CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CULTES DES GHOULES
Ciepam tutaj
Czytałbym
Czytałbym
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Zagrać kawałek o takim tytule na 'pokojowym' festiwalu... no no... A mówią, że szwaby to naród bez poczucia humorumanieczki pisze:
moszna? moszna.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
To jest tylko i wyłącznie, kwestia artystycznej interpretacji. Jednym słowem "Ta pani przyszła w tym futrze i w nim wychodzi".
-
- weteran forumowych bitew
Szkoda że nie "Pleasure to kill". A może zagrali? Kto był i potwierdzi/zaprzeczy? :-)antek_cryst pisze:Zagrać kawałek o takim tytule na 'pokojowym' festiwalu... no no... A mówią, że szwaby to naród bez poczucia humorumanieczki pisze:
moszna? moszna.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
-
- rozkręca się
akurat mille chyba lubi wyglaszac osobiste poglady, które nie różnią się zbyt wiele od woodstokowej ideologii
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czyli trzymaj sztamę z elitami III RP, jedź po Rydzyku i udawaj, że i tak jesteś absolutnie apolityczny i zdystansowany? :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Ale i nasz ojciec dyrektor to chyba karierę właśnie, za głębokich czasów komuny, zaczynał w RFN. Więc by się zgadzało.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Tak jest! Pięniędze we walizkach, podobnież przewoził. Dogadaliby się z Mille bez tłumacza.
-
- postuje jak opętany!
Czy ktoś zna osobiście grających w CdG?
W sumie to ciekawa historia w dzisiejszych czasach, że ktoś tak dobrze radzi sobie nie lokując swojej facjaty gdzie popadnie
W sumie to ciekawa historia w dzisiejszych czasach, że ktoś tak dobrze radzi sobie nie lokując swojej facjaty gdzie popadnie
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
pfff przecież wiadomo m.in. z nazwy, że grają tam Ghoule czyli ogólnie rzecz biorąc złe duchy, nieumarli . Myślisz, że kurwa dlaczego nie ma koncertów ?!
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Sybir
Hmm, może boją się rozpaść? ;-)Silent_Sea pisze:pfff przecież wiadomo m.in. z nazwy, że grają tam Ghoule czyli ogólnie rzecz biorąc złe duchy, nieumarli . Myślisz, że kurwa dlaczego nie ma koncertów ?!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
Mi to wcale nie przeszkadza, że nie znam osobiście muzyków. Nawet lepiej.
Brak wywiadów w telewizji śniadaniowej to niewybaczalny, marketingowy błąd. Będą jeszcze żałować.
-
- postuje jak opętany!
Pierdolenie pierdoleniem ale są ewenementem w wielu kwestiach i chuj
- tomder
- zaczyna szaleć
Spokojnie, przyjdzie jeszcze czas na supportowanie Patty Krzyk w TVN :)535 pisze:Brak wywiadów w telewizji śniadaniowej to niewybaczalny, marketingowy błąd. Będą jeszcze żałować.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
ja tam wiem kto tworzy CDG, ale jesli to faktycznie tajemnica, to sie nie podziele ta bdb informacja !!! :)))
- Lykantrop
Podoba mi się takie podejście i mam nadzieję, że nigdy nie będą chodzić na jakieś kompromisy.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
gdyby ktoś jeszcze nie miał "Haxan" na wajnylu to tutaj jeszcze dostać można:
http://www.eisenton.de/shop/index.php
Ponoć będzie trzecia tłoczenie. Może to nie jest jak olej z pierwszego tłoczenia, ale zawsze coś...
http://www.eisenton.de/shop/index.php
Ponoć będzie trzecia tłoczenie. Może to nie jest jak olej z pierwszego tłoczenia, ale zawsze coś...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;