LICHO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
-
- zaczyna szaleć
Re: LICHO
licho nie śpi kolejną noc, a ja razem z nim. kasetka wydana na bogato, a zawartość muzyczna w pytonga. jak nie cierpie wesel, tak na takim popierdolonym z muzyką lichona w tle mógłbym byc nawet dróżbą. swoją drogą dobre teksty rozpisał forumowy kolega z rodziny nietoperzy.
-
To jest najlepszy wers w polskim black metalu, heheh.Tarpaulin pisze:Ja to pierdolę i siedzę na ksieżycu :)
a taśma faktycznie wygląda bogato:

Grrrówno!
-
- starszy świeżak
Split Licho/Duszę Wypuścił rozumiem, że tylko kaseta? Na soundcloud są dwa utwory, które zachęciły mnie do zapoznania się z całością co jak widzę nie będzie takie proste.
-
w sieci można posłuchać więcej, pozostałe wałkiniepogadam pisze:Split Licho/Duszę Wypuścił rozumiem, że tylko kaseta? Na soundcloud są dwa utwory, które zachęciły mnie do zapoznania się z całością co jak widzę nie będzie takie proste.
LHO:
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bobinoon.wrzuta.pl/audio/9LyQqW4 ... ransgresje" onclick="window.open(this.href);return false;
i jeden od
DW:
Grrrówno!
-
- starszy świeżak
Za krótko "siedzę" w tym zakątku muzycznym, by zrozumieć czemu to nie działa w podobny sposób:
Profil na bandcampie, dystrybucja elektroniczna przy okazji. Dostają fani, dostaje zespół a egzemplarze cd/kasety w mocno ograniczonej ilości.
Rozumiem Morowe chociażby, Nihil ma to gdzieś czy jego płyty można kupić, posłuchać itp. Ale reszta zespołów?
Profil na bandcampie, dystrybucja elektroniczna przy okazji. Dostają fani, dostaje zespół a egzemplarze cd/kasety w mocno ograniczonej ilości.
Rozumiem Morowe chociażby, Nihil ma to gdzieś czy jego płyty można kupić, posłuchać itp. Ale reszta zespołów?
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
- dr Kill
- postuje jak opętany!
-
ach ten Nihil, jak chcesz to możesz ściągnąć split z sieci przecież, co za problem?niepogadam pisze:Za krótko "siedzę" w tym zakątku muzycznym, by zrozumieć czemu to nie działa w podobny sposób:
Grrrówno!
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Się nabijałem, że Kazik, a tu coraz bardziej mi się Dusza podoba. Nie wiem, może w~t~z mnie tak nastroiło? W każdym razie czekam na CD.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- rozkręca się
Mnie nie udało się jeszcze ściągnąć tej skórzanej obwoluty.
Także ciężko stwierdzić co tam nagrali, chyba poczekam aż wyjdzie cd...
Także ciężko stwierdzić co tam nagrali, chyba poczekam aż wyjdzie cd...
NIE
-