Brutal Assault 19
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bień
- postuje jak opętany!
Re: Brutal Assault 19
Nie ukrywam ze jako fan..jestem zaskoczony.Nie widze mgly o 15:00..w pelnym sloncu..pelno skutych paciorow.. 0_o
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Zagrają albo późno w nocy albo na małej scenie - innej opcji nie przewiduję.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Plastek
- Kontakt:
Nie, zagrają w pełnym słońcu. Ktoś przecież kiedyś pierdolił, że koncerty bm dla zawszonych, najebanych metaluchów to patologia. Jak widać jednak mglistym pedałkom i ich religijnej sztuce to nie przeszkadza.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Gdyby zagrali w swoich strojach na takiej lampie jak ostatnio Primordial, to trzeba by ich wynieść ze sceny w plastikowych workach.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+1Plastek pisze:Biorąc pod uwagę słodką, uroczą, pełną ładnych melodyjek ostatnią płytę Mgły, BA to dla nich idealne miejsce. Słońce, banda najebanych metaluchów z przetłuszczonymi włosami - oto szykuje się misterium godne tego zespołu. Ciekawe czy mgliste pedałki założą swoje chusteczki na twarz i przy tej okazji? To jest black metal!
all the monsters will break your heart
- Plastek
- Kontakt:
Pewnie, że +1. Zabawne - jak napierdalać dziesiątki stron o pedale z Gorgoroth, czy wyczynach niemniej spedalonego celebryty z Behemocz co to niestety wyszedł z białaczki, to na masterfulu każde chce i jest bardzo aktywny. Ale jak obiecujący wydawać by się mogło zespół okazuje się zwykłą bandą dziwek gotową grać na spędach dla najebanych długowłosych wszarzy - to już woda w usta. Sprzedajne święte krówki i banda bojaźliwych potakiwaczy bez wora. Oj przepraszam - Mgła i fani, znaczy się.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Nie jestem fanem Mgły, ale zastanawiam się co jest nagannego w tym, że metalowy zespół, gra na (z założenia) metalowym festiwalu?
-
- mistrz forumowej ceremonii
niech sobie grają gdzie chcą, na Wacken nawet. albo niech nie grają wcale. zainteresowani obejrzą sobie taki koncert, a nie zainteresowani będą słuchać płyt w domu. nie widzę tu żadnego problemu.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Jakby wcale do tej pory nie grali, to można się czepiać. Ale skoro już grają koncerty, na które przychodzą najebane wszarze, to jest jakaś wielka różnica czy będzie to koncert klubowy czy festiwal? Jedyna różnica w ilości brudasów.
Swoją drogą to ten koncert będzie po prostu naturalną konsekwencją rosnącej popularności Mgły. Zresztą jestem przekonany że to dopiero początek i prawdziwki jeszcze zdążą znienawidzić ten zespół :-)
Swoją drogą to ten koncert będzie po prostu naturalną konsekwencją rosnącej popularności Mgły. Zresztą jestem przekonany że to dopiero początek i prawdziwki jeszcze zdążą znienawidzić ten zespół :-)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja też nie rozumiem tego wielkiego bólu dupy z powodu planowanego koncertu na Brutalu, który pewnie jeszcze, nawiasem mówiąc, 5 razy zostanie odwołany.Heretyk pisze:niech sobie grają gdzie chcą, na Wacken nawet. albo niech nie grają wcale. zainteresowani obejrzą sobie taki koncert, a nie zainteresowani będą słuchać płyt w domu. nie widzę tu żadnego problemu.
- Deviant
- w mackach Zła
No dysonans w chuj jest,hipsterski zespół gra na festynie dla hipisów ;)
-
- postuje jak opętany!
+ Onslaught, Blindead, Feastem
- uglak
-
- zaczyna szaleć
Albo jesteś skończonym debilem, albo w życiu nie byłeś na żadnym koncercie. Zapewniam Cię, że przekrój publiki na koncertach black metalowych jest dokładnie taki sam jak na Brutalu.Plastek pisze:Pewnie, że +1. Zabawne - jak napierdalać dziesiątki stron o pedale z Gorgoroth, czy wyczynach niemniej spedalonego celebryty z Behemocz co to niestety wyszedł z białaczki, to na masterfulu każde chce i jest bardzo aktywny. Ale jak obiecujący wydawać by się mogło zespół okazuje się zwykłą bandą dziwek gotową grać na spędach dla najebanych długowłosych wszarzy - to już woda w usta. Sprzedajne święte krówki i banda bojaźliwych potakiwaczy bez wora. Oj przepraszam - Mgła i fani, znaczy się.
