A przy tym rozmawialem dzis z organizatorem koncertu przybil piatke:)))))))aniola pisze:Odwiedziny "House Of Beer" 6 piw odstawie na koncercie:)))))) stary i glupi postawil:(( czemu nie zaczeliscie watku wczesniej?Lodzermensch pisze:Zainteresuje
.Pytanie mam kto go przespal w Krakowie:))))))
Hobbs Angel of Death 28/12/2013 Kraków
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Hobbs Angel of Death 28/12/2013 Kraków
-
Nie,DST pisze:Wie chłopak jak się zakręcić i zminimalizować koszty. Dobrze, że zbiorowo tępione jest to że wyjebał kogoś na siano itd. ale pisanie w zinie, że nie dorzucił się kiedyś do kiełbasy na jakimś kuligu nie może być traktowane poważnie.
zart,:)))))
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
oj to taka dobra polityka tabloidów, jak już kogoś dobić, to na całego. Mogli jeszcze dopisać, że nie posprzątał po swoim psie, albo nie spuścił wody w kiblu po gigu. Znają się na marketingu ;]DST pisze:Wie chłopak jak się zakręcić i zminimalizować koszty. Dobrze, że zbiorowo tępione jest to że wyjebał kogoś na siano itd. ale pisanie w zinie, że nie dorzucił się kiedyś do kiełbasy na jakimś kuligu nie może być traktowane poważnie.
Coś tam było! Człowiek!
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Mariusz na menadżera northen fak!
- Klemens
- zaczyna szaleć
Re:
Myślę, że nie należy patrzeć na to w ten sposób, że to jakieś dobijanie pierdołami i kopanie leżącego. Traktowałbym to raczej jako uzupełnienie bogatej biografii scenicznej i pozascenicznej głównego bohatera o nowe nieznane części z nas elementy. Ilość nowych anegdot nt. Bdb Kolegi Mariusza, jego zaradności życiowej i związanych z nią niezwykłych posunięć stale rośnie i biorąc pod uwagę, że on absolutnie niczym się nie zraża z pewnością można liczyć na więcej. Przecież to co zostało upublicznione w tym wątku to i tak wierzchołek góry lodowej, bo to nie kwestia przebojów z ostatnich miesięcy, czy nawet kilku lat, ale raczej dobrze ponad dekady tej niezwykłej aktywności towarzyskiej i legendarnej wprost hojności naszego Bdb Kolegi. Po prostu dawniej był znany lokalnie, a teraz stał się sławny ogólnopolsko. :)Skaut pisze:oj to taka dobra polityka tabloidów, jak już kogoś dobić, to na całego. Mogli jeszcze dopisać, że nie posprzątał po swoim psie, albo nie spuścił wody w kiblu po gigu. Znają się na marketingu ;]DST pisze:Wie chłopak jak się zakręcić i zminimalizować koszty. Dobrze, że zbiorowo tępione jest to że wyjebał kogoś na siano itd. ale pisanie w zinie, że nie dorzucił się kiedyś do kiełbasy na jakimś kuligu nie może być traktowane poważnie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na pewno się rozwinął i przeszedł na wyższy level Zniknęła reklamówka z płytami i stare dżinsy a pojawiła sie torba na ramię na laptopa (na ogórki???), garnitur i płaszcz. Kryzys sie go nie ima.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Po gigu Enthroned w Krakowie spał Mario u kumpla, nad ranem okazało się, że w tajemniczych okolicznościach zginęło DVD Asphyx, które ów bdb koleżka poprzedniego wieczoru strasznie zachwalał i trzymał cały czas w łapach i oglądał - pewnie czysty przypadek ;) Całe szczęście, że koło 2:00 w nocy poszedłem w kimę do pokoju obok, nad ranem pocieszny Mariuszek zawinął mandżur i spierdolił z Asphyxem zostawiając popłoch w lodówce i puste flaszki na stole :D Nie zapomnę również jak poznałem go parę lat wcześniej na gigu Impaled Nazarene - popierdalał tam z taką dużą siatką-żulówka z Biedronki czy Lewiatana w której trzymał jakieś niesamowitości, np zdjęcia z Luttinenem z poprzednich gigów Impaled Nazarene, czy inne wynalazki :D Generalnie potwierdzam iż bdb kolega jest naprawdę niesamowitą postacią, only Mariusz is Real!!!:-)))
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- trup
Niecierpliwie czekam na część drugą w kolejnym Rlyeh! to będzie BDB!!!:-)))) lektura!
-
A to mają napisać jeszcze ciąg dalszy? Nieźle nasz bdb kolega nawywijał
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Może by któryś dobry czlowiek jakiegoś skana wrzucił, bo pośmiałbym się jeszcze :)
- lysstay
- zaczyna szaleć
widzę, temat - rzeka :)
btw. kilka dni temu byłem świadkiem takiej sytuacji:
jeden koleś do drugiego:
- daj szluga, nie bądź Mariusz!
btw. kilka dni temu byłem świadkiem takiej sytuacji:
jeden koleś do drugiego:
- daj szluga, nie bądź Mariusz!
- Tymothy
- postuje jak opętany!
I tak własnie rodzi się legenda... :)
Hello darkness, my old friend
- lysstay
- zaczyna szaleć
coś w tym jestTymothy pisze:I tak własnie rodzi się legenda... :)
- trup
Nie róbmy z chuja pociesznego bohatera. To że mu mordy nikt nie obił jeszcze to jakieś paranormalne jest.
-
A mnie dziwi fakt, że pomimo tego, iż tak wielu ludziom zaszedł za skórę nasz bardzo dobry kolega, to nie znalazł się nikt, kto by mu na jakims gigu nie wypłacił klapsa w dziąsło. Mi on tam krzywdy nie zrobił, więc jak go zobaczyłem to podskakiwać nie zamierzam, ale na sali pewnie jakiś bliższy lub dalszy znajomy którego w bardziej lub mniej drastyczny sposób Mario ociulał, się znalazł. Poza tym teraz go chyba każdy kojarzy, więc albo kolo ma stalowe jaja że nic sobie z tego wszystkiego nie robi, albo wszyscy postanowili go zostawić, bo to taki folklor sceny, bo jest się z kogo pośmiać, napisać pare złośliwości i tyle.
- H-K44
Ja wciąż myślę, że Mario jest lekko upośledzony. ;-) No kurwa, czytając jego posty, nie da rady inaczej...Nasum pisze:(...) albo kolo ma stalowe jaja że nic sobie z tego wszystkiego nie robi (...)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
W niedzielę na Bieliźnie, nie wyglądał na zmartwionego. No chyba, że pomyliłem gościa z prorokiem z Gliwic.Nasum pisze: Poza tym teraz go chyba każdy kojarzy, więc albo kolo ma stalowe jaja że nic sobie z tego wszystkiego nie robi...
- krz63
No jeśli on NADAL pojawia się na koncertach to nie ma chuja, musi mieć jakąś rentę psychiatryczną. Człowiek zdrowy na umyśle to ma jednak jakiś naturalny instynkt samozachowawczy.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD