Ja robiłem dwa podejście do The Walking Dead, pierwszy raz na bieżąco ale odpuściłem sobie po trzecim odcinku drugiego sezonu bo już nie mogłem patrzeć na tych pierdolonych idiotów i ich zjebane problemy i miłostki. Teraz zrobiłem drugie podejście, ledwo przebrnąłem przez pierwsze odcinki ale teraz jestem na końcówce drugiego sezonu i jest dużo lepiej, wciągnęło mnie nawet hehe. A potem podobno jest jeszcze lepiej.Oki pisze:mi się podobał bo w niby banalnej historii przemycono wiele wątków "egzystencjalnych wyborów"Riven pisze:w ogole sporo osob sie tym jara i nie rozumiem dlaczego, kolejny taki serial to Walking Dead - kompletny kał heheh
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
-
- mistrz forumowej ceremonii
Banshee,nowy odcinek świetny, jest coraz lepiej z tym serialem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Oki
- weteran forumowych bitew
nie inaczej:)Hollowman pisze:Ja robiłem dwa podejście do The Walking Dead, pierwszy raz na bieżąco ale odpuściłem sobie po trzecim odcinku drugiego sezonu bo już nie mogłem patrzeć na tych pierdolonych idiotów i ich zjebane problemy i miłostki. Teraz zrobiłem drugie podejście, ledwo przebrnąłem przez pierwsze odcinki ale teraz jestem na końcówce drugiego sezonu i jest dużo lepiej, wciągnęło mnie nawet hehe. A potem podobno jest jeszcze lepiej.Oki pisze:mi się podobał bo w niby banalnej historii przemycono wiele wątków "egzystencjalnych wyborów"Riven pisze:w ogole sporo osob sie tym jara i nie rozumiem dlaczego, kolejny taki serial to Walking Dead - kompletny kał heheh
- Oki
ja wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek i powielę, że serial zapowiada się znakomicieSodomix pisze:True detective - pierwszy odcinek super, chcę więcej. Duet McConaghey&Harrelson doskonały(to akurat było do przewidzenia).
- Block69
- zahartowany metalizator
Raz lepiej, raz gorzej, ale zombie to je kult i oglądać trza z nimi wszystko nawet jak gówno !Oki pisze:nie inaczej:)Hollowman pisze:Ja robiłem dwa podejście do The Walking Dead, pierwszy raz na bieżąco ale odpuściłem sobie po trzecim odcinku drugiego sezonu bo już nie mogłem patrzeć na tych pierdolonych idiotów i ich zjebane problemy i miłostki. Teraz zrobiłem drugie podejście, ledwo przebrnąłem przez pierwsze odcinki ale teraz jestem na końcówce drugiego sezonu i jest dużo lepiej, wciągnęło mnie nawet hehe. A potem podobno jest jeszcze lepiej.Oki pisze: mi się podobał bo w niby banalnej historii przemycono wiele wątków "egzystencjalnych wyborów"
PENIS METAL
- Glene
Dzisiaj premiera trzeciego docinka, nie wiem czy czasem bardziej na soundtrack nie czekam;)Oki pisze:ja wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek i powielę, że serial zapowiada się znakomicieSodomix pisze:True detective - pierwszy odcinek super, chcę więcej. Duet McConaghey&Harrelson doskonały(to akurat było do przewidzenia).
-
- postuje jak opętany!
Jeszcze nie oglądałem bo mały cockblock nastąpił i w trakcie przeprowadzki jestem ale zabieram się jak tylko sie wypakuję.
- Self
- rasowy masterfulowicz

Jestem po drugim odcinku. Całkiem w pytę.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
true detective. Oj McConaughey mógłby black metal zacząć grać. Koncówka 3 odcinka mistrzowska.
- Glene
Juz 4 odcinek True Detective jest dostepny:). Dawno na punkcie zadnego serialu mi tak nie odjebalo.
- Dipsychia
- rozkręca się
Mnie też robi b.dobrze, no kurna miszcze.Glene pisze:Juz 4 odcinek True Detective jest dostepny:). Dawno na punkcie zadnego serialu mi tak nie odjebalo.

-
- rasowy masterfulowicz
Ostatni odcinekto absolutne mistrzostwo. Akcja na murzynowie krecona w jednym ujeciu, no po prostu cud miód i orzeszki.
KVLT lizania CZASZKI
- Glene
Dokladnie. A jesli wierzyc scenarzyscie to akcje juz bedzie tylko przyspieszac. Ciekawe kiedy z bagien Luizjany wyloni sie jakis wielki Cthulhu, ku uciesze nacpanych lsd i meta wiernych ;)
- Glene
Swietna analiza True Detective zrobiona przez znajomego. Uwaga sa spoilery!
http://magivanga.wordpress.com/2014/02/ ... wie-drogi/
http://magivanga.wordpress.com/2014/02/ ... wie-drogi/
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Zacząłem oglądać Homeland. Jestem po 4 odcinkach - na razie nudnawy z deka.
-
- rasowy masterfulowicz
glowna postac jest niesamowicie irytującaa...gelO pisze:Zacząłem oglądać Homeland. Jestem po 4 odcinkach - na razie nudnawy z deka.
KVLT lizania CZASZKI
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
wg mnie jedyny bardziej przereklamowany serial to chyba walking dead. moze poprawili sie w kolejnych sezonach, ale pierwszy mnie tak zmeczyl ze polozylem na to lache
musze za to obadac ten true detective
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
z wszystkim się zgadzam. Obejrzalem ten nowy odcinek the walking dead i ostatecznie dalem sobie z nim spokoj.Riven pisze:wg mnie jedyny bardziej przereklamowany serial to chyba walking dead. moze poprawili sie w kolejnych sezonach, ale pierwszy mnie tak zmeczyl ze polozylem na to lache
Bierz sie za True Detective jak najszybciej, sam pozniej zobaczysz - najlepiej zainwestowanyczas w rozrywke:)
KVLT lizania CZASZKI
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
ja wlasnie nie jestem przekonany do takiego zakonczenia. Oby nie bylo zbyt doslowne, poki co swietnie balansuja na granicy obskurnej realnosci i "tego czegos wiecej". Wszystko jest niedopowiedziane.Glene pisze: Ciekawe kiedy z bagien Luizjany wyloni sie jakis wielki Cthulhu, ku uciesze nacpanych lsd i meta wiernych ;)
KVLT lizania CZASZKI