Proszę bardzo: mój ostatni wpis bezczelnie skopiowałem stąd: http://www.fronda.plTymothy pisze:dajcie namiary na swego dealera, chętnie chociaż przez chwilę pożyję w tej utopii :)
PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Znalazłem dwie. Jedna Ciechanów, druga Płock. Jedna dotyczy projektów PFRON, druga realizacji zadań finansowanych z NFZ. Gdzie jakaś systemowa, obejmująca cały kraj? Gdzie sprawa sprzeniewierzenia datków? Dawaj, bo znaleźć nie mogę.electricwizard pisze:No kurwa, jeszcze czego, za polaczka będę odpierdalał czarną robotę. Chyba kpisz...
Wpierdol sobie w google słowo klucz "afery caritas" i będziesz miał. Noooo, ale to pewnie chujowe źródła i pomówienia, dokumenty na owsika są mocniejsze ;D
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Te, Pacjent. Sugerujesz, że kościół katolicki to organizacja, w dziedzinie rozliczeń finansowych, czysta jak łza? Czy mi się tylko wydaje? Robiłeś kiedyś jakieś interesy z szeroko rozumianym klerem?Pacjent pisze:Znalazłem dwie. Jedna Ciechanów, druga Płock. Jedna dotyczy projektów PFRON, druga realizacji zadań finansowanych z NFZ. Gdzie jakaś systemowa, obejmująca cały kraj? Gdzie sprawa sprzeniewierzenia datków? Dawaj, bo znaleźć nie mogę.electricwizard pisze:No kurwa, jeszcze czego, za polaczka będę odpierdalał czarną robotę. Chyba kpisz...
Wpierdol sobie w google słowo klucz "afery caritas" i będziesz miał. Noooo, ale to pewnie chujowe źródła i pomówienia, dokumenty na owsika są mocniejsze ;D
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
jaki kurwa typowo polaczkowy ból dupsztala.Bezdech pisze:Jak kogoś interesują cyferki i obrazki to może sobie kliknąć: http://kontrowersje.net/przez_12_lat_ow ... ne_luksusy
Coś tam było! Człowiek!
-
- w mackach Zła
Daje i będę dawał, 50 zł na rok to nie pieniądz choć niejeden gość wolałby się za to napierdolić niż dać na sprzęt służący do ratowania życia i zdrowia, tacy się zdarzają niestety. I wcale nie muszę się zgadzać w Owsiakiem w innych pozazbiórkowych kwestiach (politycznych, społecznych itp.) , to u mnie nie rzutuje.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
535 zmień login na 666, bo chyba uwziąłeś się na Kościół i za wszelką cenę chcesz go oczernić ! Ksiądz to człowiek do którego zawsze można zwrócić się z każdym problemem i pomoże, ZAWSZE POMOŻE ! Od dzisiaj to forume white black metal - kto nie wspiera lokalnego proboszcza, nie daje na nowy dzwon najwięcej kasy i nie malował zakrystii za Buk Zapłać to niech wypier... wróć idzie do najbliższego kościółka pomodlić się za dusze które zbłądziły na tym forume ! HB ! ( Hail Boże ) !535 pisze:Te, Pacjent. Sugerujesz, że kościół katolicki to organizacja, w dziedzinie rozliczeń finansowych, czysta jak łza? Czy mi się tylko wydaje? Robiłeś kiedyś jakieś interesy z szeroko rozumianym klerem?Pacjent pisze:Znalazłem dwie. Jedna Ciechanów, druga Płock. Jedna dotyczy projektów PFRON, druga realizacji zadań finansowanych z NFZ. Gdzie jakaś systemowa, obejmująca cały kraj? Gdzie sprawa sprzeniewierzenia datków? Dawaj, bo znaleźć nie mogę.electricwizard pisze:No kurwa, jeszcze czego, za polaczka będę odpierdalał czarną robotę. Chyba kpisz...
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Skaut
proste jak jebanieRaf pisze:Daje i będę dawał, 50 zł na rok to nie pieniądz choć niejeden gość wolałby się za to napierdolić niż dać na sprzęt służący do ratowania życia i zdrowia, tacy się zdarzają niestety. I wcale nie muszę się zgadzać w Owsiakiem w innych pozazbiórkowych kwestiach (politycznych, społecznych itp.) , to u mnie nie rzutuje.
Coś tam było! Człowiek!
