ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: ZINES
Nie wiem czy było info, ale Wodzu puścił po paru ładnych latach przerwy nowy numer Eternal Death. Język polski, stron 50 A4, garść bardzo długich wywiadów: Gallileous, Ethelyn, Ehalation, Masmerized, Regicide Hecease, Metaliator, garść relacji z koncertów i 2-3 inne artykuły, oraz talerz soczystych recenzji. O ten, jak i dwa poprzednie numery najlepiej pytać u źródła (bardzo drogo, chyba 8 zł / sztuka): wodzyn@interia.pl
-
- zaczyna szaleć
Lubię Wodza, ale z tego względu na raz nie zmienię zdania, że robienie zina z samymi krajowymi kapelami po polsku to zwyczajne lenistwo jest :)Czesław pisze:Lubię Vobiego, ale z tego względu na raz nie zmienię zdania, że robienie zina z samymi krajowymi kapelami po polsku to zwyczajne lenistwo jest :)
:D
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
No ale kurwa dokładnie właśnie tak jest - zarówno lenistwo Wodza (brak znajomości języka?!?), jak i to że gościa lubię, ale myślałem ze jak pisałem o tym niedawno, to nie muszę się powtarzać?ROBIN pisze:Lubię Wodza, ale z tego względu na raz nie zmienię zdania, że robienie zina z samymi krajowymi kapelami po polsku to zwyczajne lenistwo jest :)Czesław pisze:Lubię Vobiego, ale z tego względu na raz nie zmienię zdania, że robienie zina z samymi krajowymi kapelami po polsku to zwyczajne lenistwo jest :)
:D
-
- zaczyna szaleć
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Chyba maniacy półanalfabeci. Jak mi majster spierdoli remont łazienki to nie wybaczam mu, bo też słucha Revenge. Nie ma opierdolki, jak się za coś bierze to się robi na glanc.Oracle pisze:Ja też w swoim sadzę byki, taki jest wymóg Podziemia ;) Maniacy nie zwracają uwagi ;]Lykantrop pisze:Trzymię właśnie w ręcach Necromortem Tormentor zine i chyba nie wytrzymię. Rozumiem i nie mam nic przeciwko temu, że ktoś ma widzimisię i wydaje zine w języku Churchilla i Orwella, ale kurwa... panowie, takie podstawowe byki jakie tutaj są sadzone to aż żal dupę ściska.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wykształciuch (ptfu!) się kierwa znalazł,
ale konia zwale na błysk!!!:-)))
ale konia zwale na błysk!!!:-)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Oracle
- weteran forumowych bitew
Pewnie też - najlepsze jest to, że jedynymi osobami, które zwracały mi uwagę, nie były osoby, dla których angielski jest językiem ojczystym, a ci, którzy się go uczyli ;] Świętsi od papieża, bo użyłem nie tego czasu ;] W #2 też będą błędy niechybnie :D A ten już za niedługo mam nadzieję, ze tak się zareklamuję.Lykantrop pisze:Chyba maniacy półanalfabeci. Jak mi majster spierdoli remont łazienki to nie wybaczam mu, bo też słucha Revenge. Nie ma opierdolki, jak się za coś bierze to się robi na glanc.Oracle pisze:Ja też w swoim sadzę byki, taki jest wymóg Podziemia ;) Maniacy nie zwracają uwagi ;]Lykantrop pisze:Trzymię właśnie w ręcach Necromortem Tormentor zine i chyba nie wytrzymię. Rozumiem i nie mam nic przeciwko temu, że ktoś ma widzimisię i wydaje zine w języku Churchilla i Orwella, ale kurwa... panowie, takie podstawowe byki jakie tutaj są sadzone to aż żal dupę ściska.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Gdyby problemem był tylko czas to ok, ale tam jest angielski na poziomie my name is & these material is fucking killer!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Oracle
To ja staram się sadzić mniej rzucające się w oczy byki, bo jak rozumiem mowa o "NT" zine? ;]Lykantrop pisze:Gdyby problemem był tylko czas to ok, ale tam jest angielski na poziomie my name is & these material is fucking killer!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Bledne uzycie czasu to nie literowka. Ja jestem za takim podejsciem: jesli pierdolne byka to niech mnie ktos poprawi i nastepnym razem moje wypociny beda ciut lepsze (a tym samym jakosc np zina wyzsza), do tego dochodzi satysfakcja wlasna itd, itp.Oracle pisze:Pewnie też - najlepsze jest to, że jedynymi osobami, które zwracały mi uwagę, nie były osoby, dla których angielski jest językiem ojczystym, a ci, którzy się go uczyli ;] Świętsi od papieża, bo użyłem nie tego czasu ;] W #2 też będą błędy niechybnie :D A ten już za niedługo mam nadzieję, ze tak się zareklamuję.
Swoja droga nie widze niczego dziwnego w tym, ze przecietny native moze poslugiwac sie swoim jezykiem ojczystym gorzej niz ktos, kto sie tegoz uczyl przez kilka zaledwie lat, szczegolnie jesli mowimy tutaj o angielskim.
-
- zaczyna szaleć
Ukazał się nowy zin ... a właściwie zinek - Death's Whore'zine.
3 wywiady: Terror Tactics, Confusion i Disgod (Białoruś). Do tego sporo pijackich relacji i trochę recek.
kontakt:michalpaplak@gmail.com
3 wywiady: Terror Tactics, Confusion i Disgod (Białoruś). Do tego sporo pijackich relacji i trochę recek.
kontakt:michalpaplak@gmail.com
- krz63
Wywiad z Blaze of Perdition najlepszy!
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC