Duszę Wypuścił / Wędrowcy~Tułacze~Zbiegi
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: Duszę Wypuścił
Pragmatyka językowa :-)
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Licho mile mnie zaskoczyło w porównaniu z pierwszym demkiem, które, co tu dużo mówić, było chujowe. Natomiast tutaj kawałek "Drobiny czasu w stanie czystym" to już konkretne granie, słonina sama się giba do rytmu. Sars trzyma poziom cały czas ten sam - wysoki. Zajebiście mi leży ten jego projekt, żałuję, że przespałem temat "Ludowego..." i "Przekrólewszczenia". Cóż, może kiedyś jakiś dodruk?
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- dzikens
- zaczyna szaleć
Przekrólewszczenie powinno jeszcze być u wydawcy.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
-
- weteran forumowych bitew
Mam nadzieję, że Sars weźmie się teraz za debiut i przyłoży pełnograjem. Licho zaś ma przyłożyć czymś innym.
Grrrówno!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
wydawca Duszę Wypuścił może być tylko jeden, ten, który nie pierdoli i siedzi na drzewie :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- C./d.a.p.
- świeżak
Z takimi czy innymi uczuciami informuję, że szansa na jakiekolwiek nowy materiał DUSZĘ WYPUŚCIŁ jest znikoma. Idę na wódkie. Jak wrócę, wrzucę więcej info na stonkę.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Prawdziwy cios dla podziemia, a nawet muzyki w ogóle :-(C./d.a.p. pisze:Z takimi czy innymi uczuciami informuję, że szansa na jakiekolwiek nowy materiał DUSZĘ WYPUŚCIŁ jest znikoma. Idę na wódkie. .
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Szkoda. Może chociaż jakaś kompilacja dorobku na CD?
-
- postuje jak opętany!
nbdb:-(
tylko patrzeć, jak pejsy zaczną wystawiać wydawnictwa DW na alledrogo za trzycyfrowe kwoty.
tylko patrzeć, jak pejsy zaczną wystawiać wydawnictwa DW na alledrogo za trzycyfrowe kwoty.
-
- postuje jak opętany!
To, że pejsy jak to nazywasz wystawiają cokolwiek i za ilekolwiek to rzecz normalna i nie ma się czemu dziwić.
A coś więcej dlaczego nic już nie będzie?
A coś więcej dlaczego nic już nie będzie?
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
W sumie to liczyłem na jakiś fajny nowy materiał
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Nie słyszałem chyba jeszcze EP "Ludowy nihilizm absolutny" i pewnie jeśli czym prędzej nie nadrobię to szanse, że dostanę to w swoje łapska za przystępną cenę, powiedzmy za rok, są jeszcze mniejsze.. Swoją drogą ten projekt nigdy nie był ani szczególnie doceniany, ani popularny, a ceny dyktowane "pejsami" co poniektórych oraz malutkim nakładem bywały znacznie większe, niż ta muzyka jest faktycznie warta. Projekt-ciekawostka, ot co.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- postuje jak opętany!
Ta, projekt ciekawosta i zajebiście mi się podoba w fejsbukowo-kolorowym andergrandzie
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Faktycznie projekt nie został specjalnie doceniony a szkoda bo jest / był całkiem oryginalny i miał potencjał. "Ludowy nihilizm absolutny" stawiam w swoim prywatnym rankingu obok epek Furii.
-
- postuje jak opętany!
Dupa tam. Dla mnie "Przekrólewszczenie" to materiał najwyższej próby. Stawiam go obok dokonań kvltowego Księżyca i nie widzę opcji, żeby nie mieć tej taśmy w swojej kolekcji. Najwyżej jakiś spekulant sobie na mnie zarobi. Wolę słono zapłacić za album, który będę katował do zajebania, niż za nowego Behemotha, który po 2-3 odsłuchach stanie się wiecznym "półkownikiem".Ołówkiiiii pisze:Swoją drogą ten projekt nigdy nie był ani szczególnie doceniany, ani popularny, a ceny dyktowane "pejsami" co poniektórych oraz malutkim nakładem bywały znacznie większe, niż ta muzyka jest faktycznie warta. Projekt-ciekawostka, ot co.
Niedocenienie DW, podejrzewam, wzięło się stąd, że ludzie spodziewali się kolejnego pociotka Furii, albo, o zgrozo, polskiego Peste Noire.
A tu taki chuj.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
No właśnie, mam pytanie! Czym właściwie jest(było?) DW? Tak gatunkowo. Psychodeliczny post black rock? :DAntychróst pisze:Niedocenienie DW, podejrzewam, wzięło się stąd, że ludzie spodziewali się kolejnego pociotka Furii, albo, o zgrozo, polskiego Peste Noire.
A tu taki chuj.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
Wystawił przed info, że nic już nie będzie
-
- postuje jak opętany!
Jeśli już, to bez tego postu. A zresztą w przypadku tego typu zespołów nie ma sensu zabawa w etykietki.Ołówkiiiii pisze:Psychodeliczny post black rock? :D
O! Nie podkupywać mi, zgrywusy!Peebuls pisze:http://allegro.pl/dusze-wypuscil-przekr ... 36586.html
Musi skądś wiedział.majeku pisze:Wystawił przed info, że nic już nie będzie