Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Kaim pisze:Singiel "Go To Hell" doszedł. Drugi kawałek (Triumph Of Death) moim zdaniem trochę lepszy niż ten udostępniany jakiś czas temu na YT. Zobaczymy co przyniesie TIBI ET IGNI.
dlaczego już takich okładek sobie nie robią??? :-(
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Chyba nie tylko oni nie robią - chociaż są chlubne wyjątki i patrząc na okładkę, można poczuć powiew wczesnych lat 90-tych. Wiele okładek z tamtego okresu to niesmiertelne klasyki, teraz brakuje takich obrazków.
...cos w tym jest. Ale przecież wszyscy analogowi artyści nie powymierali. Ja zauważam taki moment, że już wszystcy otrząsnęli się z Photoshopowego letargu i wracają ciekawsze analogowe okładki. Choć... komputerowo także można zrobić zajebiste grafiki ale jest to rzadkość.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Jak z Kmielsen pół życia byś się zadawał to też by Ci takie pierdolenie weszło w nawyk :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
O totot... Kreator meets Slayer. Fajny taki staroVejderowy motyw od 2:11 do 2:25. Krótki ale fajny.
Zobaczymy. Szału nie ma, ale kupa też to nie jest. Pamiętam jak usłyszałĘ "Kingdome" to się zasmuciłĘ bo taki wolny, niby motoryczny ale... ale jakoś mi nie podszedł. Volę szybkiego Vadera.