DISMEMBER - NAJSŁABSZA PŁYTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NAJSŁABSZA PŁYTA DISMEMBER
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
HC jest całkiem zajebiste, nie rozumiem tej nagonki natomiast najsłabsza jest właśnie wzmiankowana trójka.[S.] pisze:Niestety zdarzyło im się nagrać "Hate Campaign". Nie lubię też "Massive Killing Capacity", ale ta pierwsza szczególnie wyróżnia się na minus z albumów Dismember.
W sumie jeżeli chodzi o ich nowsze płytki (bo supremacja 1&2 jest oczywista) to stawiam na 'Where Ironcrosses Grow'.
Yare Yare Daze
- [S.]
- zaczyna szaleć
Żułek: ten kawałek to jest definicja przeciętności ;)
Nie no, nie ma tragedii.
hcpig: być można to niezła płyta, ale chyba nigdy się o tym nie przekonam, bo nie jestem w stanie wysłuchać jej choćby do połowy ;)
WTICG i GTNW są bardzo dobre.
Nie no, nie ma tragedii.
hcpig: być można to niezła płyta, ale chyba nigdy się o tym nie przekonam, bo nie jestem w stanie wysłuchać jej choćby do połowy ;)
WTICG i GTNW są bardzo dobre.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Grunt, że nie rżną z Entombed :)Żułek pisze:ale to
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Ey6vm3Slxa8[/youtube]
Ale tak poważnie to nie daje rade z tymi ich rozwodnionymi kompozycjami. Debiut jeszcze ma momenty ale im dalej w las tym coraz gorzej. Wolę Grave.
The madness and the damage done.
- Żułek
eeetam ;)[S.] pisze:Żułek: ten kawałek to jest definicja przeciętności ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nicram
Nóż się w kieszeni otwiera jak czyta się takie bzdury. Debiut ma momenty? Debiut, który jest kanonem europejskiego death metalu ma momenty? Arcydzieło ma momenty? Weź idź się kurwa zabij. To będzie dobry moment w Twoim życiu.Kurt pisze: Ale tak poważnie to nie daje rade z tymi ich rozwodnionymi kompozycjami. Debiut jeszcze ma momenty ale im dalej w las tym coraz gorzej. Wolę Grave.
all the monsters will break your heart
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jaki Ty jesteś zabawny, doprawdy. Czekaj, jak to szło?nicram pisze:Nóż się w kieszeni otwiera jak czyta się takie bzdury. Debiut ma momenty? Debiut, który jest kanonem europejskiego death metalu ma momenty? Arcydzieło ma momenty? Weź idź się kurwa zabij. To będzie dobry moment w Twoim życiu.
Tak, ich płyty są nudne. To, że są kanonem dla jakichś melodyjnych pitulców ze szwedzkiej sceny nie jest dla mnie argumentem na plus. Wręcz przeciwnie.nicram pisze:Nic strasznego się nie stało. Niektórym się podoba, innym nie. Ot, życie. :-D
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
nie wierzę co czytam...
niebawem okaże się, że vomitory gra nwbhm a gorement regge
kurwa, dismember to klasyka death metalu, jebane podwaliny, to obok entombed i unleashed spuścizna carnage....
o czym tu wogóle dywagować?
niebawem okaże się, że vomitory gra nwbhm a gorement regge
kurwa, dismember to klasyka death metalu, jebane podwaliny, to obok entombed i unleashed spuścizna carnage....
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Self
- rasowy masterfulowicz
Kurwa błagam :DDDKurt pisze:Tak, ich płyty są nudne. To, że są kanonem dla jakichś melodyjnych pitulców ze szwedzkiej sceny nie jest dla mnie argumentem na plus. Wręcz przeciwnie.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Boszzz... niech sobie będą klasyką; nie napisałem, że tak nie jest. Ja ich po prostu nie lubię.
- lucass
- weteran forumowych bitew
Analripper pisze:nie wierzę co czytam...
ŻELAZNE KRZYŻE to najlepszy album Dismember zaraz po ABSOLUTNYCH 1 & 2
[youtube][/youtube]
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja pierdolę, jakie oburzenie :D no niech sobie będzie kanonem, ale nie każdy musi przed nim klęczeć mimo wszystko :) "arcydzieło"? bez jaj :)nicram pisze:Nóż się w kieszeni otwiera jak czyta się takie bzdury. Debiut ma momenty? Debiut, który jest kanonem europejskiego death metalu ma momenty? Arcydzieło ma momenty? Weź idź się kurwa zabij. To będzie dobry moment w Twoim życiu.Kurt pisze: Ale tak poważnie to nie daje rade z tymi ich rozwodnionymi kompozycjami. Debiut jeszcze ma momenty ale im dalej w las tym coraz gorzej. Wolę Grave.
no i jest masa "rozwodnionego" pitolenia na tych późniejszych płytach. chyba nikt nie zaprzeczy.
- Riven
- Kontakt:
no oczywiscie. Dismember to ogolnie taka lekko spedalona wersja Entombed. w najlepszym momencie grali na poziomie srednich numerow z LHP :). czyli , zeby nie bylo, zajebiscie. tylko te solowki...
ENTOMBED/NIHILIST>>>>>>>>>>>>>>> GRAVE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DISMEMBER
ENTOMBED/NIHILIST>>>>>>>>>>>>>>> GRAVE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DISMEMBER
this is a land of wolves now
- lucass
- Riven
- Kontakt:
jesli stereotypy dotyczace seksualnosci utozszamiasz z melodyjnoscia, to tak.
ja nie mam nic przeciwko, zreszta "like..." uwazam za wspaniala plyte. po prostu stary entombed to taka betonowa cegla ktora zgniata Ci ryj, Dismember moim zdaniem nigdy nie byl tak ciezki/agresywny
ja nie mam nic przeciwko, zreszta "like..." uwazam za wspaniala plyte. po prostu stary entombed to taka betonowa cegla ktora zgniata Ci ryj, Dismember moim zdaniem nigdy nie byl tak ciezki/agresywny
- lucass
- [S.]
- zaczyna szaleć
Ale melodyjne wyluzowanie się Dismember też jest potrzebne po ciężkiej, męskiej pracy w hurtowni żelbetonu Entombed. Kutas od tego nie maleje.
Nie lubię Grave :(
Nie lubię Grave :(
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- Riven
- Kontakt:
Grave jest zajebisty. Debiut szczegolnie. Najmniej przystepny z calej trojki, ale ma urok.
- Phantom
- zaczyna szaleć
Lykam wszystko a ze niektore plyty hmm sa slabsze.....ktora kapela sie nie potknela
Dla mnie czolowka SWEDZKIEGO DEATH METALU !!!!
Dla mnie czolowka SWEDZKIEGO DEATH METALU !!!!
- Żułek
ja słyszałem okreslenie że to Iron Maiden szwedzkiego death metalu ;)Riven pisze:no oczywiscie. Dismember to ogolnie taka lekko spedalona wersja Entombed.
w sumie zupełnie mi to nie przeszkadza