TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: TEITANBLOOD
jesteś nudny, spierdalaj. inna sprawa, że twoja zawziętość co do MP mnie nawet troche intryguje. zgwałcili ci mamę / siostrę, opiekunkę? nie odpowiadaj. spierdalaj.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nie, jestem wydawcą, a oni nie chcieli u mnie wydać. Współpracują tylko z najlepszymi.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- postuje jak opętany!
a ksiazeczka do cd to jakas fajna jest? :D
- Sova
- rasowy masterfulowicz
przyzwoita. 8 stron, teksty w które są wplecione grafiki/symbole. bez szału ale jest to co powinno być.abstract pisze:a ksiazeczka do cd to jakas fajna jest? :D
-
- rasowy masterfulowicz
Są odwrócone krzyże i pentagramy?Sova pisze:przyzwoita. 8 stron, teksty w które są wplecione grafiki/symbole. bez szału ale jest to co powinno być.abstract pisze:a ksiazeczka do cd to jakas fajna jest? :D
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
Płyta w wypożyczalniach.
Kawałek otwierający całość to istny ROZK*RWIACZ.
Kawałek otwierający całość to istny ROZK*RWIACZ.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
piekna kontynuacja jedynki. rozpierdol na maxa i nie ma litosci. ot i cale podsumowanie.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
winyle mam juz u siebie, kilka polecialo juz dzisiaj do ludzi, reszta jutro/pojutrze bo trochę tych wysyłek jest.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Silence Of The Great Martyrs
_O_
_O_
- COFFIN
- Bloodcult
tego jeszcze nie wiem. dwójka wydaje się nieco bardziej przystępna, ale to może przez to że przegryzłem się przez jedynkę i wiem czego się spodziewać. Od początku uwagę zwraca otwieracz - bo czegoś tak wściekłego na jedynce nie było i zamykacz (chóry dzwony, itp.).
- COFFIN
No dobra, trzeba sprawdzić któregoś dnia. Jestem ciekawy, jakby 'dzisiaj' wyglądała muzyka Ofermod, gdyby pan wokalista udzielał się tam nadal;)
'Come the Blessed Madness'
- Bloodcult
w sumie to kiedy on się tam udzielał ?
- COFFIN
W drugiej części 'Mysterion Tes Anomias' wydanej przez NED na CD. 'Khabs Am Pekht' rozpieprza bardziej niż na 'Tiamtu'
- Lykantrop
To Tobie się Coffin podoba TTBLD? Myślałem, że mimo black metalowych korzeni osób zamieszanych w ten temat to jednak nie przejdziesz przez war metalowe gąszcza i pajęczyny katakumb :) Posłuchałem raz streamu i wystarczy, czekam cierpliwie teraz na pakę od mistrza Sovy. W sumie na żadną nowość chyba nie czekałem tak jak na nich.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
No jakby nie patrzeć to masz trochę racji, bo jedynkę i mcd wziął ode mnie przedmówca;) Czy jednak nie moje klimaty? Po trochu może i tak, ale nie do końca odbieram ich w ten sposób. Jest klimat w tej muzyce, a nie tylko durne gaz maski;)Lykantrop pisze:To Tobie się Coffin podoba TTBLD? Myślałem, że mimo black metalowych korzeni osób zamieszanych w ten temat to jednak nie przejdziesz przez war metalowe gąszcza i pajęczyny katakumb :)
- twoja_stara_trotzky
śliczna płyta
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Ooo kurwa!!
Piękny napierdol!!
Piękny napierdol!!
-
- weteran forumowych bitew
Pierwsze odsłuchy za mną. Jest szatan.
Album jest ogólnie bardzo nieprzyjazny, czyli tak jak miało być - długie kompozycje (kontynuacja kierunku z Woven Black Arteries, bardzo dobrze), dźwiękowy szlam, zero kompromisu i doskonały, rytualny klimat. Po prostu śmierdzący wyziew z jaskini, w której wyznawcy Cthulhu ćwiartują ludzi i smażą z nich kotlety. Wstepnie twierdzę, że to metalowa płyta roku.
Rzucają mi się też w uszy doskonałe wokale, kontynuujące to co było na Purging Tongues - takie upiorne wycie z pozbawionej dna studni w któ¶ej mieszka Cthulhu albo inny Nyarlathothep, no miód na uszy.
Ta przystepnośc wynika chyba z delikatnie wyraźniejszego brzmienia niż na poprzednich materiałąch. Dalej jest to przerażające, dźwiękowe błoto które każdego fana czystych i selektywnych dźwięków doprowadzi do samobójstwa, ale nie tak bardzo homogeniczne.Bloodcult pisze:dwójka wydaje się nieco bardziej przystępna, ale to może przez to że przegryzłem się przez jedynkę i wiem czego się spodziewać.
Album jest ogólnie bardzo nieprzyjazny, czyli tak jak miało być - długie kompozycje (kontynuacja kierunku z Woven Black Arteries, bardzo dobrze), dźwiękowy szlam, zero kompromisu i doskonały, rytualny klimat. Po prostu śmierdzący wyziew z jaskini, w której wyznawcy Cthulhu ćwiartują ludzi i smażą z nich kotlety. Wstepnie twierdzę, że to metalowa płyta roku.
Rzucają mi się też w uszy doskonałe wokale, kontynuujące to co było na Purging Tongues - takie upiorne wycie z pozbawionej dna studni w któ¶ej mieszka Cthulhu albo inny Nyarlathothep, no miód na uszy.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies