no mi wlasnie przed swietami wcielo paczke z 5 plytami. szkoda, bo mieli bardzo dobre ceny.knaar pisze:blowitoutahere z ebaya nie wysyła już do Polski, pewnie pomysłowi rodacy za często zgłaszali zaginięcie przesyłki
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Najgorsze, że wszystkie transakcje spoza Europy objęte ebayowym programem pomocy muszą być oclone. Kurwa, właśnie musiałem wyjebać 24 dolary, żeby mi mój Creamface przyszedł. Boli :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Deviant
- w mackach Zła
WHP skucha,zobaczymy jak rozwiążą reklamację.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
koleś kupił cd ABSU...na razie ni widu ni słychu....Lykantrop pisze:Coś w ten deseń. Nie pamiętam kiedy, ale nie dalej jak 2 lata temu wylicytowałem u niego płytę DARKSTORM (tak, tego polskiego, z sentymentu :) ), w stanie db+. W praktyce doszła płyta, która wyglądała jak tafla lodowiska po zjeździe miłośników piruetu. Rys nie doliczyłby się najbardziej cierpliwy, przeskoki na dzień dobry i dobranoc, booklet ponadzierany i z odciskami palców, żebym chyba z komornika przebranżowił się na daktyloskopa :) Czas realizacji też nie należał do najszybszych, aczkolwiek nie pamiętam czy to były 2 tygodnie czy może miesiąc, bo tyle tego w międzyczasie się pozamawiało... Niemniej koleś powinien być wpisany na czarną listę u kolekcjonerów. Split Mordhell/ Buxen warty 10 zł w każdym distro poszedł u niego za 4 dychy z hakiem kiedyś. Taki kult u Piotera666...nicram pisze:Jedyny komentarz negatywny jaki wystawiłem na allegro, to właśnie jemu. Kupił płytę i nie zapłacił. Walił teksty jakby był upośledzony. Zresztą myślę, że jest. :-)NorbiB pisze: 7pIOT7mLOT7 z Grudziądza?
- ozzy
- postuje jak opętany!
w razie czego jak to Absu Ci nie zejdzie to ja chętnie je wezmę, trochę zaspałem przy tej aukcji ;/
SODOM i chuj
-
- postuje jak opętany!
też czekam, niestetyDeviant pisze:WHP skucha,zobaczymy jak rozwiążą reklamację.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Jednak nie jest tak źle, odpisali mi z wyjaśnieniem. Wprowadzają jakieś usprawnienia w procesie obsługi wysyłek zagranicznych i za kilka tygodni będzie można znów do Polski zamawiać.knaar pisze:blowitoutahere z ebaya nie wysyła już do Polski, pewnie pomysłowi rodacy za często zgłaszali zaginięcie przesyłki
- Deviant
- w mackach Zła
Odezwali się do Ciebie?Bo u mnie na razie cisza :/abstract pisze:też czekam, niestetyDeviant pisze:WHP skucha,zobaczymy jak rozwiążą reklamację.
-
- zaczyna szaleć
Spokojnie nie było mnie przez prawie tydzień w domu tylko ja załatwiam takie rzeczy Aga się nie wtrąca w reklamacje , w weekend będzie wszystko po prostowane-takie życie ... rozumiem Was -Sorki
Bart
Bart
- Bloodcult
Arachnophobia - pierwszy raz zamawiałem i pogłoski o wszechpotężności okazały się prawdziwe :)
- Lykantrop
Odium rec. bardzo ok, miły kontakt, szybka wysyłka.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
takt24
chujnia z grzybnią .... ponad 3m-ce czekania na płytę i w między czasie 4-5 telefonów;
ODRADZAM!
chujnia z grzybnią .... ponad 3m-ce czekania na płytę i w między czasie 4-5 telefonów;
ODRADZAM!
- Deviant
- w mackach Zła
Czyli bez zmian...Ihasan pisze:takt24
ODRADZAM!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Guitarcenter.pl - zawsze kurwa, za każdym razem czegoś nie mają co wg sklepu powinno być. W poniedziałek składam zamówienie i ślę kasę, we wtorek się okazuje że nie ma kostek, w piątek się okazuje że nie ma strun. Przypomniałem sobie, czemu nie kupowałem u nich od dwóch czy trzech lat.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Cos w tym jest. Wbijaj lepiej na taniestruny.plBlackult pisze:Guitarcenter.pl - zawsze kurwa, za każdym razem czegoś nie mają co wg sklepu powinno być. W poniedziałek składam zamówienie i ślę kasę, we wtorek się okazuje że nie ma kostek, w piątek się okazuje że nie ma strun. Przypomniałem sobie, czemu nie kupowałem u nich kupowałem od dwóch czy trzech lat.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
niestety ... w sumie zaryzykowałem, bo tylko tam był jeszcze osiągalny ostatni BELZEBONG na vinylu, ale następnym razem tego błędu nie zrobię;Deviant pisze:Czyli bez zmian...Ihasan pisze:takt24
ODRADZAM!
nie mam siły do tego typu biznesmenóFFFFF....
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
będę miał w pamięci przy następnych zakupach, dzięki!Nekromantheon pisze:Cos w tym jest. Wbijaj lepiej na taniestruny.plBlackult pisze:Guitarcenter.pl - zawsze kurwa, za każdym razem czegoś nie mają co wg sklepu powinno być. W poniedziałek składam zamówienie i ślę kasę, we wtorek się okazuje że nie ma kostek, w piątek się okazuje że nie ma strun. Przypomniałem sobie, czemu nie kupowałem u nich kupowałem od dwóch czy trzech lat.
-
- postuje jak opętany!
Instant classic ponownie. Płyta Kozłów zamówiona/zapłacona w czerwcu.
Na jesieni w końcu przyszła paka ale ze zgniecioną okładką.
Po miesiącu ponad dosłali drugie opakowanie, też zniszczone + 2 gratisowe CD.
Od ponad miesiąca nie dostaję żadnej odpowiedzi. Rozumiem, że po godzinach to robią i na chleb zarabiają uczciwie gdzie indziej ale tak robić to nie ładnie.
Od ponad miesiąca nie dostaję żadnej odpowiedzi. Rozumiem, że po godzinach to robią i na chleb zarabiają uczciwie gdzie indziej ale tak robić to nie ładnie.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
życie gniecie...
- Deviant
- w mackach Zła
Ja już Instantowi podziękowałem.Zamówiłem Belzebong w preorderze,czekałem długo bo mieli problem z tlocznią(często się to zdarza w małych wydawnictwach,ale rozumiem to).Następnie po jakimś czasie napisali ,że będą płyty rozsyłać po trasie kapeli,ponieważ zespół bierze cały nakład na trasę.No kurwa nie po to płaciłem w preorderze,żeby dostać resztki po trasie.Z obiecanego bonusa też nici były...majeku pisze:Instant classic ponownie. Płyta Kozłów zamówiona/zapłacona w czerwcu.