Podobno dużo było "dziwnych" ludzi na tym koncercie... ten wykopany tez wyglądał jak jakiś miłosnik curry i jogi :DCOFFIN pisze:
:D:D
Dobra akcja :D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Podobno dużo było "dziwnych" ludzi na tym koncercie... ten wykopany tez wyglądał jak jakiś miłosnik curry i jogi :DCOFFIN pisze:
Hehehe bardzo dobry moment i reakcja!COFFIN pisze:
Aro nie wie ani o istnieniu tego forum, ani tych zespołów:)Lykantrop pisze:Ktoś w czwartek melduje się na Camden? Aro, Grindak? Organizator donosi, że już 700 biletongów poszło.
nie kłam, nie było Cię tam.Sova pisze:koncert R E W E L A C J A
Fajnie, że mogłem poznać na koncercie zarówno Sovę jak i manieczki.manieczki pisze:nie kłam, nie było Cię tam.Sova pisze:koncert R E W E L A C J A
Ja się przyczłapie. Z iloscią tych biletów to chyba przesada, wątpie aby tam siedem setek luda sie zmieściło, a bilety przy drzwiał jeszcze można kupić. Mam nadzieje, że się nie rozejdą, bo chce kupić na miejscu.Lykantrop pisze:Ktoś w czwartek melduje się na Camden? Aro, Grindak? Organizator donosi, że już 700 biletongów poszło.
a titi zazdrośnikumanieczki pisze:nie kłam, nie było Cię tam.Sova pisze:koncert R E W E L A C J A
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Właśnie to próbuję ustalić, ale jakoś nikt nie chce pospieszyć z pomocą :(atr pisze:czy to ten jegomość co zaliczył efektownego zgona w miejscu, gdzie król chodzi piechotą?
Bez pytań. Szkoda, że nie ma jeszcze These Fountains of Darkness, który też zagrali. Generalnie japa na podłodze.Dalihrob pisze: http://www.mortemzine.net/show.php?id=4118 Videa
7. Mare - Flaming Black Zenith
8. Mare - Labyrinth of Dying Stars
nowe kawałki Mare miażdżą obiekty. dawać płytę!COFFIN pisze:Bez pytań. Szkoda, że nie ma jeszcze These Fountains of Darkness, który też zagrali. Generalnie japa na podłodze.Dalihrob pisze: http://www.mortemzine.net/show.php?id=4118 Videa
7. Mare - Flaming Black Zenith
8. Mare - Labyrinth of Dying Stars