Death Metal Black Magic.Rejwan pisze:czasami sie zastanawiam czy to jeszcze death, czy juz blackdeath_to_all pisze:Rejwan pisze:nie no, do Portal to nie ma startu
Inne tripy, inne podejście do DEATH metalu. Dla mnie, która płyta lepsza, to chyba będzie wyłącznie od nastroju w danej chwili zależało. Ne ten moment "Death" króluje nad pustką.
TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: TEITANBLOOD
-
- postuje jak opętany!
duzo lepsze. nekropsalms przy black death horizon to jak war and pain przy killing technologydeath_to_all pisze:Cholera, muszę w końcu posłuchać tego "Black Death Horizon". Lepsze to od "Nekropsalms"??abstract pisze:do obliteration tez nie - ale fajna plyta tak czy siak. od debiutu raczej lepsza
-
- zaczyna szaleć
abstract pisze:duzo lepsze. nekropsalms przy black death horizon to jak war and pain przy killing technologydeath_to_all pisze:Cholera, muszę w końcu posłuchać tego "Black Death Horizon". Lepsze to od "Nekropsalms"??abstract pisze:do obliteration tez nie - ale fajna plyta tak czy siak. od debiutu raczej lepsza
Lubie obie ;) Trzeba obadać w takim razie kiedyś.
-
- postuje jak opętany!
ja lubie wszystkie cztery
-
- zaczyna szaleć
Kurwa, nie spodziewałbym się że Krzysiu się tak świetnie odnajdzie w takich klimatach. A tu taka obłąkana niespodzianka.
Obawiam się, że masz coś źle opisane.abstract pisze:duzo lepsze. nekropsalms przy black death horizon to jak war and pain przy killing technologydeath_to_all pisze:Cholera, muszę w końcu posłuchać tego "Black Death Horizon". Lepsze to od "Nekropsalms"??abstract pisze:do obliteration tez nie - ale fajna plyta tak czy siak. od debiutu raczej lepsza
-
- postuje jak opętany!
chodzi o nutrition facts?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Zwolnienie w "Sleeping Throats of the Antichrist" (2:38) rozkurwia WSZYSTKO!!! UGH!!
- DST
- rasowy masterfulowicz
Czuję po kościach, że będzie to moja płyta roku w kategorii "death metal". Ten album to przeskurwysyńskie, oślizłe, pełzające zło. Jeszcze bardziej mi to wchodzi niż "Seven Chalices", głównie przez poprawione brzmienie.
DST pisze:Ten album to przeskurwysyńskie, oślizłe, pełzające zło.
wieczorny odsłuch tego krążka w całości przy zredukowanym oświetleniu w pokoju to już codzienna ceremonianightspiryt pisze:amen.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
albo zerwana stulejke
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ale ta płyta zrobiła mi kuku. jebany geniusz nie płyta.
- manieczki
jak na razie słyszałem tylko otwieracz płyty z jutjubów i jestem zachwycony
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Block69
Rozpierdala po całości i zmiata wszystko w tym roku. Gorzoła i "Death" do rana.
PENIS METAL
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Od kilku dni to jedyna stricte metalowa płyta jaką wałkuje. Prawdę mówiąć nie sądziłem, że aż tak mi podejdzie, tym bardziej, że do "Seven Chalices' wracam równie często jak jest Borze Marudzenie. A tutaj cios w ryj i coś majestatycznie przepotężnego. Poprawienie brzmienia w tym przypadku mocno in plus.
- Riven
- Kontakt:
posluchalem poki co raz i mnie zmiotlo z fotela. jezus, jaki cios. tak nie mozna :D.
bedzie katowane, ale chyba jeszcze nie teraz, trzeba sie przygotowac
bedzie katowane, ale chyba jeszcze nie teraz, trzeba sie przygotowac
this is a land of wolves now