KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: KRIEGSMASCHINE
Nie mieszkam w Białymstoku. I co teras?
Ed. Tylko nie wyjeżdżaj mi tu z elitarnością Browaru Czenstochovia, bo na plasterki!
Ed. Tylko nie wyjeżdżaj mi tu z elitarnością Browaru Czenstochovia, bo na plasterki!
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Coś czuję, że będzie jak z 'WHTN':]Sova pisze: skoro jest już oficjalne info to z ulgą mogę napisać, że Enemy of Man mnie całkowicie pochłonęło i nie puszcza.
'Come the Blessed Madness'
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ej no, to nie miało być o Tobie, o Wszechpotężny. Browar Czenstochovia jest średni, zresztą to bardziej taka duża knajpa z kadziami. kiedyś, gdy był jeszcze browar w czwie na ogrodowej, to było świetne piwo Kmicic, pod warunkiem, że się go wypiło 24h od produkcji ;)krz63 pisze:Nie mieszkam w Białymstoku. I co teras?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
uściślijmy czy oryginalny czeski czy poznańska podróbaSova pisze:Tani to może byc Żubr z białostockiego browaru. Tutaj mamy conajmniej Pilsner Urquella, drogi kolego.krz63 pisze:Jak MVP to tanio nie będzie, wiadomix. Ludzie dorabiajo się na black kokosów.
- COFFIN
To wysyłka od soboty?:)Sova pisze: Malignant Voices będzie dystrybutorem nowych wydawnictw KSM - niebawem wiecej informacji, ceny itd.
'Come the Blessed Madness'
- Sova
- rasowy masterfulowicz
chyba już nie ma poznańskiej podróby. dlatego cena jakis czas temu poszła ostro w górę. kompania piwowarska może byc jedyniem dystrybutorem ( o ile jeszcze jest, kiedys była ) ale rozlewewają go tylko w CzechachAnalripper pisze:uściślijmy czy oryginalny czeski czy poznańska podróbaSova pisze:
Tani to może byc Żubr z białostockiego browaru. Tutaj mamy conajmniej Pilsner Urquella, drogi kolego.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
raczej od poniedziałku, daj żyć :)COFFIN pisze:To wysyłka od soboty?:)Sova pisze: Malignant Voices będzie dystrybutorem nowych wydawnictw KSM - niebawem wiecej informacji, ceny itd.
- COFFIN
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wat?NihilSubSole pisze:Kierunek z Transfiguracji zachowany, wokale pierwsza klasa, utwór niebanalny. Daj Boże, żeby cały album nie okazał się tylko fajnym średniakiem, jak pełne MEDICO PESTE. Poniżej 9/10 będzie rozczarowanie.
I weźcie Wy kiedyś przybrudźcie trochę czcionkę, poszarpcie brzegi, ja nie wiem. Za sterylnie to wygląda, WHTN cierpiało na tę samą przypadłość, TEF też.
Medico Peste trochę wyżej od średniaka stawiam i nie tylko ja :-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Zazdrosc umiejetnosci?Sova pisze:o jacie, nowe KSM :)
manieczki to Nostradamus, kuhwa !
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- krz63
Manieczki, to Tobie powinno się zwalić!
Szacun!
Szacun!
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Louis_Cyphre
- rozkręca się
Okładka podoba mi się średnio, tytuł w ogóle mi się nie podoba. Za to muzyka wyborna. Produkcja tak samo.
Close to a world below
- WaszJudasz
Nawet nie słucham. Zdrożną ciekawosć jestem w stanie opanować, a żadnych racjonalnych przesłanek by powątpiewać w jakość zapowiedzianego materiału nie dostrzegam. Okładka OK.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
535
Z tą ceną to w ogóle jest zagadka. Prócz szalonych promocji w Biedronce, Pilsner oscyluje bliżej piątki. Drożej niż w sezonie letnim w Austrii. Wszystkiemu winne zielona wyspa i te sprawy.Sova pisze:chyba już nie ma poznańskiej podróby. dlatego cena jakis czas temu poszła ostro w górę. kompania piwowarska może byc jedyniem dystrybutorem ( o ile jeszcze jest, kiedys była ) ale rozlewewają go tylko w CzechachAnalripper pisze:uściślijmy czy oryginalny czeski czy poznańska podróbaSova pisze:
Tani to może byc Żubr z białostockiego browaru. Tutaj mamy conajmniej Pilsner Urquella, drogi kolego.
- Nerwowy
Tak, i dobrze. Gorzej, że sprzedają go u nas z takim przebiciem - u Pepików czy nawet w Niemczech jest duuużo tańszy.Sova pisze:chyba już nie ma poznańskiej podróby. dlatego cena jakis czas temu poszła ostro w górę. kompania piwowarska może byc jedyniem dystrybutorem ( o ile jeszcze jest, kiedys była ) ale rozlewewają go tylko w CzechachAnalripper pisze:uściślijmy czy oryginalny czeski czy poznańska podróbaSova pisze:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
to nie tak miało być panowie, mają być spusty i peany i podnieta i tyle stron co ma temat o behemocie tera, jasne?
- manieczki
kurwa, zapomniałem się przelogować na konto Sova...
-
NihilSubSole
- zaczyna szaleć
Jak zacznie się znakowanie reniferów autografami M. i udział w programie Master Szew to wtedy możemy pogadać. Póki co, Katowicka Spółdzielnia Mieszkaniowa oddziałuje jedynie jednowymiarowo i co najwyżej tantrycznie.
- Sybir
Słyszałem, że prorok manieczki jest tam jurorem. Prawda to?NihilSubSole pisze:udział w programie Master Szew
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Plasfodeur