Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
support music, not rumors
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
niestety transmisja koliduje mi z 2 sezonem Homeland więc bede musiał ogladać powtórki nastepnego dnia ;)Rattlehead pisze:Detektyw - może być ciekawie.
http://hatak.pl/artykuly/detektyw-nowy- ... 3-stycznia
4 sezon Zakazanego Imperium był średni, jakiś taki nijaki
a sezon 5 będzie ostatnim, może to i lepiej
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Phantom
- zaczyna szaleć
Zakazanego tylko pierwszy i drugi sezon byl"udany".Trojka porazajaco nudny a czwarty na otarcie lez.Żułek pisze:niestety transmisja koliduje mi z 2 sezonem Homeland więc bede musiał ogladać powtórki nastepnego dnia ;)Rattlehead pisze:Detektyw - może być ciekawie.
Piatego wg mnie nie powinni juz krecic no chyba ze czyms pozytywnym zaskocza ale watpie.Czas pokaze
- Żułek
napisali że:Phantom pisze:Piatego wg mnie nie powinni juz krecic no chyba ze czyms pozytywnym zaskocza ale watpie.Czas pokaze
"zdecydowaliśmy się zakończyć serial po świetnej passie. Nie możemy się doczekać, by dać fanom mocne i ekscytujące zakończenie."
i mam nadzieje ze słowa dotrzymają bo faktycznie tylko 2 pierwsze sezony trzymały poziom, w trójce chociaz był Rosetti, Knox w 4 sezonie mnie nie przekonuje, taka pizdeczka, przerost formy nad treścią
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dawać Mad menów 7 !!!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nowy odcinek AHS Coven - zajebisty, dużo się dzieje! widzę że będą mocne akcje w tych 4 ostatnich epizodach.
-
- postuje jak opętany!
True detective - pierwszy odcinek super, chcę więcej. Duet McConaghey&Harrelson doskonały(to akurat było do przewidzenia).
Zaczynam Treme, zobaczymy co z tego będzie na + aktorzy z The Wire i duuużo muzyki ;)
Zaczynam Treme, zobaczymy co z tego będzie na + aktorzy z The Wire i duuużo muzyki ;)
-
- mistrz forumowej ceremonii
tak.absolutnie zajebiście się to ogląda.Sodomix pisze:True detective - pierwszy odcinek super, chcę więcej. Duet McConaghey&Harrelson doskonały(to akurat było do przewidzenia).
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Rattlehead
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Dzisiaj zaczyna się drugi sezon:

przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- Rattlehead
http://finanse.wp.pl/kat,1033693,title, ... omosc.htmlRiven pisze:Eh, jakby w polsce byl netflix to juz bym obejrzal... sciagac mi sie nie chce (a poza tym to nieetyczne :D).
- Żułek

kto by pomyślał ze to takie dobre :)
obsada też ciekawa chociaż nie wszyscy, Cage to jakaś pomyłka (chociaż w dwóch sezonach grają różni aktorzy), raiden też dupa, Sonya za stara, fajnie że jest oryginalny Shang Tsung :)
szkoda tylko że poszli w serialu w gierke zamiast zacząć coś nowego jak to było w Mortal Kombat: Rebirth ale i tak czekam na 3 sezon :)
-
- w mackach Zła
Potwierdzam, piękny serial[V] pisze:tak.absolutnie zajebiście się to ogląda.Sodomix pisze:True detective - pierwszy odcinek super, chcę więcej. Duet McConaghey&Harrelson doskonały(to akurat było do przewidzenia).
- Rattlehead
Dwa odcinki za mną i potwierdzam, świetnie się ogląda.Hollowman pisze:Potwierdzam, piękny serial[V] pisze:tak.absolutnie zajebiście się to ogląda.Sodomix pisze:True detective - pierwszy odcinek super, chcę więcej. Duet McConaghey&Harrelson doskonały(to akurat było do przewidzenia).
-
- rasowy masterfulowicz
z cala sympatia dla Harrelsona ale Makkonahju zgarnal cale widowisko
KVLT lizania CZASZKI
- Rattlehead
Zgadzam się, choć zobaczymy co się wydarzy w kolejnych odcinkach. Chyba, że już całość widziałeś.Pan_Kimono pisze:z cala sympatia dla Harrelsona ale Makkonahju zgarnal cale widowisko
-
- rasowy masterfulowicz
a calosc jest juz dostepna?????????Rattlehead pisze:Zgadzam się, choć zobaczymy co się wydarzy w kolejnych odcinkach. Chyba, że już całość widziałeś.Pan_Kimono pisze:z cala sympatia dla Harrelsona ale Makkonahju zgarnal cale widowisko
KVLT lizania CZASZKI
- Phantom
- zaczyna szaleć
"Odkurzam"polecone zaleglosci przy malym prowiancie;)

- Oki
- weteran forumowych bitew
zgadzam się pierwsze dwa sezony Zakazanego imperium super, pozostałe dwa przyzwoite, ale już nie toPhantom pisze:Zakazanego tylko pierwszy i drugi sezon byl"udany".Trojka porazajaco nudny a czwarty na otarcie lez.Żułek pisze:niestety transmisja koliduje mi z 2 sezonem Homeland więc bede musiał ogladać powtórki nastepnego dnia ;)Rattlehead pisze:Detektyw - może być ciekawie.
Piatego wg mnie nie powinni juz krecic no chyba ze czyms pozytywnym zaskocza ale watpie.Czas pokaze
- Oki
- weteran forumowych bitew
mi się podobał bo w niby banalnej historii przemycono wiele wątków "egzystencjalnych wyborów"Riven pisze:w ogole sporo osob sie tym jara i nie rozumiem dlaczego, kolejny taki serial to Walking Dead - kompletny kał heheh