-
Uczciwie i obiektywnie. Co do realizacji przez nich pewnych finansowych działań mam szczegółową wiedzę i wychodzi to dla nich tak sobie. Jedni sobie radzą i robią to uczciwie, inni to olewają i się na tym nie znają, a jeszcze inni świadomie przeznaczają kasę nie na te cele, do których się zobowiązali. Na tle nauczycieli wypadają świetnie, na tle innych grup zawodowych średnia krajowa. Natomiast o samych nieprawidłowościach Caritasie wiem niewiele i chciałbym się dowiedzieć więcej. Generalnie państwo nie powinno dotować niczego i byłoby czysto.535 pisze:Te, Pacjent. Sugerujesz, że kościół katolicki to organizacja, w dziedzinie rozliczeń finansowych, czysta jak łza? Czy mi się tylko wydaje? Robiłeś kiedyś jakieś interesy z szeroko rozumianym klerem?Pacjent pisze:Znalazłem dwie. Jedna Ciechanów, druga Płock. Jedna dotyczy projektów PFRON, druga realizacji zadań finansowanych z NFZ. Gdzie jakaś systemowa, obejmująca cały kraj? Gdzie sprawa sprzeniewierzenia datków? Dawaj, bo znaleźć nie mogę.electricwizard pisze:No kurwa, jeszcze czego, za polaczka będę odpierdalał czarną robotę. Chyba kpisz...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Ależ ja do nich, jeżeli chodzi o kwestie biznesowe, nie mam żadnych zastrzeżeń. Zwykle płacili jak w zegarku. W poniedziałek, najpóźniej we wtorek. Żywą gotówką, często "na gębę". Bardzo mili, a czasem nawet "rozrywkowi" ludzie, mający w większości dość luźny stosunek do formalności. Inna sprawa, że największą finansową wtopę zaliczyłem niestety także na obiekcie sakralnym, ale to zupełnie inna historia. Podsumowując. Zabawny jest przykład Caritasu, jako organizacji "pomagającej po cichu i bez rozgłosu". Rozejrzyjcie się wokoło. Najlepiej po krzakach i zagajnikach. Może całkiem niedaleko Was, stoi dobrze urządzony ośrodek z tabliczką na której widnieje nazwa tej szacownej instytucji, a Wy nawet o tym nie wiecie.Silent_Sea pisze:
535 zmień login na 666, bo chyba uwziąłeś się na Kościół i za wszelką cenę chcesz go oczernić ! Ksiądz to człowiek do którego zawsze można zwrócić się z każdym problemem i pomoże, ZAWSZE POMOŻE ! Od dzisiaj to forume white black metal - kto nie wspiera lokalnego proboszcza, nie daje na nowy dzwon najwięcej kasy i nie malował zakrystii za Buk Zapłać to niech wypier... wróć idzie do najbliższego kościółka pomodlić się za dusze które zbłądziły ! HB ! ( Hail Boże ) !
-
Dając godzisz się na to, że jesteś ignorantem ekonomicznym. Koszty organizacyjne ponoszone przez państwo i samorządy są najprawdopodobniej wyższe niż zebrane kwoty. Poza tym nie wszystko, delikatnie mówiąc, idzie na sprzęt. Absurd do kwadratu, ale jak powiedział jeden ważniak z TVP, wiemy o tym lecz mamy misję.Raf pisze:Daje i będę dawał, 50 zł na rok to nie pieniądz choć niejeden gość wolałby się za to napierdolić niż dać na sprzęt służący do ratowania życia i zdrowia, tacy się zdarzają niestety. I wcale nie muszę się zgadzać w Owsiakiem w innych pozazbiórkowych kwestiach (politycznych, społecznych itp.) , to u mnie nie rzutuje.
-
- w mackach Zła
Masz jakieś dane na ten temat czy to wszystko wytwór twojej fantazji?Pacjent pisze:Dając godzisz się na to, że jesteś ignorantem ekonomicznym. Koszty organizacyjne ponoszone przez państwo i samorządy są najprawdopodobniej wyższe niż zebrane kwoty. Poza tym nie wszystko, delikatnie mówiąc, idzie na sprzęt. Absurd do kwadratu, ale jak powiedział jeden ważniak z TVP, wiemy o tym lecz mamy misję.Raf pisze:Daje i będę dawał, 50 zł na rok to nie pieniądz choć niejeden gość wolałby się za to napierdolić niż dać na sprzęt służący do ratowania życia i zdrowia, tacy się zdarzają niestety. I wcale nie muszę się zgadzać w Owsiakiem w innych pozazbiórkowych kwestiach (politycznych, społecznych itp.) , to u mnie nie rzutuje.
- Skaut
http://www.tvn24.pl/resort-pracy-chwali ... 419,s.htmlPacjent pisze:Dając godzisz się na to, że jesteś ignorantem ekonomicznym. Koszty organizacyjne ponoszone przez państwo i samorządy są najprawdopodobniej wyższe niż zebrane kwoty. Poza tym nie wszystko, delikatnie mówiąc, idzie na sprzęt. Absurd do kwadratu, ale jak powiedział jeden ważniak z TVP, wiemy o tym lecz mamy misję.Raf pisze:Daje i będę dawał, 50 zł na rok to nie pieniądz choć niejeden gość wolałby się za to napierdolić niż dać na sprzęt służący do ratowania życia i zdrowia, tacy się zdarzają niestety. I wcale nie muszę się zgadzać w Owsiakiem w innych pozazbiórkowych kwestiach (politycznych, społecznych itp.) , to u mnie nie rzutuje.
ale zaraz się znajdzie mądrala, który stwierdzi że resort z Owsiakiem klepią się po pleckach :D
Coś tam było! Człowiek!
Ja się zgadzam, bo przecież nawet dla największego ignoranta ekonomicznego jest jasne, że gdy nabędę dwie flaszki, za wspomniane 50 złotych, to budżet będzie miał z tego większe korzyści.Pacjent pisze:Dając godzisz się na to, że jesteś ignorantem ekonomicznym. Koszty organizacyjne ponoszone przez państwo i samorządy są najprawdopodobniej wyższe niż zebrane kwoty. Poza tym nie wszystko, delikatnie mówiąc, idzie na sprzęt. Absurd do kwadratu, ale jak powiedział jeden ważniak z TVP, wiemy o tym lecz mamy misję.Raf pisze:Daje i będę dawał, 50 zł na rok to nie pieniądz choć niejeden gość wolałby się za to napierdolić niż dać na sprzęt służący do ratowania życia i zdrowia, tacy się zdarzają niestety. I wcale nie muszę się zgadzać w Owsiakiem w innych pozazbiórkowych kwestiach (politycznych, społecznych itp.) , to u mnie nie rzutuje.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Pacjent ujal sedno, trzeba miec niezle klapy zeby wierzyc w ta pokazowke. Sam czas antenowy kosztuje wiecej. Sa jeszcze koszty zabezpieczenia koncertu w kazdym miescie + inne pierdy typu swiatelka do nieba. Przykladowo za 15 minut reklamowego bloku w mikolajki na polsacie zebrali 1,5 banki na dzieci. A ile godzin jęki owsiaka pokazywali? I nie pierdolcie ze polaczki i zawisc i bol dupy. Wystarczy uzyc mozgu kurwa a nie sie lampic w telewizor i cieszyc jaka dobroczynnosc z serca plynieRaf pisze:Masz jakieś dane na ten temat czy to wszystko wytwór twojej fantazji?Pacjent pisze:Dając godzisz się na to, że jesteś ignorantem ekonomicznym. Koszty organizacyjne ponoszone przez państwo i samorządy są najprawdopodobniej wyższe niż zebrane kwoty. Poza tym nie wszystko, delikatnie mówiąc, idzie na sprzęt. Absurd do kwadratu, ale jak powiedział jeden ważniak z TVP, wiemy o tym lecz mamy misję.Raf pisze:Daje i będę dawał, 50 zł na rok to nie pieniądz choć niejeden gość wolałby się za to napierdolić niż dać na sprzęt służący do ratowania życia i zdrowia, tacy się zdarzają niestety. I wcale nie muszę się zgadzać w Owsiakiem w innych pozazbiórkowych kwestiach (politycznych, społecznych itp.) , to u mnie nie rzutuje.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- rozkręca się
Przykladowo za 15 minut reklamowego bloku w mikolajki na polsacie zebrali 1,5 banki na dzieci.
Wystarczy uzyc mozgu kurwa a nie sie lampic w telewizor i cieszyc jaka dobroczynnosc z serca plynie

Хороший русский - мертвый русский.
-
- w mackach Zła
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Dokładnie tak jak Bolek, Donald i inni z salonu. O przepraszam, on ich przebił na konferencji prasowej, chodząc na czworakach po stole jak małpa.Deviant pisze:Mam wrażenie ,że Owsiak pytany o niewygodne rzeczy,zaczyna się zachowywać jak Rydzyk.
- Tokarz
- zaczyna szaleć
dokładnie, koleś sam się pogrążyłKingu pisze:Dokładnie tak jak Bolek, Donald i inni z salonu. O przepraszam, on ich przebił na konferencji prasowej, chodząc na czworakach po stole jak małpa.Deviant pisze:Mam wrażenie ,że Owsiak pytany o niewygodne rzeczy,zaczyna się zachowywać jak Rydzyk.
- Sybir
Panowie, jesteście w błędzie - to była sprytna zasłona dymna, odciągająca waszą uwagę od istotniejszych spraw związanych z WOŚP. Chodzi rzecz jasna o finanse Orgiestry, tak gwoli przypomnienia.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
Hłeh, prawda jest też taka, że gdyby Jerzy żył w kraju który opiera się na bardziej liberalnym podejściu do gospodarki i takim, gdzie w rządzie zasiadają prywaciarze - lobbyści to nikt by się nawet nie zająknął przy tym, że oczywistym jest przedkładać szczegółowe zeznania finansowe organizacji, która zbiera publiczne pieniądze. A w Polsce oczywiście hucpa i granda, jak tak można, przecież on zbiera na dzieci, boże drogi, jak można się od niego domagać rzetelnych relacji z tego jak obraca zebranymi ciężko pieniędzmi do jeszcze cięższych puszek trzymanych przez zmarznięte łapki gimbazy? Kolejny i dobitny dowód na to, że mentalnie i nie tylko nadal żyjemy w komunie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95