PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moi synowie w szpitalu korzystali w okresie niemowlęcym ze sprzętu od Owsiaka, w tym jeden z diagnostycznego, bez którego dalsze leczenie nie byłoby możliwe. Łudstok, srudstok. Dawałem kasę na WOŚP i będę dawał.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Deviant
- w mackach Zła
Jak co roku ta sama gadka..daję...nie daję...Panowie kurwa, ogarnijcie się.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
+1krz63 pisze:Moi synowie w szpitalu korzystali w okresie niemowlęcym ze sprzętu od Owsiaka, w tym jeden z diagnostycznego, bez którego dalsze leczenie nie byłoby możliwe. Łudstok, srudstok. Dawałem kasę na WOŚP i będę dawał.
I tyle w tym jebanym temacie.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
"Synu, pamiętaj, nigdy, ale to przenigdy nie bierz heroiny... Amfetamina jest lepsza" (Lemmy Kilmister)harvestman pisze:Nie wiem czy ktoś to wrzucał
-
- mistrz forumowej ceremonii
żałosne to by było gdyby się naprzykrzali, namawiali itd. ale stoją grzecznie i czekają. chcesz, to dajesz, nie chcesz nie dajesz. tak proste, że prostsze być nie może.morbid pisze:żałosne to jast...dzieciarnia po kilka osób stojąca co 40 metrów,i czekajaca az cos sie do puszki wrzuci..Kingu pisze:Zamiast żebrać, wzieły by się do uczciwej pracy. Gorzej niż galerianki.
- Bezdech
Jak kogoś interesują cyferki i obrazki to może sobie kliknąć: http://kontrowersje.net/przez_12_lat_ow ... ne_luksusy
Btw. ciekawym wyniku procesu.
Btw. ciekawym wyniku procesu.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
Banda frustratów bierze się za Owsiaka. Brawo. Tak trzymać. Nie mogę się doczekać, gdy stosowna ustawa pozostawi w kalendarzu jedynie święta kościelne i te związane bezpośrednio z naszą martyrologią. W pozostałe dni proponuję ogłosić żałobę narodową.
- Zenek
Ktoś kto pisze takie rzeczy pod pseudonimem a nie pod nazwiskiem nie jest warty żadnej uwagi.

- Kingu
A niby jakie inne święta miały by być w kalendarzu, walentynki?535 pisze:Nie mogę się doczekać, gdy stosowna ustawa pozostawi w kalendarzu jedynie święta kościelne i te związane bezpośrednio z naszą martyrologią.
To że zaczyna się mu patrzeć na ręce to bardzo dobrze. Wszędzie tam gdzie przepływają publiczne pieniądze powinno tak być, kryształowo na papierze i w kasie. Natomiast fakt, że patrzenie na ręce budzi agresję środowisk związanych z użytecznym w czerwonych spodniach mówi samo za siebie. Nie ważne jak, byle było, bo piękna idea załatwia wszystko. Komuna w formalinie.
Ostatnio zmieniony 13-01-2014, 19:35 przez Kingu, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- postuje jak opętany!
CARITAS bez zbędnego rozgłosu potrzebującym pomaga natomiast owsiak bez zgody większości ludzi marnotrawi czas antenowy mogący w zupełności znacznie większą kwotę od wośp zgromadzić samymi reklamami i bezpośrednio przeznaczyć na medyczne urządzenia ale tumanom nie przetłumaczysz bo oni na ten brudstok z utęsknieniem czekają
- Deviant
- w mackach Zła
Mam wrażenie ,że Owsiak pytany o niewygodne rzeczy,zaczyna się zachowywać jak Rydzyk.
Ciekawe.Kingu pisze: Wszędzie tam gdzie przepływają publiczne pieniądze...
Jeszcze ciekawsze. Onegdaj miałem okazję prowadzić roboty wykończeniowe w ośrodku należącym do Caritasu. Mam nadzieję, że wszyscy, którzy powierzają swe składki tej organizacji wiedzą jak wyglądają takie miejsca i jak załatwia się tam interesy.Antychróst pisze:CARITAS bez zbędnego rozgłosu potrzebującym pomaga natomiast owsiak bez zgody większości ludzi marnotrawi czas antenowy mogący w zupełności znacznie większą kwotę od wośp zgromadzić samymi reklamami i bezpośrednio przeznaczyć na medyczne urządzenia ale tumanom nie przetłumaczysz bo oni na ten brudstok z utęsknieniem czekają
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przekaz werbalny ma nawet gorszy od Ojca Dyrektora. Nie ufam kolesiowi. Uważam, że ten sprzęt i tak zostałby kupiony, a dzięki WOŚP NFZ z budżetem 60 mld może wydać więcej kasy na nagrody dla urzędników i swoje pałace. Olewam tego pupila ludzi, którymi się brzydzę.Deviant pisze:Mam wrażenie ,że Owsiak pytany o niewygodne rzeczy,zaczyna się zachowywać jak Rydzyk.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Deviant
- w mackach Zła
Coś w tym jest,akcje charytatywne są na całym świecie,ale to jest tylko promil wydatków,u nas to już chyba w budżecie ministerstwa zdrowia są zakładane przychody z WOŚP.
-
- rozkręca się
:DAntychróst pisze:CARITAS bez zbędnego rozgłosu potrzebującym pomaga
Potrzebującym kapłanom chyba... Naprawdę, pomijając już stosunek do WOŚPu i Owsika. Caritas to gówno a nie przykład uczciwie funkcjonującej organizacji charytatywnej.
Хороший русский - мертвый русский.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Tak sobie czytam i aż się ze śmiechu popłakałem... Caritas, wpływy z reklam TV dla chorych, NFZ kupujący sprzęt... na jakim wy świecie żyjecie, bo chyba nie w Polsce :D
Hello darkness, my old friend
-
- rozkręca się
- Tymothy
- postuje jak opętany!
dajcie namiary na swego dealera, chętnie chociaż przez chwilę pożyję w tej utopii :)
Hello darkness, my old friend
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Spoko. Dawaj przykłady afer i dane.electricwizard pisze::DAntychróst pisze:CARITAS bez zbędnego rozgłosu potrzebującym pomaga
Potrzebującym kapłanom chyba... Naprawdę, pomijając już stosunek do WOŚPu i Owsika. Caritas to gówno a nie przykład uczciwie funkcjonującej organizacji charytatywnej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
No kurwa, jeszcze czego, za polaczka będę odpierdalał czarną robotę. Chyba kpisz...
Wpierdol sobie w google słowo klucz "afery caritas" i będziesz miał. Noooo, ale to pewnie chujowe źródła i pomówienia, dokumenty na owsika są mocniejsze ;D
Wpierdol sobie w google słowo klucz "afery caritas" i będziesz miał. Noooo, ale to pewnie chujowe źródła i pomówienia, dokumenty na owsika są mocniejsze ;D
Хороший русский - мертвый русский.