CHRIST AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: CHRIST AGONY
pierwsze trzy na Lp masa fajnie
mam nadzieję, że nie będzie zmieniana szata graficzna, tylko pozostanie wsio jak w pierwszych wydaniach;
mam nadzieję, że nie będzie zmieniana szata graficzna, tylko pozostanie wsio jak w pierwszych wydaniach;
-
- zaczyna szaleć
Wszechpotężna wyda czy Wszechpotężna nie wyda ale wie, kto wyda?krz63 pisze:Wiadomo.NorbiB pisze:A wiadomo kto to wyda?
- krz63
- weteran forumowych bitew
Wiem kto wyda z imienia i nazwiska, ale nie wiem jak się będzie nazywała ta wytwórnia, serio mówię.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- krz63
Wiem kto wyda w sensie jaki człowiek to wyda, a nie wiem pod jakim szyldem, może to będzie nazywało się Xul, może Guwno, może Denver Carrington, no nie wiem.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Sova
- rasowy masterfulowicz
pytanie jest takie - jesli mają być stare okladki ( a zdecydowanie, absolutnie, stanowczo powinny ) to czy wydawca ma to w odpowiednim rozmiarze. nie zniosę rozciągnięcia rozmiaru Cd do okładki LP. to byłby kurwa dramat i korygowanie fotoszopem.
tak w ogóle to kto to wydaje? Faithless? raczej nie, zapowiadał to ze 100 razy ale jak zawsze lipa.
wydawco, skrobnij mi mail -> malignantvices@gmail.com
czekam na te winyle wiec moze jakos pomogę. skoro wszyscy czekali eony czasu, to musi to zajebiście wyglądać, nie zjebcie tego plizzz.
tak w ogóle to kto to wydaje? Faithless? raczej nie, zapowiadał to ze 100 razy ale jak zawsze lipa.
wydawco, skrobnij mi mail -> malignantvices@gmail.com
czekam na te winyle wiec moze jakos pomogę. skoro wszyscy czekali eony czasu, to musi to zajebiście wyglądać, nie zjebcie tego plizzz.
- Najprzewielebniejszy
mi tez zalezy na komforcie odbioru tych edycji.
przeslalem info gdzie nalezy.
przeslalem info gdzie nalezy.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sova
- rasowy masterfulowicz
już wiem kto wydaje, tym bardziej proszę o odpowiedni wygląd okładek.
wiem, że sprawa może nie być łatwa ( no chyba, ze zespół ma te okładki / rysynki / obrazy ..)
niestety pewnie te grafiki były robione pod CD i tylko to jest, obym się mylił ale skoro nawet osmose napierdala babole na winylach to będzie ciężko.
świetnie by było, gdyby Zbyszek to zwyczajnie przemalował ( jak Vader ) - może tak jest, nie wiem, nie gadałem z nim ostatnio.
wiem jedno, gdy juz jest test press, to pewnie juz okladka sie robi lub za chwile sie zrobi. zwyczajnie, egoisstycznie chcialbym mieć te winyle na półce w odpowieniej oprawie.
wiem, że sprawa może nie być łatwa ( no chyba, ze zespół ma te okładki / rysynki / obrazy ..)
niestety pewnie te grafiki były robione pod CD i tylko to jest, obym się mylił ale skoro nawet osmose napierdala babole na winylach to będzie ciężko.
świetnie by było, gdyby Zbyszek to zwyczajnie przemalował ( jak Vader ) - może tak jest, nie wiem, nie gadałem z nim ostatnio.
wiem jedno, gdy juz jest test press, to pewnie juz okladka sie robi lub za chwile sie zrobi. zwyczajnie, egoisstycznie chcialbym mieć te winyle na półce w odpowieniej oprawie.
- Silent_Sea
Mam nadzieję, że się mylę ale chyba nie będzie świetnie - przypomniałem sobie ostatni wypust Faithless Productions "UnholyDaeMoon" i zupełnie nie jest mi do śmiechu :/

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Leży na półce i czeka na odfoliowanie. Oprócz okładki coś jeszcze wydawca przewidział wewnątrz?:D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Wydawców przynajmniej dwóch na każdą z pozycji, z czego tylko jedynkę wydał też zespół = cienko to widzę. Paradoksalnie w temacie mogliby pomóc ludzie, bo wiem, że jest tu kilku z niezłym zajobem w tym temacie:) Łatwiej chyba zrobić okładkę do 12" z dużego plakatu, czy flayera, ne nie?:)Sova pisze:pytanie jest takie - jesli mają być stare okladki ( a zdecydowanie, absolutnie, stanowczo powinny ) to czy wydawca ma to w odpowiednim rozmiarze.
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
Trzy pierwsze CHRIST AGONY na winylach z oryginalnymi okładkami chętnie bym włączył do swojej kolekcji, praktycznie bez względu na cenę. Uwielbiam!
-
- zaczyna szaleć
Kiedyś na koncercie Christ Agony za 50 zł kupiłem wznowienie ich demówek po raz pierwszy wydanych na CD. Strasznie się wkurwiłem gdy w samochodzie odfoliowałem i się okazało, że to zwykły CD-r. Pomyślałem sobie wtedy, że to straszne chuje muszą być i szacunek do fanów mają dużo mniejszy niż fani do nich. Oczywiście jest prawdopodobieństwo, że zespół nie miał z tym wydaniem nic wspólnego. Zważywszy jednak na okoliczności zakupu tego cuda - powiedzmy sobie szczerze - prawdopodobieństwo bardzo małe. Dlatego zanim kupię te winyle to trzy razy je obejrzę, żeby się upewnić czy to przypadkiem nie kasety :)
- COFFIN
Ale żeś mi zawiechę wprowadził - właśnie się zorientowałem, że ostatni raz ich widziałem na przełomie 93/94;) Pamiętam do dzisiaj ten koncert;>Maria Konopnicka pisze:Kiedyś na koncercie Christ Agony ....
'Come the Blessed Madness'
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
U mnie też zawieszka bo przeczytałem Mgła Konopnicka ?
- COFFIN
-
- zaczyna szaleć
Ja ostatni raz widziałem ich 15 maja 2009. Wcześniej też kilka razy :)COFFIN pisze:Ale żeś mi zawiechę wprowadził - właśnie się zorientowałem, że ostatni raz ich widziałem na przełomie 93/94;) Pamiętam do dzisiaj ten koncert;>Maria Konopnicka pisze:Kiedyś na koncercie Christ Agony ....
- Najprzewielebniejszy
okładki mają być przemalowane przez gościa, który je pierwotnie robił.Sova pisze:już wiem kto wydaje, tym bardziej proszę o odpowiedni wygląd okładek.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- rozkręca się
Osmose to jeszcze się broni ale to co zrobił Napalm jeśli chodzi o wznowienia wszystkich płyt Summoning na Lp zakrawa o zbrodnie. Masakra. TOD to mały label a zrobili to profesjonalnej jeśli chodzi o Lugburz, Oath Bound i Nightshade Forest.Analripper pisze:Sova pisze: niestety pewnie te grafiki były robione pod CD i tylko to jest, obym się mylił ale skoro nawet osmose napierdala babole na winylach to będzie ciężko.
Przykładów jest więcej, chociażby ostatnie 2 płyty Evilfeast na LP wydane przez Amor Fati.