Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wasze sporty
Ja 3 lata temu nabyłem używkę Univegę na osprzęcie Deore XT. Już wtedy miała kilka lat, ale mało jeżdżona było widać, służy zajebiście do dzisiaj. Dałem jednego tałka. Największa zaleta, bardzo lekka. Lekka zima (bogu dzięki za globalne ocieplenie, bo mam w dupie, że zaleje Holandię), sprawiła, że już rozjeżdżam katowickie lasy (tak, tak nie dziwcie się, mamy w chuja lasów w K-ce). Jak się jeszcze trochę ociepli, robię moją ulubioną trasę Katowice-Ustroń, z wjazdem na Równicę :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Ja wczoraj walczyłem w Puszczy Niepołomickiej. Trochę płasko, ale i tak bardzo przyjemnie. Luty idealny do jazdy, szkoda tylko, że kompletnie nie mam czasu, a dupa rośnie.
-
Baton pisze: A czy panicze jeżdżą rowerami, czy tylko biegają po przedpokoju w klapkach kuboty?
jak na razie ograniczam się do spacerów. ok. 10 km, powiedzmy. to i tak duży wysiłek jak dla mnie :) może później przerzucę się na bieganie. na rowerze nie jeździłem od kilku lat, kiedyś bardzo lubiłem, ale jakoś mi przeszło.
- Harlequin
Ja zacżałem biegać, trzeba troche odciązyć ten rokendrolowy tryb zycia, bo zdrowie daje o sobie znac :/
-
- postuje jak opętany!
Rower rowerem, bieganie bieganiem, ale ja tam uważam, że esencją życia są skije!

- evildead
- weteran forumowych bitew
wstyd się przyznać ale z deskami pod nogami jestem mocno upośledzony ruchowo ;)
za to sobie amatorsko i rekreacyjnie truchtam - tak w przedziale 100-150 km/mies
za to sobie amatorsko i rekreacyjnie truchtam - tak w przedziale 100-150 km/mies
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
-
+1Harlequin pisze:Ja zacżałem biegać, trzeba troche odciązyć ten rokendrolowy tryb zycia, bo zdrowie daje o sobie znac :/
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Mi się udało powrócić do biegania, po pewnej przerwie związanej ze śniegami i małym ciągiem alkoholocaustów. Dziś 8 km. Forma jednak dobra, chociaż spodziewałem się gorszych rezultatów.
Niedobrze.Heretyk pisze:Baton pisze: A czy panicze jeżdżą rowerami, czy tylko biegają po przedpokoju w klapkach kuboty?
jak na razie ograniczam się do spacerów. ok. 10 km, powiedzmy. to i tak duży wysiłek jak dla mnie :)
- TheDude
Rower od lat i nadal, od ponad 8 lat BJJ i nieco MMA, potem trochę Judo. I tak sobie mieszam ciągle.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jak tam smykersyny wakacyjna forma 2014 w budowie czy olewka?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- dr Kill
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!

zaczynamy!
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
10 km w 41:40
i maraton 3:22 - z czego jestem wybitnie niezadowolony.
i maraton 3:22 - z czego jestem wybitnie niezadowolony.
-
- zaczyna szaleć
Uprawianie sportu to dyskotekowy zwyczaj niegodny prawdziwego metalowca :)
-
sport jest dla słabych.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
Dwa pytania do ćwiczących w domu w warunkach domowych:
1. Robił ktoś z was ćwiczenia i programy z książki Paula Wade'a 'Skazany na trening". Ćwiczenia nawiązujace do kalisteniki.
2. Jakie są wasze opinie na temat P90X.
A nuż widelec, ktoś tu się zna na tym.
1. Robił ktoś z was ćwiczenia i programy z książki Paula Wade'a 'Skazany na trening". Ćwiczenia nawiązujace do kalisteniki.
- seba_ulf
- starszy świeżak
o "Skazanym..." bylo juz pare razy wspominane, przeszukaj koncowe strony tematu MASA MODE ON czy jakos tak. W kazdym razie zaczalem pare miechow temu i jade ten program caly czas, no bo w sumie to trening na cale lata. Drugi tom tez polecam - masz tam cwiczenia na przedramiona, lydki, kark i lancuch boczny tulowia + co nieco o rozciaganiu i pare innych rzeczy.Nothingface pisze:Dwa pytania do ćwiczących w domu w warunkach domowych:
Po robocie, po raz trzeci w tym tygodniu, pięćdziesiąt kilometrów na rowerze, a teraz browary, czyli dyscyplina w której czuję się bardzo mocny.
- 29a
- zaczyna szaleć
AD1Nothingface pisze:Dwa pytania do ćwiczących w domu w warunkach domowych:
Jak nie cwiczyles nigdy - tzn nie masz nic miesni to do podciagniec od razu wez sie za negi i cwiczenia chwytu z czesci 2. Zaoszczedzisz sobie nerwow ;).
Tak to bardzo fajna rzecz, ja sobie chwale. Aczkowiek sporo osob od kalisteniki przebakuje ze to jest dobre "na wstep" - jako baza wypadowa. Na razie tluke to + "rozciaganie odprezone" tsatsoulinea i jestem calkiem zadowolony. Koksa z siebie nie zrobisz ale sprawnosc i samopoczucie na pewno skoczy.
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!