OBLITERATION (NOR)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: OBLITERATION (NOR)
Ja idąc w stanie nieważkosci około 10 kilometrów z winylami pod pachą , niczego nie zauważyłem, winyle pięknie i często
"chodzą"...Oj. Rośnie nam chyba pokolenie panienek...Chyba.
"chodzą"...Oj. Rośnie nam chyba pokolenie panienek...Chyba.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Możliwe (przy pominięciu faktu nadinterpretacji ;)), ale rozmowa dotyczy chyba wydania CD.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Tak Panie Kolego, słuszna uwaga, dodająca pieprzu, tej całej "historii".
- Sybir
Ale ten "pieprz" nie powinien być przecież przyczynkiem do "przypieprzania" się ;)
A propos zaś BDH, to jeszcze się przez nią przegryzam, co spowodowane jest zapewne zbyt małą ilością przesłuchań. Niemniej, płyta z każdym przelotem sieje większe spustoszenie i zyskuje, zyskuje, zyskuje... Jednak na razie pozycja Nekropsalms wydaje się być niezagrożona.
A propos zaś BDH, to jeszcze się przez nią przegryzam, co spowodowane jest zapewne zbyt małą ilością przesłuchań. Niemniej, płyta z każdym przelotem sieje większe spustoszenie i zyskuje, zyskuje, zyskuje... Jednak na razie pozycja Nekropsalms wydaje się być niezagrożona.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Tak mi się też wydaje.Sybir pisze: Jednak na razie pozycja Nekropsalms wydaje się być niezagrożona.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Słucham tej płyty od trzech dni . Ten wokal to jest genialny. wspaniała rzecz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
p3.no/musikk/vi-ble-et-band-pa-fritidsklubbene/
Wspaniały wpierdol.Ihasan pisze:p3.no/musikk/vi-ble-et-band-pa-fritidsklubbene/
- Lykantrop
No wiadomix, wzięli to co najlepsze z Audiopain i Autopsy, rezultat nie mógł być inny :) Bardzo mi leży ta płyta, chyba łatwiej i szybciej ją łykłem i przyswoiłem niż "Nekropsalmy". Ale jednak pozycji Bolzer nikt już nie zagrozi, 2013 się skończył, dziękuję, dobranoc, król jest jeden.Only_True_Believers pisze:Słucham tej płyty od trzech dni . Ten wokal to jest genialny. wspaniała rzecz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
Cofam to, co powiedziałem parę postów wyżej, że tylko naśladują AUTOPSY. Nowa płyta wybitna, jest kilka patentów naprawdę oryginalnych. Wokale mistrzowskie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Panie Inżynierze, a co z brzmieniem?Drone pisze:Cofam to, co powiedziałem parę postów wyżej, że tylko naśladują AUTOPSY. Nowa płyta wybitna, jest kilka patentów naprawdę oryginalnych. Wokale mistrzowskie.
- Drone
Brzmienie jest DOSKONAŁE. Gitary w szerokiej panoramie na LEKKIM przesterze, dzięki czemu w środku jest miejsce na doskonale czytelny bas i perkusję.535 pisze:Panie Inżynierze, a co z brzmieniem?Drone pisze:Cofam to, co powiedziałem parę postów wyżej, że tylko naśladują AUTOPSY. Nowa płyta wybitna, jest kilka patentów naprawdę oryginalnych. Wokale mistrzowskie.
To i w tej właśnie formie, chciałem przeczytać.Drone pisze:Brzmienie jest DOSKONAŁE.
Ja z kolei cofam stwierdzenie a propos wokali, że "nie ma żadnej płaszczyzny porównania" (z Autopsy). Głupie pierdolenie, Martin (van Drunen) dawał radę, więc Sindre też może. Histeria umieszczona gdzieś pomiędzy Asphyx/Pestilence, At The Gates, Autopsy, a Darkthrone. Coś od czego ciężko się oderwać.Drone pisze:Cofam to, co powiedziałem parę postów wyżej, że tylko naśladują AUTOPSY. Nowa płyta wybitna, jest kilka patentów naprawdę oryginalnych. Wokale mistrzowskie.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
za późno!Drone pisze:Cofam to, co powiedziałem parę postów wyżej, że tylko naśladują AUTOPSY. Nowa płyta wybitna, jest kilka patentów naprawdę oryginalnych. Wokale mistrzowskie.
proszę dać indeks i widzimy się na poprawkach :)
Racja. Właściwie stosowna byłaby wizyta prawnych opiekunów.Ihasan pisze:za późno!Drone pisze:Cofam to, co powiedziałem parę postów wyżej, że tylko naśladują AUTOPSY. Nowa płyta wybitna, jest kilka patentów naprawdę oryginalnych. Wokale mistrzowskie.
proszę dać indeks i widzimy się na poprawkach :)
- Drone
Przecież to ja jestem profesorem. O co tu chodzi? :)
-
za dużo solówek na tej płycie, zupełnie nie wiem o co tutaj chodzi. gdybym chciał posłuchać led zeppelin to właczyłbym hawkwind. sprzedali surowość z nekropsalms na rzecz opethowych pejzaży. ja tego nie kupuję, to już nawet ten nowy kulawy satyricon jest bardziej przekonujący niż ten pseudohippisowski deathmetal. niby luz blues, swoboda i sielanka - kaszanka, ale tak naprawdę to album wyliczony na trend, na który niestety więkoszość ciągle daje się złapać. oczywiście wszyscy potrzebujecie odrobiny czasu, ale pamiętajcie o tym, że ja jestem cierpliwy i poczekam aż przyjdziecie wypłakać się na moim ramieniu. rozczarowanie roku!
P.S. takie solówki to ja wypierdalam na nienastrojonej gitarze na drugi dzien po ciężkim przepiciu i poalkoholowej sraczce.
P.S. takie solówki to ja wypierdalam na nienastrojonej gitarze na drugi dzien po ciężkim przepiciu i poalkoholowej sraczce.
- vicek
- zahartowany metalizator
już wiem co robić ! denksest pisze:P.S. takie solówki to ja wypierdalam na nienastrojonej gitarze na drugi dzien po ciężkim przepiciu i poalkoholowej sraczce.
-
no i teraz wiem na pewno, że środki przeczyszczające działają skutecznie