nie no, słucham jeszcze raz, bo wciąż mam nadzieję, że ktoś klipy podmienił :DSkaut pisze:mam nadzieję, że żartujesz ;]Bonny pisze:ale strzał z rana. co to będzie za dzień :D
NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- megawat
- weteran forumowych bitew
Re: NAPALM DEATH
No, padaka straszna. Możliwe, że to trzeci Defecation. ;)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Co się stało temu Mitchu?megawat pisze:Nowy prodżekt Micza Ha...
The madness and the damage done.
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: NAPALM DEATH
Jak przeczytałem na interii że Derek Roddy i gitarzysta Napalm mają nowy projekt, to spodziewałem się czegoś innego.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Fajna piosenka.
- Headcrab
- Kontakt:
Na FB znalazłem skład. Embury też jest w to zamieszany.
Członkowie: Mitch Harris, Derek Roddy, Fred Leclercq, Nicola Manzan, Shane Embury
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Aron
- postuje jak opętany!
Widocznie przerzucił się na indie rock.Kurt pisze:Co się stało temu Mitchu?megawat pisze:Nowy prodżekt Micza Ha...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- postuje jak opętany!
Jestem delikatnie mówiąc zaskoczony.
A piosenka przyjemna, dobrze by się sprawdziła jako czołówka/soundtrack do kreskówki, stąd klip dobrze dobrany. Fajnie by się pod to oglądało scenki z Kapitana Tsubasy czy X-menów. Zupełnie nie ma się czym bulwersować.
ps. mówiłem, że teraz GHOST wskazuje drogę. Takich rzeczy będzie więcej.
A piosenka przyjemna, dobrze by się sprawdziła jako czołówka/soundtrack do kreskówki, stąd klip dobrze dobrany. Fajnie by się pod to oglądało scenki z Kapitana Tsubasy czy X-menów. Zupełnie nie ma się czym bulwersować.
- Louis_Cyphre
- rozkręca się
+1Sineater pisze:Jestem delikatnie mówiąc zaskoczony.
Close to a world below
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Boże uchowaj przed takimi proroctwami...Sineater pisze:ps. mówiłem, że teraz GHOST wskazuje drogę. Takich rzeczy będzie więcej.
The madness and the damage done.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Za wesołe.
No ale skoro Mitch chciał na boku nagrać sobie coś takiego, to nikt mu przecież nie zabroni, jest artystą który chce się zrealizować na kilku polach, więc nic mi do tego. Ja tego słuchac nie będę, więc i bulwersować się zbytnio nie zamierzam. Dopóki czegos takiego nie będzie na albumach ND, może sobie ulżyć i nagrywać pomiędzy trasami takie rzeczy.
No ale skoro Mitch chciał na boku nagrać sobie coś takiego, to nikt mu przecież nie zabroni, jest artystą który chce się zrealizować na kilku polach, więc nic mi do tego. Ja tego słuchac nie będę, więc i bulwersować się zbytnio nie zamierzam. Dopóki czegos takiego nie będzie na albumach ND, może sobie ulżyć i nagrywać pomiędzy trasami takie rzeczy.
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Re:
^sedno.
Nie trzeba aż tak daleko sięgać - fajne melodyjne granie Mitch zaserwował przecież na dwójce Meathook Seed.Skaut pisze: muzycznie już Towsend o piekło lepsze rzeczy robił.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No, fajna jest :)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
Panie Profesorze! MNIE się podoba!
-
Jestem pijany i ten numer mi się pdodoba. Aczkolwiek poz nazwiskach muzyków biotrących w tym udział pewnie nie zgadłbm co chcą grać
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Aron
- postuje jak opętany!
Też jestem pijany i już wiem o co im chodzi ma być chit na pokolenia i wieki wieki ament
http://www.youtube.com/watch?v=TcNA3H1PVpE
http://www.youtube.com/watch?v=TcNA3H1PVpE
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki