Czemu miał by się nie bronić , bdb. wydawnictwo.Drone pisze:A jednak broni się ten "Imperator".
Z sampli ciekawie zapowiada się Hetroertzen.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Czemu miał by się nie bronić , bdb. wydawnictwo.Drone pisze:A jednak broni się ten "Imperator".
Ja natomiast nie czaję, jak można pisać takie bzdury, gdy się nie 'siedzi w temacie', jak to sam pisałeś.Harlequin pisze:17 stron o takich nudziarzach? Ja jebie :D Chyba tylko temat o Behemoczu to przebija :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
W tym przypadku raczej nie będzie takiego limitu;)Sybir pisze:Żeby nie było jak z Imperator :D
Na tę chwilę mają tylko dwa distra w US.morbid pisze:mozna juz to gdzies kupic
zdecydowanie warto zapoznać się z mirium occultum....nicram pisze:Nie słyszałem ani minuty muzyki tego zespołu. Czy przegrałem życie? Czy powinienem poznać jakiś ich materiał?
Błagam, tylko nie limity.COFFIN pisze:Na razie nie ma info, czy to oficjalne wydanie:
Dødsengel -"Ecstatic Horror + Alongside Choronzon" Digipack CD. Their previously vinyl only EPs now available on CD. Genuflextion Records.
zdecydowanie nie :)morbid pisze:zdecydowanie warto zapoznać się z mirium occultum....nicram pisze:Nie słyszałem ani minuty muzyki tego zespołu. Czy przegrałem życie? Czy powinienem poznać jakiś ich materiał?
Heh, też miałem odrzut jak ostatnio wróciłem do tej płyty. Generalnie broni się tylko czarna EPa, resztę można zaorać.Heretyk pisze:zdecydowanie nie :)morbid pisze:zdecydowanie warto zapoznać się z mirium occultum....nicram pisze:Nie słyszałem ani minuty muzyki tego zespołu. Czy przegrałem życie? Czy powinienem poznać jakiś ich materiał?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95