KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Może któryś z Was, Koledzy, wie, kiedy ponownie ruszy wysyłka zamówień z WHP? ;) Na kompakty czekam od początku marca, a tu cały czas nic, żadnej informacji.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
Ja na wszelki wypadek ostatnie Morowe i LP Hades Almighty brałem od Karola, wieści docierające do mnie napawały mnie zbyt dużą podejrzliwością co do tego czy Witching Hour nie świadczy usług tak jak w połowie lat 90 :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
H-K44 pisze:Nie robię już tam zakupów, bo Darek ma chyba coraz większe problemy z głową, a ja nie mam już siły na jego schizy. Ale skoro potrafi wystawić na Allegro płytę, której nie ma fizycznie na stanie, to myślę, że w sklepie może być podobnie.Nasum pisze:Pytanie do tych, którzy regularnie robią zakupy w Blackcompshop - wszystko co jest na stronie sklepu jest dostępne czy też pewnych rzeczy brakuje? Tzn, najbardziej chodzi mi o to, czy jakoś określają czy dany produkt jest na stanie, czy też akurat go nie ma w magazynie, ale na stronie może sobie wisieć, bo czemu nie?
No właśnie czegoś takiego się obawiałem. Spróbuję dogadać się z nim mailowo, ale jeśli i to nie da rezultatu to odpuszczę.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Powodzenia! Przyda się...Nasum pisze:Spróbuję dogadać się z nim mailowo
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
No ok, a jakie macie doświadczenia z Wielką Płytą? Kilka rzeczy które mnie interesują bardziej lub mniej znalazłem właśnie tam, jeśli nie leci w kulki, wysyłka jest w miare sprawna to podaruję sobie Black Compa.
- H-K44
Bardzo zajebiste wrażenia. Tylko i wyłącznie! Super zabezpieczone paki i błyskawiczna wysyłka. Polecam!
-
Dzieki za rekomendację. W takim razie odpuszczę sobie Black compa - nie mam jakoś nerwów by użerać się z zamówieniem, poza tym, niemal wszystko co chciałem plus kilka innych rzeczy które zaskoczyły mnie że ma na stanie, znalazłem w Wielkiej Płycie.
- manieczki
a MOrowe to z jakiej okazji panicz zanabył? Wszak gardzi Pan przypominam projektami LTWBLykantrop pisze:Ja na wszelki wypadek ostatnie Morowe i LP Hades Almighty brałem od Karola, wieści docierające do mnie napawały mnie zbyt dużą podejrzliwością co do tego czy Witching Hour nie świadczy usług tak jak w połowie lat 90 :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Re: Odp: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Bogdan masa OK, kontakt zawsze na dobrym poziomie.H-K44 pisze:Bardzo zajebiste wrażenia. Tylko i wyłącznie! Super zabezpieczone paki i błyskawiczna wysyłka. Polecam!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Nasum pisze:No ok, a jakie macie doświadczenia z Wielką Płytą? Kilka rzeczy które mnie interesują bardziej lub mniej znalazłem właśnie tam, jeśli nie leci w kulki, wysyłka jest w miare sprawna to podaruję sobie Black Compa.
jak najbardziej pozytywnie.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
przylaczam sie do pytania.Sybir pisze:Może któryś z Was, Koledzy, wie, kiedy ponownie ruszy wysyłka zamówień z WHP? ;) Na kompakty czekam od początku marca, a tu cały czas nic, żadnej informacji.
-
- rozkręca się
Odium rex - świetnie!
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Jak się sprawa ma z Hells Headbangers. Na maile odpowiadają? Doświadczenia pozytywne. Dziś złożyłem tam pierwsze dziewicze zamówienie...
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- Lykantrop
Po tygodniu listonosz puka do drzwi, niezawodni.Herne the Hunter pisze:Jak się sprawa ma z Hells Headbangers. Na maile odpowiadają? Doświadczenia pozytywne. Dziś złożyłem tam pierwsze dziewicze zamówienie...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- H-K44
Kolega pogodancer - znakomicie!
- tomder
- zaczyna szaleć
sova - błyskawicznie i niezawodnie jak zawsze !
- Oki
Agonia nie express, ale solidnie
- Morbid Marcin
Cheltchrascher znakomitosci!
Mam jednak pewien problem z century media, po raz pierwszy zreszta, bo jak dotad wszystko bylo cacy. Czy doszly do was kiedys od nich uszkodzone winyle? Nie ma moze dramatu, ale gatefoldy triptykona niestety sa zgiete w jednym rogu.... Czy jest u nich jakas procedura reklamacyjna?
Wysłane z mojego Nexus 10 przy użyciu Tapatalka
Mam jednak pewien problem z century media, po raz pierwszy zreszta, bo jak dotad wszystko bylo cacy. Czy doszly do was kiedys od nich uszkodzone winyle? Nie ma moze dramatu, ale gatefoldy triptykona niestety sa zgiete w jednym rogu.... Czy jest u nich jakas procedura reklamacyjna?
Wysłane z mojego Nexus 10 przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- H-K44
Kolega Harlequin - bdb.
Kolega manieczki - nawet lepiej niż bdb. Wzorowo wręcz. ;-)
Dzięki i pozdro!
Kolega manieczki - nawet lepiej niż bdb. Wzorowo wręcz. ;-)
Dzięki i pozdro!
- Mol
- zahartowany metalizator