07.03.14 Kraków - Mgła + Mare + One Tail, One Head +...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- aginsiak
- w mackach Zła
Re: 07.03.14 Kraków - Mgła + Mare + One Tail, One Head +...
Przyznaje Ci racje.Mogles to tak odczytać. Intencja moja była taka ,że KSM to znacznie bardziej odpowiadający mi muzycznie band.
No właśnie podziemie nie istnieje. :)
Tymczasem.Plasfodeur pisze:Hehe, to zabawne jak relatywnie ludzie podchodzą do podziemia/mainstreamu. Nie dalej jak przedwczoraj oglądałem wywiad z Nergalem (dla cgm.pl), w którym mówił, że Behemoth to nadal totalni "grotołazi" i gdzie ich tam porównywać do mainstreamu ;)
"Cokolwiek nie napiszę, to żadne słowa nie oddadzą tego jakie uczucia wypełniają nas teraz. "The Satanist" trafił właśnie na #34 pozycję magazynu Billboard, co oznacza sprzedaż 10,236 płyt w pierwszym tygodniu (!) w Ameryce Północnej. Jeszcze żaden zespół w historii gatunku nie zbliżył sie do tego wyniku. Chcielibyśmy podziękować naszym fanom za niekończący sie support, bo to dzięki Wam "The Satanist" już w tej chwili stał się najważniejszym albumem w naszej ponad dwudziestoletniej karierze! Razem tworzymy historię! A to dopiero początek tej ekscytującej przygody… Do zobaczenia na trasie! Hail Freedom! Hail Satan!"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: 07.03.14 Kraków - Mgła + Mare + One Tail, One Head
Abstrahując od spraw mainstreamowych i backstage'owych, to WHTN faktycznie sprzedało się w liczbie kilkunastu tysięcy sztuk? Jeśli tak, to szacunek, nawet jeśli nie jestem fanem tej płyty ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
wsparcie. chwala wolnosci. chwala szatanowi.535 pisze:Tymczasem.Plasfodeur pisze:Hehe, to zabawne jak relatywnie ludzie podchodzą do podziemia/mainstreamu. Nie dalej jak przedwczoraj oglądałem wywiad z Nergalem (dla cgm.pl), w którym mówił, że Behemoth to nadal totalni "grotołazi" i gdzie ich tam porównywać do mainstreamu ;)
"Cokolwiek nie napiszę, to żadne słowa nie oddadzą tego jakie uczucia wypełniają nas teraz. "The Satanist" trafił właśnie na #34 pozycję magazynu Billboard, co oznacza sprzedaż 10,236 płyt w pierwszym tygodniu (!) w Ameryce Północnej. Jeszcze żaden zespół w historii gatunku nie zbliżył sie do tego wyniku. Chcielibyśmy podziękować naszym fanom za niekończący sie support, bo to dzięki Wam "The Satanist" już w tej chwili stał się najważniejszym albumem w naszej ponad dwudziestoletniej karierze! Razem tworzymy historię! A to dopiero początek tej ekscytującej przygody… Do zobaczenia na trasie! Hail Freedom! Hail Satan!"
this is a land of wolves now
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no, teraz brzmi to sensownie.aginsiak pisze:Przyznaje Ci racje.Mogles to tak odczytać. Intencja moja była taka ,że KSM to znacznie bardziej odpowiadający mi muzycznie band.
fakt, w dobie internetu okreslenie "podziemie" jest już dosyc płynne i mega ciężkie do scharakteryzowania. dla niektórych to będzie tylko zespół który wydaje demówki na taśmach w ilości 100 sztuk - a jesli po tych demówkach wyda płytę w jakimś małym labelu, płyta się wyprzeda i zostanie dotłoczona to już nie można mówic o undergroundzie? można
podziemie to nie liczby, to się zwyczajnie czuje - każdy pewnie trochę inaczej. nazywam Mgłę czy CDG zespołami podziemnymi bo tak to odczuwam.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
men, a gdzie ja tak napisałem?? ;)Sybir pisze:Abstrahując od spraw mainstreamowych i backstage'owych, to WHTN faktycznie sprzedało się w liczbie kilkunastu tysięcy sztuk? Jeśli tak, to szacunek, nawet jeśli nie jestem fanem tej płyty ;)
przeczytaj jeszcze raz to zdanie:
fakty. zespół Mgła: sprzedaje grube tysiące płyt pomimo znikomej acz świadomej promocji ( kilkanaście tysięcy płyt na wszystkich formatch )
ed. żeby uciąć spekulacje - oczywiscie pisalem o wszystkich wydawnictwach Mgła we wszystkich wytwórniach. przypominam, że NH jest głównym labelem Mgła.
Ostatnio zmieniony 15-02-2014, 12:31 przez Sova, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
OK, dopiero wracam z pracy :D W każdym razie, taki wynik za całokształt twórczości i tak robi (na mnie) wrażenie.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Rozmowy o ilościach zaraz pobudzą wyobraźnię. Kilkanaście tysięcy, po trzydzieści złotych sztuka, futra, łańcuchy, długie limuzyny, czerwone dywany...
- Sybir
...34. miejsce na liście Billboardu, etc. ;-)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dobra grafika, ale na tył by lepiej pasowała.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Obstawiam że z tyłu będzie rozpiska trasy. Obstawiam też żeim mniej ktoś zna te zespoły / ma ich płyty, tym chętniej kupi koszulkę :)
Męskie rozmiary bedą, czy tylko damskie?
- COFFIN
;-)Czesław pisze:Obstawiam też, że im mniej ktoś zna te zespoły / ma ich płyty, tym chętniej kupi koszulkę :)
No to za ~ tydzień w drogę:)
'Come the Blessed Madness'
- manieczki
zrobić paniczowi kanapki na drogę?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
Jedziesz w końcu?
- manieczki
pisałem już, że nie!!!:-((( Czemu mnie torturujesz
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
Myślałem, że sobie jaja robisz;)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Svartidaudi mi sie tak zapetlilo ze obecnie to glownie na nich czekam. Sterile seeds po 5 minucie robi rozpierduche z tym "suchym" basem. Zreszta kazdy kawalek ma taki moment przeciazenia. Piekna plyta.
niech to miejsce niebawem zniknie
- COFFIN

New Terratur shirts turned out nice as well. Available on the tour starting NEXT WEEK

New One Tail, One Head shirt available at the tour next week, as well as two other shirt designs, metal pins, patches and a hoodie.