EMPEROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: EMPEROR
Dlaczego zaraz żenada? Każdy chce zarobić. Poza tym obecne zespoły, bez, nomen omen, żenady rżną z tamtych i ja to rozumiem, ba , nawet popieram. Dzisiejsi fani też chcą mieć tu i teraz swoje Burzum, czy Mayhem z czasów "prawidłowych". Mniejsza o nazwy, by nie wzbudzać niepotrzebnych wiatrów przed łykendem...
- COFFIN
No tak, co tu dodać. Za jakiś czas podobno kolejny, ekskluzywny koncert czy jakoś tak;)
'Come the Blessed Madness'
Ciekawe, kiedy chłopaki z, dajmy na to, takiego Mare, pomyślą sobie Kurwa, przecież możemy z tego kilka rachunków zapłacić. Jak się Pan na to zapatruje Panie Coffin?
- COFFIN
Nie wiem, co będzie kiedyś tam, ale gdyby porównywać to temat wygląda trochę inaczej jednak. Pamiętam, jak się rozpętał hajp na Emperora - druga płyta, sprawy 'około zespołowe' itd. I poszło. Za Mare po pierwsze stoi klasa, charakter i swoja niejako bajka w temacie BM. Nie spieszą się z wydaniem debiutu, nie grają gdzie popadnie, nie jadą na wypromowanym '+ ileś tam' bo Norwegia.
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Uważacie, że zespoły BM powinny dzielić się z fanami kasa za występy? W końcu razem tworzą misterium.
I tak i nie. Byle głupek może powiedzieć, że gdyby nie tamci (jest ich kilka), chłopaki z Mare mogliby przygrywać (i to ewentualnie) na linii Flakk-Rørvik, do kotleta.COFFIN pisze: Za Mare po pierwsze stoi klasa, charakter i swoja niejako bajka w temacie BM.
- COFFIN
Od czasu 'znajomości' z tą kapelą, jednakowoż mam inne odczucia:-)
Jak to mówią. Pożyjemy, zobaczymy. Chwileczkę. Kurwa nieee. Jeszcze dwadzieścia lat? Ja nie mam już tyle czasu.
- COFFIN
Sam masz porównanie, poza tym widziałeś i słyszałeś - ta kapela to nie jest coś 'kolejnego' z północy. Jest magia.
-
- zaczyna szaleć
Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Uważacie, że zespoły BM powinny dzielić się z fanami kasa za występy? W końcu razem tworzą misterium.
gdyby nie wierni (fani) i ministranci (fanboje) nie byloby misterium, więc kasa im się należy jak psu micha.535 pisze:I tak i nie.
druga odpowiedź jest mniej oczywista, ale zakładam że może istnieć jakieś chore i pokrętne jej uzasadnienie.
- maciek z klanu
Re: Re:
OM to dla mnie osobiście najlepsza płyta ostatnich kilkunastu lat. Ta płyta to absolut.Only_True_Believers pisze:niesłuchalne pretensjonalne gówno.0ms pisze:
Emperor i Limbonic Art rządzą do dzisiaj.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
^ pozbyłem się ostatnio tej płytki. nie ma na czym ucha zawiesić :)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Znaczy pomyliłeś się srogo, bo dzieje się tu masa nieasmowitych rzeczt akurat. Jest i folk, ale bez wsi, post rockowe przestrzenie, black metalowy las, dobrze uczyte klawisze - taki hipsterski bm to ja rozumiem ;).Heretyk pisze:^ pozbyłem się ostatnio tej płytki. nie ma na czym ucha zawiesić :)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
widocznie nie potrzebuję już folku, lasu, post rocka ani hipsterstwa. ;) nie potrzebuję płyty, którą odpalam raz na 2-3 lata :)
- Bloodcult
Cosmic Keys To My Creations & Times @ Sweden Rock Festival 2014
" onclick="window.open(this.href);return false;
Inno A Satana @ Sweden Rock Festival 2014
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
jestem pewny, że wcześniej czy później oni znowu coś nagrają. I będzie to mega żenada.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
inua... inua... inua? inu. a. santana!Bloodcult pisze:Cosmic Keys To My Creations & Times @ Sweden Rock Festival 2014
iszanowi brakowało tylko makijazu pod tymi zajebistymi okularkami. już daliby spokój temu emperoru
-
- w mackach Zła
Dam głowe ze tak własnie bedzie :)Only_True_Believers pisze:jestem pewny, że wcześniej czy później oni znowu coś nagrają. I będzie to mega żenada.
- hcpig
Patrząc na to, co poszczególni członkowie zespołu nagrywali poza Emperor chciałbym żeby cała władza trafiła w ręce Samotha.
Yare Yare Daze