TORTORUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Re: TORTORUM
kurde, ten nowy sample podjaral mnie bardziej niż wiesci o mare czy ksm
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Nie ma takiej opcji:]satanking666 pisze:kurde, ten nowy sample podjaral mnie bardziej niż wiesci o mare
'Come the Blessed Madness'
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Skaut, bardzo dobrze. Pokazałeś ,ze nie masz życia :) Poślij mi na PW zbiór innych śmiesznych teksów oki?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Skaut
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re:
Skaut pisze:nie wiem co to teksy, nie orientuje się w nowomowie gimnazjalnejOnly_True_Believers pisze:Skaut, bardzo dobrze. Pokazałeś ,ze nie masz życia :) Poślij mi na PW zbiór innych śmiesznych teksów oki?
sorry za błąd, w przeciwieństwie do Ciebie siedze teraz w pracy i staram się robić coś pożytecznego. Nie mam czasu skupiać sie na życiu w wirtualnej rzeczywistości tak jak Ty.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Skaut
no ciężko się skupiać na wirtualnej rzeczywistości zmywając gąbką tablicę w klasie ;]Only_True_Believers pisze:Skaut pisze:nie wiem co to teksy, nie orientuje się w nowomowie gimnazjalnejOnly_True_Believers pisze:Skaut, bardzo dobrze. Pokazałeś ,ze nie masz życia :) Poślij mi na PW zbiór innych śmiesznych teksów oki?
sorry za błąd, w przeciwieństwie do Ciebie siedze teraz w pracy i staram się robić coś pożytecznego. Nie mam czasu skupiać sie na życiu w wirtualnej rzeczywistości tak jak Ty.
Coś tam było! Człowiek!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://www.metal-archives.com/albums/To ... sis/399570
mozna se teksty poczytac i ponucic tralalala
mozna se teksty poczytac i ponucic tralalala
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Re:
Od razu widać, że umysłowy. Teksy to wkręty do blachy z nawiertką (piórkiem), wymiar 3,5 x 9,0 do 11,0. Każdy zwyczajny pomocnik wie o co chodzi.Skaut pisze:nie wiem co to teksyOnly_True_Believers pisze:Skaut, bardzo dobrze. Pokazałeś ,ze nie masz życia :) Poślij mi na PW zbiór innych śmiesznych teksów oki?
- manieczki
calosc do odsluchu
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... -odsluchu/
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... -odsluchu/
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
aua. ale gowno. po bardzo dobrym extinctionist wieelkie rozczarowanie. modnie, religijnie, zachowawczo...do pieca
niech to miejsce niebawem zniknie
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
zalecana natychmiastowa awizyta u laryngologa!pr0metheus pisze:aua. ale gowno. po bardzo dobrym extinctionist wieelkie rozczarowanie. modnie, religijnie, zachowawczo...do pieca
ZAJEBISTA jest ta płyta! Śmiało można powiedzieć, że wreszcie Paimon wysmażył album na bdb poziomie.
Jeśli do debiutu można było się przyczepić gdyż ma słabsze i lepsze momenty tak tu jest wg mnie wszystko idealnie dopracowane. Płyta bez wątpienia z lepszym przede wszystkim klimatem, nie sposób tu nie szukać porównań do Thunderbolt, bo czuć niejednokrotnie klimat tych płyt. Na duży plus również wokale, które wg mnie ewoluowały w stosunku do debiutu, nie tylko sa mocniejsze ale i również bardziej zróżnicowane. Do tego kończący płytę "Beyond the Earth and Air and Sun", ależ to jest zacna nuta!
Bardzo mocny tegoroczny strzał i mam wrażenie w zbyt dużym cieniu ostatnio wychodzących nowości;
- COFFIN
Wytrzymałem prawie do końca, więc tak po krótce:
Wysmazył dużo lepsze, teraz chce być Szwedem - z kiepskim rezultatem.
+ 1Ihasan pisze: zalecana natychmiastowa wizyta u laryngologa!;
Ihasan pisze:ZAJEBISTA jest ta płyta! Śmiało można powiedzieć, że wreszcie Paimon wysmażył album na bdb poziomie.;
Wysmazył dużo lepsze, teraz chce być Szwedem - z kiepskim rezultatem.
