VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: VADER
to by musieli zrezygnować z tej nowoczesnej produkcji , kupić boss hm -02 , więcej grać zwolnień , i mieć własną tożsamość a nie rypać ze slayera i morbid angel ,
jak na nich to dobry utwór i tyle
jak na nich to dobry utwór i tyle
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
Skaut pisze:juwenaliowy death metal. Zapewne wszystkim kostkowcom i naszywkowcom przypadnie do gustu. Generalnie:Riven pisze:nuda whuj
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- lucass
- weteran forumowych bitew
No właśnie jak na nich, w obecnej formie, ale za stary jestem zeby mnie nabierano na nazwe Vader.
Nazwa Vader powinna kojarzyć się z [youtube][/youtube] a nie z koejnym klonem nudnych riffów pozamienianyach czasem kolejnoscia i wykonywanych przez roznych "grajków". Zero ducha, zero szaleństwa tylko system zero jedynkowy.
Nazwa Vader powinna kojarzyć się z [youtube][/youtube] a nie z koejnym klonem nudnych riffów pozamienianyach czasem kolejnoscia i wykonywanych przez roznych "grajków". Zero ducha, zero szaleństwa tylko system zero jedynkowy.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Skaut
akurat na internetach Peter się chyba trochę zna ;] Ale łupanie mamoniowatych kawałków pewnie pozostanie, wraz z nadejściem albumu "Welcome to the Necrolust"Tarpaulin pisze:100% Vadera w Vaderze, swją drogą ciekawi mnie, czy jak Peter będzie miał 60 lat to też będzie łupał takie kawałki, czy też zejdzie ze sceny niepokonany, jak nie przymierzajac Krzysiu Cugowski i s-ka :)
Coś tam było! Człowiek!
-
Swoja drogą to niewiele mu już do tej sześćdziesiątki brakuje :)Tarpaulin pisze:100% Vadera w Vaderze, swją drogą ciekawi mnie, czy jak Peter będzie miał 60 lat to też będzie łupał takie kawałki, czy też zejdzie ze sceny niepokonany, jak nie przymierzajac Krzysiu Cugowski i s-ka :)
Słychać, że dał Pająkowi trochę pograć, mnie się ten kawałek podoba.
-
- w mackach Zła
Re:
Prędziej czy później płyta o tym tytule nadejdzie, w to nie wątlpię :)Skaut pisze:akurat na internetach Peter się chyba trochę zna ;] Ale łupanie mamoniowatych kawałków pewnie pozostanie, wraz z nadejściem albumu "Welcome to the Necrolust"Tarpaulin pisze:100% Vadera w Vaderze, swją drogą ciekawi mnie, czy jak Peter będzie miał 60 lat to też będzie łupał takie kawałki, czy też zejdzie ze sceny niepokonany, jak nie przymierzajac Krzysiu Cugowski i s-ka :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
+ miliardlucass pisze:No właśnie jak na nich, w obecnej formie, ale za stary jestem zeby mnie nabierano na nazwe Vader.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
przecietna piosnka to jest :/
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Kingu
Pewnie tak i oby jak najdłużej mu się chciało grać. Czekam na pełną koncertową wersję Litany. Perkusista powinien być w stanie to zagrać.Tarpaulin pisze:100% Vadera w Vaderze, swją drogą ciekawi mnie, czy jak Peter będzie miał 60 lat to też będzie łupał takie kawałki, czy też zejdzie ze sceny niepokonany,
Swoją drogą, oczekiwać, że Bolt Thrower nagra nagle coś pod Hate Eternal... albo drugi War Master :)
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Kingu pisze:Swoją drogą, oczekiwać, że Bolt Thrower nagra nagle coś pod Hate Eternal... albo drugi War Master :)
Porównanie do kotletów było chyba poruszane w temacie o Triptykon :) Ja tam lubię kotlety i nie mam zamiaru się tego wypierać, ale ten jest po prostu średni :)
-
Re:
Zapewne.Skaut pisze:juwenaliowy death metal. Zapewne wszystkim kostkowcom i naszywkowcom przypadnie do gustu.
Mimo to, wolę ten numer niż nowy Behehemot.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Re:
+1 przynajmniej nie jest to o fader o szatan o synBaton pisze:Zapewne.Skaut pisze:juwenaliowy death metal. Zapewne wszystkim kostkowcom i naszywkowcom przypadnie do gustu.
Mimo to, wolę ten numer niż nowy Behehemot.