Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Kolejny po amerykańskim Interment tegoroczny kamyczek do ogródka fanów Cianide, Morpheus Descends czy Morta Skuld czyli żywy death metal bez plastiku i elektronicznych fajerwerków, tempa średnie, wolne i apokaliptyczne przyspieszenia. Zatem nic ciekawego dla wspólczesnych gimnazjalistów i pewnie dlatego Amerykanie nie znaleźli wydawcy dla porządnego albumu jakim jest "Enantiodromia".
Grają tak:
Wcześniej wydali demo "Maniacal Meditations", gdzie próbowali grać tak:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
jesusatan pisze:bardzo przecietne. jednym uchem wletlo, drugim wyletlo...
Zatem nic ciekawego dla wspólczesnych gimnazjalistów i pewnie dlatego Amerykanie nie znaleźli wydawcy dla porządnego albumu jakim jest "Enantiodromia".
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
Bardzo przyzwoita płyta, świetny klimat. Ale faktycznie dość nieprzystępne te dźwięki, nie wróżę im za dużej popularności. Natomiast jeżeli już do czegoś się można przyczepić, to do tego, że jest trochę za mało, jak dla mnie, gruzu w gitarach.