Tylko gdzie ta surowość i agresja...:/Ihasan pisze:Jeśli do debiutu można było się przyczepić gdyż ma słabsze i lepsze momenty tak tu jest wg mnie wszystko idealnie dopracowane. ;
Pierwsze na co zwracam uwagę w tej muzyce. Ale tutaj wieje koniunkturalnością. Poza tym - za poźno. Moje obawy:Ihasan pisze:Płyta bez wątpienia z lepszym przede wszystkim klimatem;
Sprawdziły się, niestety.COFFIN pisze:Tytuł, studio...hmm
I nie ma co sie dziwić. Kompletnie beż własnej tożsamości i charakteru. Zapowiadał sie ten projekt ok, ale jak mam słuchac kolejnej chorągiewki, to dziękuję - szkoda czasu.Ihasan pisze:Bardzo mocny tegoroczny strzał i mam wrażenie w zbyt dużym cieniu ostatnio wychodzących nowości;
Ostatnio zmieniony 27-03-2014, 08:20 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
- Plastek
- Kontakt:
Dokładnie - kolejna chorągiewka i religijny trendzik. Przy debiucie to łajno nawet nie stało.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- pr0metheus
Zalecana zalecana, bo nie slyszysz jaki to wymeczony kloc.Ihasan pisze:zalecana natychmiastowa awizyta u laryngologa!pr0metheus pisze:aua. ale gowno. po bardzo dobrym extinctionist wieelkie rozczarowanie. modnie, religijnie, zachowawczo...do pieca
ZAJEBISTA jest ta płyta! Śmiało można powiedzieć, że wreszcie Paimon wysmażył album na bdb poziomie.
Jeśli do debiutu można było się przyczepić gdyż ma słabsze i lepsze momenty tak tu jest wg mnie wszystko idealnie dopracowane. Płyta bez wątpienia z lepszym przede wszystkim klimatem, nie sposób tu nie szukać porównań do Thunderbolt, bo czuć niejednokrotnie klimat tych płyt. Na duży plus również wokale, które wg mnie ewoluowały w stosunku do debiutu, nie tylko sa mocniejsze ale i również bardziej zróżnicowane. Do tego kończący płytę "Beyond the Earth and Air and Sun", ależ to jest zacna nuta!
Bardzo mocny tegoroczny strzał i mam wrażenie w zbyt dużym cieniu ostatnio wychodzących nowości;
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lykantrop
Ktoś mnie tutaj zapewnił, że Paimon dalej jedzie na sentymentach i nostalgii. Łyknąłem płytę w ciemno, więc jak wrzucę ją do odtwarzacza i się okaże, że to jakieś kolejne wznoszenie plastikowych ołtarzyków przez metalowców to oficjalnie wpisuję tego kogoś na listę wrogów :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Strasznie wtórna ta nowa płyta.
-
- zaczyna szaleć
Tore Stjerna musi juz rzygac tymi zespolami z tremolowatymi riffami. Na bank ma jakas niszczaca kapele na boku napierdalajaca crust-punk/death metal, inny scenariusz ciezko mi sobie wyobrazic.
- tomder
- zaczyna szaleć
Niestety- pełna zgoda.Plastek pisze:Dokładnie - kolejna chorągiewka i religijny trendzik. Przy debiucie to łajno nawet nie stało.
Liczyłem na więcej jeśli chodzi o ten zespół. Debiut był bardzo dobry , dwójka nie posiada własnego charakteru.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
ja tam nie wiem, co wy chcecie od tej płyty. dobrze się słucha, moim zdaniem lepsza od debiutu.Foxhound pisze:Strasznie wtórna ta nowa płyta.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- nicram
Przyjemne granie, tylko pytanie czy black metal powinien być przyjemny? Trochę to wszystko słodkie i nieszczere, ale mimo wszystko gównem bym nowej płyty Tortorum nie nazwał.
all the monsters will break your heart