INQUISITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: INQUISITION
Vicek, czy jak ci tam, w avatarze masz pizdę i słuch też masz jak pizda. Wesołych świąt :)
Boom !
Boom !
-
- postuje jak opętany!
Pierdolisz jak ktoś, kto słyszał tylko pół kawałka Inquisition na youtube. Weź wyświadcz wszystkim przysługę i przesłuchaj całe "Ominous Doctrines...". Jeśli po tym dalej będziesz twierdzić, że gitary są chujowe a wokal to klon abbatha, to gratuluję.
- TheDude
Antychróst pisze:Pierdolisz jak ktoś, kto słyszał tylko pół kawałka Inquisition na youtube. Weź wyświadcz wszystkim przysługę i przesłuchaj całe "Ominous Doctrines...". Jeśli po tym dalej będziesz twierdzić, że gitary są chujowe a wokal to klon abbatha, to gratuluję.
Dokładnie. Ten album to killer i nie rozumiem ludzi, którzy marudzą w tym temacie (a marudzą bo pewnie robią odsłuch z youtube, w dresiku i z laptopa na stole z ceratą).
- vicek
- zahartowany metalizator
sam jesteś pizda!TheDude pisze:Vicek, czy jak ci tam, w avatarze masz pizdę i słuch też masz jak pizda. Wesołych świąt :)
Boom !
ja się podobam dziewuchom i babci mojej sp też się podobałem ...
- vicek
jakby mi tylko te wokale na płycie z 2011 roku kojarzyły się z abatem ...., co do gitar to wykonanie nie jest chujowe , chujowe jest ich brzmienie ... i przypominam mówie ciągle o jednej płycie którą słyszałem :)Antychróst pisze:Pierdolisz jak ktoś, kto słyszał tylko pół kawałka Inquisition na youtube. Weź wyświadcz wszystkim przysługę i przesłuchaj całe "Ominous Doctrines...". Jeśli po tym dalej będziesz twierdzić, że gitary są chujowe a wokal to klon abbatha, to gratuluję.
wesołych świąt
kupiłem już od nergala czarny opłatek, to się mogę z wami podzielić koledzy
- TheDude
Ja nie chcę opłatka. Nie pomogłeś rudej Irenie na pracy klasowej z biologii i ona teraz zamiast melanżować to się uczy żeby po świętach poprawiać. Źle.
- vicek
RECHOCZE JAK ABAT W WSZECHMOCNYM INKWIZYSZYN
- PIoChuUu
- rozkręca się
-
nie pierwszy raz udowadniasz, ze pojęcie masz małe i gust dość... specyficzny, pisząc eufemistycznie.vicek pisze:własnie tak .. już jeden abajt starczy . słyszałem płytę z 2011 roku .. jakie kurwa wygładzone brzmienie gitar, to ma być black metal ???aginsiak pisze:Mega zajebiście wioskowy zespół z najbardziej chujowym wokalem ever.Takie me zdanie.Tandeta milion
- vicek
ty mi tu chłopcze nie pierdol , ja na metalu to się znam jak nikt inny
- vicek
to też się tyczy inkwizyszyn
Vicek, Ty nie chcesz zrozumieć. Tutaj większość lubi Inquisition więc Ty też musisz. Nie masz innego wyboru, nie widzisz tego? A wokal nie przypomina Abbatha, nie, wcale, ani trochę, w ogóle.
- flow
- postuje jak opętany!
Przecież to oczywistość, że wokal na takim Nefarious Dismal Orations to gorsza wersja Abbatha. Strasznie irytujące stękanie kładące płytę która muzycznie jest bardzo dobra, a momentami wręcz zajebista.
- Drone
Jakie dziwne brzmienie gitar jest na tej nowej płycie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
A mnie ta nowa płyta chyba podoba sie bardziej od poprzedniej, mniej podniosła się wydaje. I nawet brzmienie mi pasuje.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
mi bardziej pasowala poprzednia, na nowej mniej kosmosu i chaosu
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Pisałem o tym samym jakieś kika stron temu, i co... i zjeba... lol... jednak nie tylko ja mam słuch absolutny na tym forum ;)Drone pisze:Jakie dziwne brzmienie gitar jest na tej nowej płycie.
Hello darkness, my old friend
- TheDude
Ja nie zmieniam stanowiska mimo ataku przypuszczonego na moją osobę. Recepta jest taka: dobre głośniki/słuchawki, kilka piw i książeczka z tekstami w łapę (ale to nie jest konieczny wymóg). Odpalamy któryś z ostatnich albumów i jest moc. Bang :)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Clochard pisze:mi bardziej pasowala poprzednia, na nowej mniej kosmosu i chaosu
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No, w końcu przyszedł czas na odfoliowanie nowego INQUISITION na Spotify. Co mnie na razie mocno ujęło, to brzmienie gitar, które doskonale komponuje się z tymi melodyjnymi riffami. W tej wczesnej fazie jest to mocny kandydat do wysokiej pozycji w podsumowaniu poprzedniego roku.