genialny serialRejwan pisze:
;_;
ale jednak zakończenia ze świrem spodziewałem sie nieco dłuższego i bardziej emocjonującego (trudne słowo)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
genialny serialRejwan pisze:
;_;
Dobry serial i bardzo sympatyczna pani psychopata, ale z względnie nowych seriali BBC polecam The Fall[V] pisze:warto brać się za Luther'a ?
dzieki,sprawdzę sobie, dzisiaj Luthera zaczynamgrot pisze:Dobry serial i bardzo sympatyczna pani psychopata, ale z względnie nowych seriali BBC polecam The Fall[V] pisze:warto brać się za Luther'a ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
mam dla Ciebie lepszy film:Self pisze:Luther fajny, choć chyba miałem za duże oczekiwania i mnie nieco zawiódł. The Fall istotnie znakomity.
bardzo kurwa śmiesznemanieczki pisze:mam dla Ciebie lepszy film:Self pisze:Luther fajny, choć chyba miałem za duże oczekiwania i mnie nieco zawiódł. The Fall istotnie znakomity.
kłłłłłłłłłłłłłłi kłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłi :D
Widzialem zwiastun. Wygladalo na skrajne gowno. Z recenzji wynikalo, ze masa zmian w stosunku do ksiazki i ogolnie znacznie gorzej - i pisali to fani ksiazki, do ktorych ja sie niestety nie zaliczam. Luknij sobie cos na youtube - mysle, ze szybko olejesz.Baton pisze:Ogląda ktoś Under The Dome? Dobre? Jak się ma do książki?
istotnie fall zajebisty.dzieki za polecankę.grot pisze:Dobry serial i bardzo sympatyczna pani psychopata, ale z względnie nowych seriali BBC polecam The Fall[V] pisze:warto brać się za Luther'a ?
de nada. drugą serię mają kręcić w tym roku.[V] pisze:istotnie fall zajebisty.dzieki za polecankę.grot pisze:Dobry serial i bardzo sympatyczna pani psychopata, ale z względnie nowych seriali BBC polecam The Fall[V] pisze:warto brać się za Luther'a ?