Sprawa jasna, a gdyby ktoś miał wątpliwości niech znajdzie deathmetalowy zespół, który nagrał 7 albumów lepszych od pełniaków Autopsy :)shitfun pisze:+1Maria Konopnicka pisze:
A poza tym: Autopsy rozpierdala cały pozostały death metal jednym pierdnięciem i że jest najlepszą kapelą na świecie
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AUTOPSY
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
-
[V]
oczywiście, tron zawsze należał do MORBID ANGEL - najlepszego zespołu death metalowego na świecie.hcpig pisze:AoD
AoM
BatS
C
D
FFttF
GtA
Ostatnio zmieniony 02-05-2014, 18:07 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
a za komuny żyło się lepiej...
-
[V]
MORBID ANGEL nie AUTOPSY.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
+ Death ;)hcpig pisze:AoD
AoM
BatS
C
D
FFttF
GtA
lubie Autopsy ale nie wiem czy by sie załapali do mojej 10 ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Mol
- zahartowany metalizator
too extreme![V] pisze: oczywiście, tron zawsze należał do MORBID ANGEL - najlepszego zespołu death metalowego świecie.
-
[V]
;)
-
535
Nie ma się co oszukiwać w 1990 z pewnością bym tak nie napisał, ale obecnie po latach i tylu znakomitych nagraniach, nie mam co do tego żadnych wątpliwości.Maria Konopnicka pisze:
A poza tym: Autopsy rozpierdala cały pozostały death metal jednym pierdnięciem i że jest najlepszą kapelą na świecie
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Heheh, dobry argument :)Pacjent pisze:Sprawa jasna, a gdyby ktoś miał wątpliwości niech znajdzie deathmetalowy zespół, który nagrał 7 albumów lepszych od pełniaków Autopsy :)
-
est
Dużo zgrabnych melodii na tej nowej płycie.
-
SCREAMBLOODYGORE
Re: AUTOPSY - The Return
na poprawę humoru:)))))))hcpig pisze:No że "Shitfun" to średniacka płyta wiadomo nie od dziś
-
Heretyk
muszę się zastanowić. :) zwłaszcza, że nowej jeszcze nie zdążyłem posłuchaćSCREAMBLOODYGORE pisze:My to wiemy ale czekamy na deklaracje ze strony użytkownika Heretyk. To jak będzie?:)
-
shitfun
Re: AUTOPSY - The Return
cóż, uważać Shitfun za średniaka to jak nie kumac o co chodzi w Autopsy :)SCREAMBLOODYGORE pisze:na poprawę humoru:)))))))hcpig pisze:No że "Shitfun" to średniacka płyta wiadomo nie od dziś
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
Maria Konopnicka
- zaczyna szaleć
Uwielbiam Morbid Angel, ale po FFttF nie nagrali już żadnej płyty, która rzuciłaby mnie na kolana. Autopsy natomiast wciąż jest świeże i żadna ich płyta nie wskazuje na jakąkolwiek zniżkę formy. Jestem w stanie wyobrazić sobie, że za rok AUTOPSY nagrywa najlepszy album w swojej dyskografii, nie sposób jednak wyobrazić sobie by mógł to zrobić MORBID ANGEL.[V] pisze:oczywiście, tron zawsze należał do MORBID ANGEL - najlepszego zespołu death metalowego na świecie.hcpig pisze:AoD
AoM
BatS
C
D
FFttF
GtA
7 doskonałych płyty to bym jeszcze znalazł w dyskografii CANNIBAL CORPSE i NAPALM DEATH (jeśli by chcieć nazwać ich muzykę death metalem)
-
535
Tu się nie ma o co sprzeczać. Tron należy do tego, kto aktualnie na nim siedzi.
[quote="SCREAMBLOODYGORE"]
[quote="SCREAMBLOODYGORE"]

-
Nasum
Maria Konopnicka pisze:[
Uwielbiam Morbid Angel, ale po FFttF nie nagrali już żadnej płyty, która rzuciłaby mnie na kolana. Autopsy natomiast wciąż jest świeże i żadna ich płyta nie wskazuje na jakąkolwiek zniżkę formy. Jestem w stanie wyobrazić sobie, że za rok AUTOPSY nagrywa najlepszy album w swojej dyskografii, nie sposób jednak wyobrazić sobie by mógł to zrobić MORBID ANGEL.
7 doskonałych płyty to bym jeszcze znalazł w dyskografii CANNIBAL CORPSE i NAPALM DEATH (jeśli by chcieć nazwać ich muzykę death metalem)
Ja bym znalazł jeszcze 7 doskonałych płyt w dyskografii Suffocation lub Dying Fetus, ale czy to ma jakieś znaczenie? Takie licytacje to tylko forma zabawy i pokazywanie swoich preferencji czy gustu, dla kogoś Autopsy jest nieskazitelną kapelą, która nie nagrała słabej płyty, dla kogoś MA czy CC - dla mnie istotne jest to, że te kapele tworzą trzon, to oni postawili podwaliny tego gatunku muzyki, każda z nich mieści się w szufladce death metal, ale każda gra inaczej, każda z nich to inspiracja dla innych, oni są prekursorami a nie kopistami.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
+ 1Nasum pisze:Maria Konopnicka pisze:[
Uwielbiam Morbid Angel, ale po FFttF nie nagrali już żadnej płyty, która rzuciłaby mnie na kolana. Autopsy natomiast wciąż jest świeże i żadna ich płyta nie wskazuje na jakąkolwiek zniżkę formy. Jestem w stanie wyobrazić sobie, że za rok AUTOPSY nagrywa najlepszy album w swojej dyskografii, nie sposób jednak wyobrazić sobie by mógł to zrobić MORBID ANGEL.
Ja bym znalazł jeszcze 7 doskonałych płyt w dyskografii Suffocation lub Dying Fetus, ale czy to ma jakieś znaczenie? Takie licytacje to tylko forma zabawy i pokazywanie swoich preferencji czy gustu, dla kogoś Autopsy jest nieskazitelną kapelą, która nie nagrała słabej płyty, dla kogoś MA czy CC - dla mnie istotne jest to, że te kapele tworzą trzon, to oni postawili podwaliny tego gatunku muzyki, każda z nich mieści się w szufladce death metal, ale każda gra inaczej, każda z nich to inspiracja dla innych, oni są prekursorami a nie kopistami.
- flow
- postuje jak opętany!
A co z Incantation, zapomnieli?