ODRAZA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: ODRAZA
Limit wyprzedany. Kto nie kupił ten Northern Plague.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no to pozostaje mi standard!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
Gratulacje! Powiem Ci, że jesteś niezły herbatnik od marketingu.krz63 pisze:Limit wyprzedany. Kto nie kupił ten Northern Plague.
all the monsters will break your heart
- manieczki
Pozwoliłem sobie zrobić impresje kulinarna obrazująca czym jest ODRAZA

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
co to masz w tej misce kurwa? jakieś jedzenie dla metalowców??
- manieczki
cyc z tej pani z okładki odrazy, czytaj PIERS
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
chyba jej nie dosmażyłeś
- manieczki
braki we wzroku czy zwykła zazdrość?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Braki we wzroku to mam od urodzenia, ale mimo wszystko jakoś blado mi to wygląda. Jeszcze się zatrujesz od niedosmażonego :-(
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Wystarczająca rekomendacja, żeby całkiem mnie zniechęcić, a ten kawałek z poprzedniej strony tylko w tym utwierdza.535 pisze:Nie bardzo rozumiem ten fragment. Byłby ktoś tak uprzejmy i w kilku słowach mi to wyjaśnić?
Ogarnia mnie pusty śmiech gdy widzę pojawiające się w sieci porównania do Morowe czy Deathspel Omega, nie tędy droga. Muzycznie projekt lokuje się bardzo blisko popieprzonej, francuskiej awangardy, która za nic mając konwenanse, w pełni korzysta z artystycznej wolności. Znajdziemy to poplątane partie bliskie chorym, jazzowym improwizacjom, pełne dołu i brudu sludge’owe chwile muzycznego upodlenia i naprawdę porażające brutalnością wybuchy agresji. A nade wszystko znajdziemy nieprzebrane pokłady black metalowej smoły opartej na bardzo dojrzałej grze instrumentów.
'Come the Blessed Madness'
- Lykantrop
Otóż to, ten cały postblack, metalowa awangarda czy jak tam to zwą zaczyna mnie coraz bardziej wkurwiać i irytować.COFFIN pisze:Wystarczająca rekomendacja, żeby całkiem mnie zniechęcić, a ten kawałek z poprzedniej strony tylko w tym utwierdza.535 pisze:Nie bardzo rozumiem ten fragment. Byłby ktoś tak uprzejmy i w kilku słowach mi to wyjaśnić?
Ogarnia mnie pusty śmiech gdy widzę pojawiające się w sieci porównania do Morowe czy Deathspel Omega, nie tędy droga. Muzycznie projekt lokuje się bardzo blisko popieprzonej, francuskiej awangardy, która za nic mając konwenanse, w pełni korzysta z artystycznej wolności. Znajdziemy to poplątane partie bliskie chorym, jazzowym improwizacjom, pełne dołu i brudu sludge’owe chwile muzycznego upodlenia i naprawdę porażające brutalnością wybuchy agresji. A nade wszystko znajdziemy nieprzebrane pokłady black metalowej smoły opartej na bardzo dojrzałej grze instrumentów.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Bo to pedalstwo jest, nie black metal.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- evildead
- weteran forumowych bitew
zdaje się miałeś atak spekulantów prawda? ;)krz63 pisze:Limit wyprzedany. Kto nie kupił ten Northern Plague.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- COFFIN
Dla mnie ta cała sukienkowa scena z Francji jest po prostu nudna. A co gorsza, zrobił się kolejny trend. Dlaczego nikt nie gra pod trójkę Antaeus?: Za mocne?:DLykantrop pisze:Otóż to, ten cały postblack, metalowa awangarda czy jak tam to zwą zaczyna mnie coraz bardziej wkurwiać i irytować.COFFIN pisze: Wystarczająca rekomendacja, żeby całkiem mnie zniechęcić, a ten kawałek z poprzedniej strony tylko w tym utwierdza.
Aha, żeby było jasne - jak dla mnie jeden taki Kaosritual ---> większość wspomnianej sceny. Jak chcę eksperymenty, to sięgam po inna muzykę.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
+ 10000000000000COFFIN pisze: Dla mnie ta cała sukienkowa scena z Francji jest po prostu nudna. A co gorsza, zrobił się kolejny trend. Dlaczego nikt nie gra pod trójkę Antaeus?: Za mocne?:D
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- COFFIN
Z drugiej strony to i może dobrze, bo tak niszczące albumy pozostają niedoścignione na lata.
Całe szczęście, że ja słyszę tam co innego, a poza tym u mnie podział przebiega według prostych zasad. To co lubię i to czego nie słucham. Kwestie określenia gatunku, tudzież dywagacje na temat "prawdziwości", pozostawiam pryszczatym wojownikom.