Master`s Hammer
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- rob
- w mackach Zła
Nie ,nie o to chodzi ,po prostu do mnie jakoś ta kapela wybitnie nie trafia i nie chodzi tu mi o brak miażdzącego brzmienia. Widzisz postrzegamy bardzo subiektywnie muze, do Ciebie to trafia a do mnie nie, ja nie zauważyłem wymienionych przez Ciebie rzeczy(zalet?).Bycie oyrginalnym nie zawsze idzie w parze z jakością wykonywanej muzy.Troche z innej bajki ,nie łapie też zachwytów na scenie goth kapelą XIII Stoleti uważam to za podobny przypadek,oczywiście we własnej kategorii.Zaznaczam też ,że nie jestem uprzedzony do produkcji pochodzących z Czech. Dla mnie MH jest po prostu słabe i tyle.
- Wieczor
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
A mi ten zespół zajebiście nie podchodzi,sorry ale nie rozumiem jak można się tym podniecać, wole wspomniane wcześniej Hypnos czy Krabathor. [/quote]
Wiesz Hypnos i Krabathor grali zupelnie inna muze. A Master`s Hammer był jedną z najbardziej oryginalnych kapel black metalowych. I do tej pory nie słyszałem zespołu ktory potrafiłby ich choć w małym stopniu zbliżyć się do ich muzy lub klimatu. Byli oryginalni :worship:
A mi ten zespół zajebiście nie podchodzi,sorry ale nie rozumiem jak można się tym podniecać, wole wspomniane wcześniej Hypnos czy Krabathor. [/quote]
Wiesz Hypnos i Krabathor grali zupelnie inna muze. A Master`s Hammer był jedną z najbardziej oryginalnych kapel black metalowych. I do tej pory nie słyszałem zespołu ktory potrafiłby ich choć w małym stopniu zbliżyć się do ich muzy lub klimatu. Byli oryginalni :worship:
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- knaar
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
mh jest kultowe, szczególnie jilemnice occultist, jak sie mozna wogóle pytac o mh to ja nie wiem... [/quote]
Zgadzam się w 100%:hdbng:. Chociaż muzycy na zdjęciach do tej płyty wyglądali bardzo...specyficznie. Kto ma ten wie. Dobrze, że wyszła reedycja obu płyt na podwójnim digipaku, bo kasetę już dawno zjechałem.
mh jest kultowe, szczególnie jilemnice occultist, jak sie mozna wogóle pytac o mh to ja nie wiem... [/quote]
Zgadzam się w 100%:hdbng:. Chociaż muzycy na zdjęciach do tej płyty wyglądali bardzo...specyficznie. Kto ma ten wie. Dobrze, że wyszła reedycja obu płyt na podwójnim digipaku, bo kasetę już dawno zjechałem.
- gezolucifer
- rozkręca się
- knaar
- rasowy masterfulowicz
- gezolucifer
- rozkręca się
-
- rozkręca się
Zerknijcie na
[url=http://www.mastershammer.com]www.mastershammer.com[/url]
mozna z tamtąd pobrać klipy do dwóch kawałków z "Ritual"
aha, jest także aktualne zdjęcie 4 koleżków z MH, co za stare dziady
))))
ale oni zawsze śmiesznie wyglądali
ogólnie jednak Master's Hammer to kult i basta !!!
[url=http://www.mastershammer.com]www.mastershammer.com[/url]
mozna z tamtąd pobrać klipy do dwóch kawałków z "Ritual"
aha, jest także aktualne zdjęcie 4 koleżków z MH, co za stare dziady

ale oni zawsze śmiesznie wyglądali

ogólnie jednak Master's Hammer to kult i basta !!!
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Morbid Marcin
- masterful
- Kontakt:
- Morbid Marcin
- masterful
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Ulfr
- zaczyna szaleć
Kraza legendy, ze "Slagry" powstaly na zlosc Osmose, z ktora zespol (albo to co w tamtym momencie z niego zostalo) rzekomo mial sie pozrec. Faktem jest, ze ta plyta jest istotnie kiepska. "Ritual" to za to jak dla mnie plyta totalna, jedna z moich 10/10 (wlasciwie powinienem ja dac do topiku "plyta doskonala"), "The Jilemnice Occultist" niewiele slabsza, jakies 8,5/10. Demowki tez super. \m/