10 proc. maniaków i fanów, którzy żyją muzyką
20 proc. ludzi, którzy coś tam słyszeli i przyszli z ciekawości,
30 proc. dziewczyny, które przyjechały ze swoimi chłopakami i nie mają pojęcia o tym co się dzieje
5 proc. najebane metaluchy, które nie będą nic pamiętać
5 proc. geje i hipsterzy
10 proc. ludzie, którzy przyszli ze znajomymi, którzy słuchają takiej muzyki
20 proc. pozerów i sezonowców, którzy przyszli pokazać się
Dokładnie tak. Chciałbym, żeby koncerty black metalowe były czymś elitarnym, czymś więcej niż inne koncerty. Prawda jest jednak taka, że publika dokładnie jest taka sama (a częściowo ta sama), nie ma więc żadnego uzasadnienia by oburzać się na to, że Mgła gra na festiwalu.yossarian84 pisze:Jakby wcale do tej pory nie grali, to można się czepiać. Ale skoro już grają koncerty, na które przychodzą najebane wszarze, to jest jakaś wielka różnica czy będzie to koncert klubowy czy festiwal? Jedyna różnica w ilości brudasów.
- żabatomaryja
- świeżak
Czytam te gorzkie żale na temat Mgły na Brutalu i szczam ze śmiechu. Czy jak zagrają na jakimś feście ich muzyka w magiczny sposób stanie się inna niż była? No tak, nie będzie trve. Litości. Albo się słucha muzyki albo nie. Otoczka jest ważna ale nie najważniejsza. Furia zagrała na Off Festiwalu i czy w związku z tym gra gorszą muzę?
Maria Konopnicka pisze: Zapewniam Cię, że przekrój publiki na koncertach black metalowych jest dokładnie taki sam jak na Brutalu.
10 proc. maniaków i fanów, którzy żyją muzyką
20 proc. ludzi, którzy coś tam słyszeli i przyszli z ciekawości,
30 proc. dziewczyny, które przyjechały ze swoimi chłopakami i nie mają pojęcia o tym co się dzieje
5 proc. najebane metaluchy, które nie będą nic pamiętać
5 proc. geje i hipsterzy
10 proc. ludzie, którzy przyszli ze znajomymi, którzy słuchają takiej muzyki
20 proc. pozerów i sezonowców, którzy przyszli pokazać się
Hmm. Zabiłeś mi Pan solidnego ćwieka... Chociaż pozycje 3 i 5 wykreślam bez wahania.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
+1żabatomaryja pisze:Czytam te gorzkie żale na temat Mgły na Brutalu i szczam ze śmiechu. Czy jak zagrają na jakimś feście ich muzyka w magiczny sposób stanie się inna niż była? No tak, nie będzie trve. Litości. Albo się słucha muzyki albo nie. Otoczka jest ważna ale nie najważniejsza. Furia zagrała na Off Festiwalu i czy w związku z tym gra gorszą muzę?
-100jesusatan pisze:+1żabatomaryja pisze:Czytam te gorzkie żale na temat Mgły na Brutalu i szczam ze śmiechu. Czy jak zagrają na jakimś feście ich muzyka w magiczny sposób stanie się inna niż była? No tak, nie będzie trve. Litości. Albo się słucha muzyki albo nie. Otoczka jest ważna ale nie najważniejsza. Furia zagrała na Off Festiwalu i czy w związku z tym gra gorszą muzę?
True wojownicy nie grają koncertów.
- maciek z klanu
535 pisze:-100jesusatan pisze:+1żabatomaryja pisze:Czytam te gorzkie żale na temat Mgły na Brutalu i szczam ze śmiechu. Czy jak zagrają na jakimś feście ich muzyka w magiczny sposób stanie się inna niż była? No tak, nie będzie trve. Litości. Albo się słucha muzyki albo nie. Otoczka jest ważna ale nie najważniejsza. Furia zagrała na Off Festiwalu i czy w związku z tym gra gorszą muzę?
True wojownicy nie grają koncertów.
+99 do -100
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- uglak

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =notify_me
od rana sie zastanawiam czy to moze Emperor (!!!). reszta typow z facebooka jest raczej malo prawdopodobna.
- Slayer - jak Lombardo gral na BA to z bylymi kolegami juz rozmawial przez prawnikow
- Bolt Thrower - za mala nazwa jak na wielkiego headlinera
- Brutal Truth - j.w. (nawet mimo zapowiadanej emerytury Lirkera)
- Slipknot - traktuje ta propozycje jako zart
- King Diamond - raczej nie ma tam kandydata na zadnego "D."
Reszta chyba odpada, bo grali już na BA
Guilty of being right