VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: VADER
Nie miejcie pretensji - starość nie radość, wzrok się kurczy, chuj mętnieje...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- weteran forumowych bitew
Necropolis gówno, 2,5/10Bloodcult pisze: btw, "Necropolis" i "Return To The Morbid Reich" nadają się do czegoś czy gówno ?
Welcome to the Morbid Reich może być. Rubikonu nie przekracza, nowości żadnych nie wnosi, ale słucha się o dziwo nieźle, zakładając ogólne upodobanie do dorobku VADER, a nie tylko do głównych punktów dyskografii w postaci dwóch pierwszych albumów. 5 - 5,5/10
W obu przypadkach jest to taki typowy vader-metal, ale we WttMR jest coś, co uniemozliwia nazwanie tego albumu płynną sraką, czego nie waham się użyć wobec Necropolis.
Ta wyżej okładka to taka o, żenady nie ma (metalowa norma zasadniczo), zachwytu też. Nowy materiał pewnie sprawdzę, bo w sumie lubię WIADER i mam duży sentyment, ale sobie nic nie obiecuję, bo i po co.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ale, w którym momencie pierdolę po całości? Nie hailowałem na cześć tej okładki,stwierdziłem, tylko, że to metalowa średnia. Może chodzi o fragment, że metal kiczem stoi? Jakby odrzucać za kiczowatość okładek, wizerunku czy koncertów, to większość metalowej klasyki idzie się jebać, choćby Venom, za iskry z gitary (ja tam lubię, żeby nie było).COFFIN pisze:Pierdolisz po całości, ale mniejsza z tym. Btw - przy starych okładkach Vader to gówno nawet nie stało. No, ale jaka muzyka, odbiorcy, takie okładki. Dobrze, ze pochowałem ten 'zespół' dawno temu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Czyli wyrobiłeś sobie opinię na temat nowego albumu, na podstawie odbiorców i okładki? Może i będzie chujnia, ale warto by jednak przesłuchać.COFFIN pisze:No, ale jaka muzyka, odbiorcy, takie okładki. Dobrze, ze pochowałem ten 'zespół' dawno temu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ojej :( a ja wlaśnie Necropolis akurat bardzo lubieBaton pisze:Necropolis gówno, 2,5/10Bloodcult pisze: btw, "Necropolis" i "Return To The Morbid Reich" nadają się do czegoś czy gówno ?
Welcome to the Morbid Reich może być. Rubikonu nie przekracza, nowości żadnych nie wnosi, ale słucha się o dziwo nieźle, zakładając ogólne upodobanie do dorobku VADER, a nie tylko do głównych punktów dyskografii w postaci dwóch pierwszych albumów. 5 - 5,5/10
W obu przypadkach jest to taki typowy vader-metal, ale we WttMR jest coś, co uniemozliwia nazwanie tego albumu płynną sraką, czego nie waham się użyć wobec Necropolis.
Ta wyżej okładka to taka o, żenady nie ma (metalowa norma zasadniczo), zachwytu też. Nowy materiał pewnie sprawdzę, bo w sumie lubię WIADER i mam duży sentyment, ale sobie nic nie obiecuję, bo i po co.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- COFFIN
Może dla niemieckiego hejwi metalowca.Hatefire pisze: Ale, w którym momencie pierdolę po całości? Nie hailowałem na cześć tej okładki,stwierdziłem, tylko, że to metalowa średnia.
Wypadałoby powiedzieć: co znam, to takie mam wyobrażenie.
Ja znam inny świat.Hatefire pisze:metalowy standard, ale też nie przesadzajmy, że jakaś żenada. Zresztą jak świat światem metal kiczem i przesadą stoi, taka stylistyka i za to lubimy, co nie?
Zła interpretacja;) W ogóle nie słucham ich, od dawna. I z tego, co czytam to niewiele tracę. Tak wpadłem tylko do tematu i zobaczyłem okładkę. I tak - szkoda czasu.Hatefire pisze: Czyli wyrobiłeś sobie opinię na temat nowego albumu, na podstawie odbiorców i okładki? Może i będzie chujnia, ale warto by jednak przesłuchać.
'Come the Blessed Madness'
- Hatefire
Chyba jakiś równoległy.COFFIN pisze: Ja znam inny świat.
Jak nie widzisz przegięcia i kiczu w metalowej stylistyce, to ślepy jesteś. Trupy, kozły, skóry, kolce, malowanie ryja, horrory., ogień, iskry i świece. Wymieniać można w nieskończoność. Jeszcze raz, ja, to lubię, żeby nie było.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Ta nowa okładka to jakieś twórcze rozwinięcie okładki płytki Annihilatora - "Refresh the Demon" ;-)
Ale mam wrażenie, ze Waters miał trochę lepszy gust.
Ale mam wrażenie, ze Waters miał trochę lepszy gust.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
Przykro mi, to nie moja wina.Żułek pisze:ojej :( a ja wlaśnie Necropolis akurat bardzo lubieBaton pisze:Necropolis gówno, 2,5/10Bloodcult pisze: btw, "Necropolis" i "Return To The Morbid Reich" nadają się do czegoś czy gówno ?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
- Kingu
- morbid
- rasowy masterfulowicz
OSOBIŚCIE UWAZAM ZE NOWA PŁYTA BEDZIE BARDZIEJ THRASHOWA
......................................................................................................................................................................................................................................OSOBIŚCIE UWAŻAM ZE VADER SIĘ SKOŃCZYŁ...........................................................................................................................................................................................................................................................DZIEKUJĘ...........................................................DOBRANOC..............................................................................
......................................................................................................................................................................................................................................OSOBIŚCIE UWAŻAM ZE VADER SIĘ SKOŃCZYŁ...........................................................................................................................................................................................................................................................DZIEKUJĘ...........................................................DOBRANOC..............................................................................
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
znowu ? :P ile można :Pmorbid pisze:.OSOBIŚCIE UWAŻAM ZE VADER SIĘ SKOŃCZYŁ.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
dwie pierwsze imo słabizna I śmiech na sali ...okładka Mercyful Fate ma jednak jakiś urok ..535 pisze:
Hmm...Żenada?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior