Co do Necropolis w pełni się z Tobą zgadzam. To jest naprawdę muzyczna sraka, ale RttMR uważam za całkiem niezłą płytę. Czasem do niej wracam i kilka fragmentów pokazuje, że to zespół z dobrą przeszłością.Baton pisze:Necropolis gówno, 2,5/10Bloodcult pisze: btw, "Necropolis" i "Return To The Morbid Reich" nadają się do czegoś czy gówno ?
Welcome to the Morbid Reich może być. Rubikonu nie przekracza, nowości żadnych nie wnosi, ale słucha się o dziwo nieźle, zakładając ogólne upodobanie do dorobku VADER, a nie tylko do głównych punktów dyskografii w postaci dwóch pierwszych albumów. 5 - 5,5/10
W obu przypadkach jest to taki typowy vader-metal, ale we WttMR jest coś, co uniemozliwia nazwanie tego albumu płynną sraką, czego nie waham się użyć wobec Necropolis.
Ta wyżej okładka to taka o, żenady nie ma (metalowa norma zasadniczo), zachwytu też. Nowy materiał pewnie sprawdzę, bo w sumie lubię WIADER i mam duży sentyment, ale sobie nic nie obiecuję, bo i po co.
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VADER
all the monsters will break your heart
- nicram
Okładka wielkiego MF jest bardzo dobra, bluźniercza i zła, zwłaszcza jeżeli spojrzy się ile lat temu powstała. Nic nie ratuje za to shitów Metalliki i Vadera. Ale to tylko okładki, bo chyba nikt mi nie powie, że Jump in the Fire jest złe? Może singiel Vadera wypierdzieli wszystkich rakietą w kosmos? I co wtedy będzie? ;-)[V] pisze:dwie pierwsze imo słabizna I śmiech na sali ...okładka Mercyful Fate ma jednak jakiś urok ..535 pisze:
Hmm...Żenada?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Tego demona od Mety któraś wydanych u nas książek Mastertona miała na okładce :D
A w zestawieniu powyżej Vader wygląda najgłupiej, bo to jedyny z tych trzech rysunek czysto komiksowy.
A w zestawieniu powyżej Vader wygląda najgłupiej, bo to jedyny z tych trzech rysunek czysto komiksowy.
Necropolis najgorszy Vader. Osobiście notorycznie zapominam, że w ogóle takie coś wydali. RTTMR umiarkowanie interesujące, można posłuchac.Bloodcult pisze:
btw, "Necropolis" i "Return To The Morbid Reich" nadają się do czegoś czy gówno ?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- manieczki
łi ar de hord
jes łi ar
jes łi ar
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- WaszJudasz
W sumie pasuje do militarnych pasji Petera :)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- vicek
phantom lord i metal milta najlepsze .Bloodcult pisze:obok "Seek And Destroy" to najgorszy utwór z debiutu.nicram pisze:Ale to tylko okładki, bo chyba nikt mi nie powie, że Jump in the Fire jest złe?
- nicram
Problem w tym, że tam nie ma słabych utworów.Bloodcult pisze:obok "Seek And Destroy" to najgorszy utwór z debiutu.nicram pisze:Ale to tylko okładki, bo chyba nikt mi nie powie, że Jump in the Fire jest złe?
- manieczki
zdjecia z nagrywania albumu:
http://www.hertzrecording.com/index.php ... album.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hertzrecording.com/index.php ... album.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- DST
- rasowy masterfulowicz
Aż się łezka w oku zakręciła jak sobie przypomniałem jak pochłaniałem jego książki w podstawówce.Lurtz pisze:'Demony Normandii' z AmberWaszJudasz pisze:Tego demona od Mety któraś wydanych u nas książek Mastertona miała na okładce :D
najlepszy Masterton jak dla mnie
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Necropolis nie jest wcale takie złe, bardzo dobrze sprawdza się jako soundtrack podczas treningów. Następnej w kolejności nigdy nie przesłuchałem w całości, zawsze gdzieś coś, jakoś zaczynałem się zajmowac innymi rzeczami podczas odsłuchu, nie mogłem się w ten album wciągnąc, miałem wrażenie że był pisany na kolanie.nicram pisze:Co do Necropolis w pełni się z Tobą zgadzam. To jest naprawdę muzyczna sraka, ale RttMR uważam za całkiem niezłą płytę. Czasem do niej wracam i kilka fragmentów pokazuje, że to zespół z dobrą przeszłością.Baton pisze:Necropolis gówno, 2,5/10Bloodcult pisze: btw, "Necropolis" i "Return To The Morbid Reich" nadają się do czegoś czy gówno ?
Welcome to the Morbid Reich może być. Rubikonu nie przekracza, nowości żadnych nie wnosi, ale słucha się o dziwo nieźle, zakładając ogólne upodobanie do dorobku VADER, a nie tylko do głównych punktów dyskografii w postaci dwóch pierwszych albumów. 5 - 5,5/10
W obu przypadkach jest to taki typowy vader-metal, ale we WttMR jest coś, co uniemozliwia nazwanie tego albumu płynną sraką, czego nie waham się użyć wobec Necropolis.
Ta wyżej okładka to taka o, żenady nie ma (metalowa norma zasadniczo), zachwytu też. Nowy materiał pewnie sprawdzę, bo w sumie lubię WIADER i mam duży sentyment, ale sobie nic nie obiecuję, bo i po co.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie. Masterton zawsze był czerstwy i banalny.Nasum pisze:Chyba wszyscy pochłaniali.