozmowa z AssToMouth: http://www.violence-online.pl/wywiady/a ... nes-planu/
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
tak na marginesie to słyszałem na youtube ten nowy materiał Ass To Mouth i jest to zajebisty rozpierdol, aż dziwię się, że nic o nim jeszcze nie było na masterfulu wspomniane

- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
jak sie nie czyta, to sie nie widzi ;)Zenek pisze:tak na marginesie to słyszałem na youtube ten nowy materiał Ass To Mouth i jest to zajebisty rozpierdol, aż dziwię się, że nic o nim jeszcze nie było na masterfulu wspomniane
- Zenek
te trzy wpisy na krzyż to nic w porównaniu z werbalną sraczką userów w temacie Behemoth, ATM zasługuje na więcej atencji.

- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Ja z założeniem tematu czekam do oficjalnej premiery - chyba że mnie kolega Nasum uprzedzi, ale to się wybaczy ;)
Materiał jest wyjebany w kosmos - dla mnie to już jest tegoroczne podium. Niech no tylko płyta wyjdzie/przydzie i zaczniemy bryzgać na forum
Materiał jest wyjebany w kosmos - dla mnie to już jest tegoroczne podium. Niech no tylko płyta wyjdzie/przydzie i zaczniemy bryzgać na forum
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Riven
- Kontakt:
Doskonaly wywiad z Blasphemerem vulture, dzieki
this is a land of wolves now
-
Zenek pisze:tak na marginesie to słyszałem na youtube ten nowy materiał Ass To Mouth i jest to zajebisty rozpierdol, aż dziwię się, że nic o nim jeszcze nie było na masterfulu wspomniane
Spokojnie, niech no tylko płyta przyjdzie. Słyszałem ją w tym samym co Ty serwisie, i jak na dwa przesłuchania mogę powiedzieć tylko, że to prawdziwa petarda.
-
Riven pisze:Doskonaly wywiad z Blasphemerem vulture, dzieki
Kolesiowi chciało się udzielić wyczerpujących odpowiedzi
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Interesująca rozmowa. Myślałem że gość jest raczej czereśniakiem, a tu całkiem miły, otwarty człek, a nie jakiś obrażony ryj.
-
- rasowy masterfulowicz
+1, świetny wywiadyossarian84 pisze:Interesująca rozmowa. Myślałem że gość jest raczej czereśniakiem, a tu całkiem miły, otwarty człek, a nie jakiś obrażony ryj.
KVLT lizania CZASZKI
- Zenek
jak widziałem go w filmie Sama Dunna, to raczej ten obok niego wydawał się być czereśniakiem ;)yossarian84 pisze:Interesująca rozmowa. Myślałem że gość jest raczej czereśniakiem, a tu całkiem miły, otwarty człek, a nie jakiś obrażony ryj.

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
legendarny wywiad, wciąż bawi :D