KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Morliny - polecam.
Stokłosa - dziad.
Stokłosa - dziad.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
i jak? jakies rewelacje?Deviant pisze:odpisali mi dopiero na drugiego maila. "namierzają sprawę". sytuacja jest o tyle kiepska, że w paczce nie było dwóch płyt, przez które w ogóle zdecydowałem się zrobić zamówienie, tj. winyle grave upheaval i prosanctus inferi. pozostałe pozycje wziąłem "przy okazji". pierwszy raz witching hour zawiodło... ale zobaczymy
U mnie sytuacja podobna,na dodatek płyty której brakuje nie ma już w ofercie.Ale BART posta napisał ,że wszystkie reklamacje będzie przez weekend rozpatrywał, także luz.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sova przemistrz. Czekam na odpowiedź Wszechpotężnej, ale coś czuję, że Wszechpotężna nie jest wszechszybka i z nocnym ptakiem nie wygra...;-)
all the monsters will break your heart
- krz63
- weteran forumowych bitew
Niestety z powodów technicznych i niezależnych od wszechpotężnej, pańskie zamówienie będzie opóźnione ok. 180 dni.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Silent_Sea
Wiemy, wiemy - taki klimat :)krz63 pisze:Niestety z powodów technicznych i niezależnych od wszechpotężnej, pańskie zamówienie będzie opóźnione ok. 180 dni.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Deviant
- w mackach Zła
Cisza,kurde...A u Ciebie coś się ruszyło ?abstract pisze:i jak? jakies rewelacje?Deviant pisze:odpisali mi dopiero na drugiego maila. "namierzają sprawę". sytuacja jest o tyle kiepska, że w paczce nie było dwóch płyt, przez które w ogóle zdecydowałem się zrobić zamówienie, tj. winyle grave upheaval i prosanctus inferi. pozostałe pozycje wziąłem "przy okazji". pierwszy raz witching hour zawiodło... ale zobaczymy
U mnie sytuacja podobna,na dodatek płyty której brakuje nie ma już w ofercie.Ale BART posta napisał ,że wszystkie reklamacje będzie przez weekend rozpatrywał, także luz.
-
- postuje jak opętany!
w poniedzialek napisalem maila, odpisali mi, ze im przykro BLABLABLA. i w ramach rekompensaty zwroca mi hajsy, a jak beda mieli plyty, to dosla gratis. i prosba o nr mojego konta bankowego.
podalem im numer...
I CZEKAM
generalnie totalne olewanie klientow ze strony witching hour productions. jakbym im nie przypominal co tydzien, to sprawa zostalaby zapomniana - co w zasadzie nie rozniloby sie od stanu obecnego, bo poza obietnicami realizacji reklamacji jest wielki chuj
podalem im numer...
I CZEKAM
generalnie totalne olewanie klientow ze strony witching hour productions. jakbym im nie przypominal co tydzien, to sprawa zostalaby zapomniana - co w zasadzie nie rozniloby sie od stanu obecnego, bo poza obietnicami realizacji reklamacji jest wielki chuj
-
- w mackach Zła
Selfmadegod - przesyłka doszła po 36 godzinach od dokonania przelewu, to skandal po prostu ;)
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
masz racje. najczesciej dochodzi w 24 :DRaf pisze:Selfmadegod - przesyłka doszła po 36 godzinach od dokonania przelewu, to skandal po prostu ;)
- pogodancer
Pagan - znakomicie!
Maignant Voices. Poniedziałek - przelew, wtorek w okolicach południa, płyty już się kręcą w odtwarzaczu. Szybko. Nawet jak na tak popularny szlak pielgrzymkowy.
- holyrapist
- starszy świeżak
A Ancient Order Promotion chyba zdechło.
- krz63
I bardzo dobrze. Robilem z nim wymiane i za nowe plyty dostalem te jego kastey z naklejkami nagrane na jakichs starych i zniszconych tasmach pamietajacych zapewne lata osiendziesiate. Do pieca z takimi dumnymi aryjczykami.holyrapist pisze:A Ancient Order Promotion chyba zdechło.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Z pierwszej ręki mam info, tj. od kumpla zrobionego w chuja, że Cezary bardzo lubi się w ogóle nie wywiązywać z zobowiązań.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Pasażer jest ok?
Kolego Lykan... Srzedasz płyte, czy nie???
Kolego Lykan... Srzedasz płyte, czy nie???
- Deviant
- w mackach Zła
Pasażer ok.Deformeathing,Drop Out,Mystic jak zwykle wysoki poziom.gelO pisze:Pasażer jest ok?
- Deviant
- w mackach Zła
Dzisiaj złapałem z BARTEM kontakt.Jest obiecanka,czekam.abstract pisze:w poniedzialek napisalem maila, odpisali mi, ze im przykro BLABLABLA. i w ramach rekompensaty zwroca mi hajsy, a jak beda mieli plyty, to dosla gratis. i prosba o nr mojego konta bankowego.
podalem im numer...
I CZEKAM
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Potwierdzam, Pasażer ok. Punki ale z zawodowym podejściem do tematu.